שרשור שירים מתורגמים

Lex 1

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo252.gif../images/Emo41.gifשרשור שירים מתורגמים../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif

בהמשך לשרשורים משנים קודמות, מהאלבומים ROT3F וונדרלנד, הנה השירים המתורגמים מ-Radio:Active ומהאלבום החדש Above the Noise. סתם שיהיה..
אתן מוזמנות להוסיף את התרגומים לשירים משלכן תוך כדי אם בא לכן
אם למישהי יש תיקונים, הערות וכו' מוזמנות לתקן
תהנו!

Lex 1

New member
../images/Emo187.gif Corrupted - מושחט

מתרסק דרך קירות, דופק על דלתך אז למה נתת לי להיכנס? נופל דרך הרצפה, צולל עמוק מדי מתחת לעורך כ"כ טוב חייבים להתעלל בזה, כ"כ מהר שלפעמים אתה מאבד את זה זה לועס אותך כשאתה מאכיל אותו אבל כולם צריכים לאכול האם אני יותר מדי בשבילך כי את יותר מדי בשבילי עדיין רוצה להיות מושחט בוא נשכנע את עצמנו שהכל תחת שליטה אבן שאנחנו יכולים לשבור האם זה מה שאנחנו רוצים? כי אנחנו יכולים להתגעגע לשנאה אני יודע שזה מרגיש כ"כ טוב לעשות את אותה טעות טעות, טעות, טעות, טעות, טעות כ"כ טוב חייבים להתעלל בזה, כ"כ מהר שלפעמים אתה מאבד את זה זה לועס אותך כשאתה מאכיל אותו אבל כולם צריכים לאכול האם אני יותר מדי בשבילך כי את יותר מדי בשבילי עדיין רוצה להיות מושחט האם את זוכרת איך התחלנו? האגדה התעוותה והתרקבה התמימות נשברה לגמרי איך הגענו למצב הזה? כ"כ טוב חייבים להתעלל בזה, כ"כ מהר שלפעמים אתה מאבד את זה זה לועס אותך כשאתה מאכיל אותו אבל כולם צריכים לאכול כ"כ טוב חייבים להתעלל בזה, כ"כ מהר שלפעמים אתה מאבד את זה זה לועס אותך כשאתה מאכיל אותו אבל כולם צריכים לאכול האם אני יותר מדי בשבילך כי את יותר מדי בשבילי עדיין רוצה להיות מושחט

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif זה אחד השירים היותר טובים שלהם

אני זוכרת שפעם ראשונה שמעתי אותו כשהלכתי לישון וחיברתי את האוזניות לפלאפון כדי שהמוזיקה תעזור לי להירדם... והייתי לבד בבית, וההתחלה כל כך הלחיצה אותי

אחלה תרגום!

למרות שהשירים נשמעים גרוע בעברית XDD כל הכבוד על הרעיון.. זה כזה שיר יפה 3> [באנגלית] XDD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיש מצב שאולי היא, מושחתת?? חחחח

הוא מדבר על מישהי נכון?

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif בהחלט יכול להיות..

אבל הוא אומר Still wanna be corrupted...

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifזה יכול להשתמע לשני הכיוונים

"עדיין רוצה להיות מושחתת" הוא לא חייב לומר... "היא"

Lex 1

New member
../images/Emo187.gif Lies - שקרים

עדיף שתרוצי לתפוס מחסה את הוריקן מלא שקרים והדרך בה את מתקדמת אף אחד לא נשאר בחיים אז תעשי לכולנו טובה אולי תמצאי מישהו אחר להאשים כי המילים שלך הם כמו כדורים ואני המטרה אליה הנשק שלך מכוון אני מניח שאני אוכל למלא ספר עם דברים שאני לא יודע עלייך בייבי את אינך מובנת שלא כהלכה אבל את חייבת חייבת ללכת שקרים חיה בפנטזיה שקרים אפילו לא מכירה את המציאות שקרים כשאת מתחילה לדבר אני מתחיל ללכת שקרים שקרים שקרים שקרים אפילו לא רוצה לדעת את האמת שקרים השטן שם עלייך עין ילדה שקרים כשאת מתחילה לדבר אני מתחיל ללכת שקרים שקרים שקרים אז אל תשכחי את החגורה אל תחשבי על להרים את הטלפון כדאי ששתחילי להתפלל כי לא תגיעי הביתה האם פספסת את תמרור העצור ההחלטה האחרונה שלך הייתה האחרונה כי את לא יכולה לחזור אחרי ששכבת בשברי הזכוכית ואני מקווה שתזכי לשמוע אותי אומר "צוחק מי שצוחק אחרון" שקרים חיה בפנטזיה שקרים אפילו לא מכירה את המציאות שקרים כשאת מתחילה לדבר אני מתחיל ללכת שקרים שקרים שקרים שקרים אפילו לא רוצה לדעת את האמת שקרים השטן שם עלייך עין ילדה שקרים כשאת מתחילה לדבר אני מתחיל ללכת שקרים שקרים שקרים אין יותר תירוצים אין יותר בריחות רק אלוהים יכול לעזור לך עכשיו כי אני יודע את האמת הזמן נגמר ואני רק במרחק משקה אחד ואני בחזרה בוונדרלנד כאילו זה היה אתמול ואת תזכי לשמוע אותי אומר צוחק מי שצוחק אחרון צוחק מי צוחק מי שצוחק אחרון פזמון חוזר

