שרשור שירים מתורגמים

Little McMickey

New member
../images/Emo136.gifOnly the Strong Survive-רק החזקים שורדים

הגרוע מכל עבר והשמיים בהירים אין שום מקום אחר בעולם שהייתי מעדיף להיות בו חוץ מכאן אבל באופק, איך שהבוקר מגיע אני יכול לראות יום חדש שמלא בטעויות חדשות הם אומרים לי שרק החזקים שורדים אני לא יודע אם נצליח לעבור את הלילה אני חושב שאראה אותך אחרי האור הם אומרים לי שרק החזקים שורדים חייב להמשיך לרוץ, להישאר בהתקפה כי ביום שתפרוש יהיה יום שתרצה בחזרה הם אומרים לי שרק החזקים שורדים אני לא יודע אם נצליח לעבור את הלילה אני חושב שאראה אותך אחרי האור הם אומרים לי שרק החזקים שורדים אם אתה הולך למות מחר, לפחות נוכל לומר שהחיים היו טובים כן, היו טובים אנחנו יכולים להתחנן או לשאול אבל בסופו של דבר הכל טוב הכל טוב בכל פעם שנקום, גורלנו יהיה ליפול ואני שואל את עצמי האם זה שווה את כל זה בכל פינה שאליה אנו רצים אנחנו רק נתקלים בקירות כי לאהוב אותך מרגיש כמו בעיטה בביצים פזמון

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif שיר חמוד ../images/Emo9.gif

לא הכי טוב שלהם, אבל נחמד להעביר איתו את הזמן

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifThe Heart Never Lies

הלב אפעם לא משקר יש אנשים שצוחקים, יש אנשים שבוכים יש אנשים שחיים, יש אנשים שמתים יש אנשים שבורחים, ישר אל תוך האש יש אנשים שמחביאים את תשוקתם אבל אנחנו האוהבים אם אתם לא מאמינים לי, רק תסתכלו לי בעיניים כי הלב אף פעם לא משקר יש אנשים שנלחמים, יש אנשים שנופלים אחרים מעמידים פנים שלא אכפת להם בכלל אם אתה רוצה להילחם אני אהיה לצידך ביום שאתה תיפול אני אהיה מאחורייך כדי לאסוף את השברים אם אתם לא מאמינים לי, רק תסתכלו לי בעיניים כי הלב אף פעם לא משקר עוד שנה נגמרה ואנחנו עדיין יחדיו זה לא תמיד קל אבל אני פה לנצח אנחנו האוהבים אני יודע שאתם מאמינים לי כשאתם מסתכלים לי בעיניים כי הלב אף פעם לא משקר X2

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifתיקוןן

"יש אנשים שרצים, ישר אל תוך האש"
ובטעות עשיתי את המאומצים שלי במקום ה-
חחחחחח הרגל.....

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif אחד מארבעת השירים שלהם שאני הכי אוהבת

יחד עם Transylvania, DGAO ן-SG
ובפעם האחרונה שהם שרים 'Cause the heart never lies זה אמור להיות שלוש פעמים לא פעמיים

Little McMickey

New member
../images/Emo136.gifPOV - נקודת מבט

כבר נמאס לי לשאול זאת הפעם האחרונה אז, האם עשיתי אותך מאושרת? כי בכית אוקיינוס [או פשוט, בכית מלללללא] ישנן אלפי שורות על איך שאת מחייכת כתובות במחשבתי אבל כל מילה היא שקר לא רציתי שזה יגמר ככה אף פעם את יכולה לקחת את השמיים הכי כחולים ולהפוך אותם לאפורים נשבעתי לך שאני יעשה מאמץ להשתנות אבל אמרת שזה לא משנה אני מסתכל עליך מנקודת מבט אחרת אני לא יודע איך לעזעזאל התאהבתי בך בחיים לא הייתי מאחל למישהו להרגיש כמוני האם זה סימן מגן עדן? שמראה לי את האור האם זה היה אמור לקרות? טוב לי יותר בלעדיך אז את יכולה לעזוב הערב ושלא תעזי לחזור יותר לנסות לתקן את הדברים כי אני אהיה מוכן להלחם פזמוןX2 ואת אמרת ואת אמרת ואת אמרת ואת אמרת שזה לא משנהX5 [כמוני]

yardenise

New member
../images/Emo185.gifהשיר הזה כל כך נכון

כששמעתי אותו בפעם הראשונה הייתי באחד הריבים הגדולים עם החברות הכי טובות שלי והשעה הייתה 11 בלילה או משו כזה ושמעתי את השיר הזה בגרסה האקוסטים עם המילים והייתי בשוק והתחלתי לבכות מרוב שהוא כזה מדהים..
גם עכשיו השיר הזה גורם לי לבכות לפעמים במיוחד במצבים קשים וזה.. יש קטעים שאני פשוט לא סובלת אותו כי הוא מזכיר לי את הריב ובכללי הוא פשוט מדכא. שיר פשוט מדהים בצורה הכואבת

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif אין לי מילים על השיר הזה ../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

That McGirl

New member
../images/Emo26.gifאמאא איזה שיררר!

אני שומעת את השיר וקוראת את זה איזה שיר מהמם !!
אחד השירים האהובים עליי בRA

למעלה