שאלון שירים

Drowning Lovers

New member
אניD:../images/Emo23.gif

איך העולם רואה אותי? Christina Aguilera - Beautiful אממ תודה?
האם יהיו לי חיים מאושרים? The Used - Take It Away אממ
מה אנשים באמת חושבים עליי? My Chemical Romance - Jack The Ripper (Morrissey Cover) הם חושבים שאני רוצחת סדרתית!
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? HIM - Song Or Suicide לכתוב שירים או להתאבד.
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?Lostprophets - Rooftops (A Liberation Broadcast) לנקות גגות! D: האם יהיו לי ילדים? Fergie - Big Girls Don't Cry תהיה לי ילדה גדולה שלא בוכה. אמא'לה.
עצה טובה בשבילי: Green Day - Boulevard of Broken Dreams
מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Chris Cornell - No Such Thing אין כזה דבר! אני יותר מדי מסובכת. צריך כמה שירים. D: מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? The Used - Pain
איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? My Chemical Romance - Dead!
איזה סוג אישה[גבר] אני אוהב? Disturbed - Liberate די נכון דווקא. D: איך יהיה לי היום?Avenged Sevenfold - Dear God למה אני כאן? The Sex Pistols - Bodies
בתור מה אנשים יזכרו אותי? The Beatles - Baby You Can Drive My Car איזה שיר יתקע לי בראש מחר? The Smashing Pumpkins - Neverlost האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Big Girl (You Are Beautiful) - Mika איך תהיה השנה הזו? Linkin Park - PaperCut לא יצא קשור בשיט.

Johnni456

New member
זה מאגניב../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif

איך העולם רואה אותי? Evanescence - Going Under האם יהיו לי חיים מאושרים? Behind Blue Eyes - Limp bizkit מה אנשים באמת חושבים עליי? Hallelujah - Leonard cohen איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Nickelback - Rockstar מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Oasis - Wonderwall האם יהיו לי ילדים? Nirvana - Smells Like Teen Spirit עצה טובה בשבילי: Paramore - Whoa מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? שייגעצ - משקאות חריפים מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אינפקציה - זכוכיות איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? מופע הארנבות של ד"ר קספר - אחלום לנצח איזה סוג אישה[גבר] אני אוהב? כנסיית השכל - איך זה מרגיש איך יהיה לי היום? שייגעצ - אוי ואבוי
למה אני כאן? שייגעצ - להפסיק לאכול עוגות בתור מה אנשים יזכרו אותי? Paramore - Emergency
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Green day - Boulevard Of Broken Dreams האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Evanescence - Everybody´s Fool איך תהיה השנה הזו?

Johnni456

New member
שכחתי את האחרון><../images/Emo187.gif

איך תהיה השנה הזו? Sixx:A.M. - Life is Beautiful

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

איך העולם רואה אותי? Hot - Avril Lavigne האם יהיו לי חיים מאושרים? Last Summer - Lostprophets מה אנשים באמת חושבים עליי? The Night Time Is Our Time - Before Thier Eyes איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Life & Death In Space - The Blackout מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? I've Got Better Things To Do Tonight Than Die - The Blackout האם יהיו לי ילדים? Emergency - Paramore עצה טובה בשבילי: Love Like Rockets - Angels & Airwaves מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Ya Know That One Song - No One Goes Home מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Can't Catch Tomorrow (Good Shoes Won't Save You This Time) - Lostprophets איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? You And Me - Plain White T's איזה סוג גבר אני אוהבת? Still Dreaming - Silverstein איך יהיה לי היום? Close Your Eyes - Before Your Eyes למה אני כאן? Miracle - Paramore בתור מה אנשים יזכרו אותי? Maria - Still Remians איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Dramatic Letter To Conscience - Bedwetters האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Franklin - Paramore איך תהיה השנה הזו? Save It For The Bedroom - You Me At Six

אני^^

איך העולם רואה אותי? revoulotions - audioslave (אני אשלוט בעולם?O:) האם יהיו לי חיים מאושרים? empty walls - serj tenkian (מה זה אומר?
) מה אנשים באמת חושבים עליי? when your heart stops beating - +44 (שאני אמות?;;;;;;;;;;;;;;;) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? this could be anywhere in the world - alelxisonfire (וואי, אני ממש מקווה שזה נכון) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? away from the sun - 3 doors down (להתרחק מהשמש יענו? אוקיי, נגמרו החלומות על להיות אסטרונאוטית) האם יהיו לי ילדים? be like that - 3 doors down (אה, להיות הילד?XD) עצה טובה בשבילי: here without you - 3 doors down (חסר משמעות) מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? i feel you - 3 doors down (לא נכון
) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? kryptonite - 3 doors down (חח, מרתון 3DD. ויכול להיות שזה באמת נכוןO:) איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? landind in london - 3 doors down (לא אוהבת את השיר אבל הוא שקט ומתאים(?) ) איזה סוג אישה[גבר] אני אוהב? loser - 3 doors down (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) איך יהיה לי היום? when i'm gone - 3 doors down למה אני כאן? ana's song - silverchair (חסר משמעות. פאק, השיר הזה כל כך יפה, אני בכיתי ממנו הרבה.) בתור מה אנשים יזכרו אותי? conquest - the white stripes (חסר משמעות?OO) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? 99 red balloons - goldfinger (הוא באמת ממכרXD) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? sky is over - serj tankian (וטפ?) איך תהיה השנה הזו? dear maria count me in - all time low (וטפ?2)

למעלה