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif עם כמה שאני אוהבת את השיר הזה

אף פעם לא הצלחתי ללמוד את המילים שלו בעל פה... זה קצת מפריע לי

Lex 1

New member
../images/Emo136.gif Down Goes Another One - עוד אחד נופל

עשיתי את הטוב ביותר שיכולתי אמרתי שאמות בשבילך וכך אעשה אבל הטבעתי את כל הרגשות האלו בשטפון/מבול צריך לדעת אם את שם אם את מקשיבה לתפילותיי לדמעותיי מרגיש כמו טיפות גשם דרך הבוץ איך הייתי צריך לדעת שבכל פעם שאני נרדם חלומותיי רדופים וכל פעם שאני עוצם את עיניי אני לא לבד וכל פעם שאני בוכה אני בדיוק איפה שרצית שאהיה ניסיתי להטביע אותך וכך הולך לו עוד אחד חיים מהר מתים צעירים אבל אני חי עם מה שעשית עכשיו אני מתמודד עם האשות אני לא אברח, לא אני מתחיל להיזכר בדברים שאמרת אני חושף למה הם התכוונו העולם מתקדם הלאה את רק עוד אחת ואיך אני יכול להמשיך כי כשאני בשמש אני רואה את הצל שלך על הרצפה אבל את לעולם לא שם כשאני מסתובב איך הייתי צריך לדעת שבכל פעם שאני נרדם חלומותיי רדופים וכל פעם שאני עוצם את עיניי אני לא לבד וכל פעם שאני בוכה אני בדיוק איפה שרצית שאהיה ניסיתי להטביע אותך וכך הולך לו עוד אחד

yardenise

New member
../images/Emo185.gifפספסת את החלק של

and how was i to know that a year ago.. אהבתי את הרעיון ד"א

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif אופס../images/Emo67.gif צודקת.. ../images/Emo122.gif

מזל שזה רק שתיי שורות.. חחח ותודה

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif אני מאוהבת בשיר הזה ../images/Emo99.gif

אוי אני רואה שאני הולכת לחפור כאן... על כל שיר אני אגיב XD

Lex 1

New member
../images/Emo136.gif Everybody Knows - כולם יודעים

השמש בשמיים וזה הולך להיות יום נהדר אז תמזוג לעצמך קפה לבש את בגדייך בחזרה ותגיד לי את שמך עכשיו לבבות נשברים אבל אני מניח שזה מה שהם מכנים להתבגר אבל אל תצפה לתוצאות כי הילדים מסביב פשוט לא שמים *** שום דבר לא באמת משנה, שום דבר לא משנה בכלל כשכל חלומותייך מתנפצים הכל יפה, שום דבר לעולם לא קורה הם חושבים שאנחנו מבזבזים את חיינו אבל הם טועים, אנחנו מתקדמים כולם יודעים, אתה יודע שהספינה שוקעת כולם יודעים, הו אנחנו אומרים שהם מקנאים כולם יודעים, אנחנו נמות בעיר הזאת הקול שלי נעלם מהצרחות והגוף שלי כואב מ'לעשות להם את המוות' אתם הולכים לדעת את האמת שאנחנו לא נכנסנו לזה בגלל הכסף אבל זה עוזר שום דבר לא באמת משנה, שום דבר לא משנה בכלל כשכל חלומותייך מתנפצים הכל יפה, שום דבר לעולם לא קורה הם חושבים שאנחנו מבזבזים את חיינו אבל הם טועים, אנחנו מתקדמים

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif מישהי פה מבינה בכלל

למה הוא אומר When all your dreams are shattered everything is beautiful? זה פשוט לא מובן לי למה אם כל החלומות מתנפצים אז הכול יפה...

למעלה