הלו D:
יו איזה הזוי זה מחשב, עכשיו.
שלום או היי?:היי

שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: חחחחחחחחחחחחח כן.<וטל-אני עוד צריכה לספר לך כמה דברים....
> מה ענית?: עזבו.
מי זה היה?: :X אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: כשתגדל תבין D: למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: ככה \: האם חפרתי על הנושא מספיק?: אכן
האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: Oס שמת לב שכבר עברתי?:כןכן אז מה המצב?: נאאא...יכול להיות יותר טוב. מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: לאדעת.היו המון.
אתה צוחק מצחוק?:חחחח סוג של. הרכבת פעם פאזל?:כע
שיחקת בטטריס?:כעע
ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: כן
כמה IC יש לך?: כמה מה?
יש לך ICQ?כן אחלה תוכנה!?:פחח לא שמת לב שזה היה ייבוש?: לא
ייבשת פעם אנשים?: סוג של ^_^ איך?:לא לפורום
אתה שותה תה?:כן..@#$%@#%%<ואיפרת מכינה תה טעים ביותר.
> עם סוכר?:קצת
בלי סוכר?: כמה סוכר?: מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: לפני חצי שעה
מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: מזמן!#$@#%@#$
אתה יודע לצייר כלב?:חח סוג של וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?:כןכן, עזבו אותי נו. השאלון הזה מפחיד?:לא, הוא נוטה לשבוז עם מגעים הזוים. לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?:יאללה. טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: Oס אז מה המצב עכשיו?: כבר נשאל.
חייכת עכשיו?: לא. ועכשיו?:כן.XDD כמה כוסות מים אתה שותה ביום?:5?\: יש לך יס או הוט?:יס!@$@#%
יש לך בריכה בבית?:חח הלוואי. אתה גר בבינין קומות או קרקע?:קומות. יש לך עדיין שגיאות כתיב?: לא
נישארת כיתה?:בגן!1 עברת באדום?: אין לי רישיון
<חח אדום זה לא באמת אדום XDD> נהגת?: לא >< בן כמה אתה?:18
אתה בן או בת?:בפעם האחרונה שבדקתי..אני נקבה כראוי
נפגשת עם סלבריטי?: סוג של Oס יש לך עכבר בצבע כחול?: לא באיזה צבע השיער שלך?: שחור
מה מידת המכנסיים שלך?:המ.לאדעת
מה אתה לובש עכשיו?
את החתול שלי. מואהאעהעא#$^#$^סתם נו.
תפרט? איזה תחתון?איזזה צבע?אדום ^_^ עושה ביד?מתי הפעם אחרונה?חחחחחחחחחחחחחחחחחח לאלא. שיקרת בשאלה למעלה?: לא

למה?:למהמהקרה.!!@?$%#$% האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: כן
למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?:כי כי כי יש לי תסביך פיטר פן.
. הייתה פעם בגן חיות?:כע חשבת פעם שאתה מאומץ?:כע חשבת פעם שאמך מכשפה?:כע XDDDDD האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?:לא Oס חטפו אותך פעם?:לא >< מה החפץ האחרון שגנבו לך?:בוקסר
אתה בתול?לא
אםכן, רוצה לאבד אותם? אםלא,מתי הפעם אחרונה?לפני כמה חודשים
כמה הגודל שלך?|הדגשֻהכי גדול במזרח התיכון מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?:מידע מסווג.
מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?:לפני כמה חודשים?
אתה מעוניין בחבר חדש?:חח למה לא אתה מאוהב?:naaa..dont think so. מה אתה עושה היום בעזרת השם?:כלום.רעננהמשעממת
מה עשית אתמול?:חחח שלא תדעו.
מה תעשה מחר בעזרת השם?: לא יודעת עוד.
האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: יאפ

טיפסת פעם על גדר?: כן Oס אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?:כע בעד או נגד שאמשיך את השאלון?:בעד
אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?:חחחחח יש מצב. האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: כן
מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: לענות.
שמעת פעם את מתי כספי?:כע אתה יודע איך ניראה סמי הורי?:חחחחחחחחח כןכן. לדעתך שרית חדד זונה?: לא.אבל היא איכס.
לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: מהמהמה?
האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: כן
האם הרגשת פעם בודד נפשית?: סוג של האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?:כן
האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?:לא
קרה לך שנשברה לך ביצה?: המ.לא XDDDD זרקת זבל מחלון במכונית?:לא Oס אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: לא>< אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: \: אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?:לילה. אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: האם טיפסת פעם על עץ?:כע בנית פעם "מחנה"?לא היית בצופים?:ל3 שעות
היית בנוער העובד והלומד?:לא עבדת פעם?:כן
מילצרת פעם?:סוג של
שתית פאנטה בטעם ענבים?:לא Oס אכלת שוקולד עם צימוקים?:לא Oס שתית חלב עם עוגיות?:חחחחח כן@#%@#%#%@
אתה רעב?:לא. ועכשיו?:המ.לא,תודה. לא בא לך שווארמה?:חח לא
אתה אוהב אמבה?: לא
אתה יודע ממה עשויה האמבה?:מנגו?Oס אם לא, שאגלה לך?: אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: נכון, כי הצצת! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: יש אולר
סתם נו.למה שמישהו עם אבטיח יכנס לי הביתה דרך החלון?!?!?!?!
אכלת מרשמלו עם שיפודים?:פעם D: אתה אוכל בעמידה?:
שתית אקונומיקה?:חחח לא. שתית קליה?:לא. אכלת אבנית?:לא. ציחצחת היום שיניים?:כן.
ליקקת היום את שיערך?:לא את שיערי.... עקץ אותך היום ייתוש?:סוג של. איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: יש פיטר פן ברקע.
מה השיר הראשון ששמעת היום?:כלהזמןאניחושבעליהההה@#%@%#$%@#%דיי.איכססס.
זימזמת היום?:חחח קצת מה חלמת היום?: לא זוכרת.Oס האם אתה חולם הרבה בהקיץ?:נאאא.. האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?:לא
$%@$%@%
מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?:אני מקווה שאני אצליח לישון.לא רוצה לישון.
איזה יום היום?: חמישי.?
מה השעה עכשיו?:19:12?
השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?:מסווג. השם השני?:מסווג. והשלישי?:מסווג. למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?:עזבו אותי נו.
באיזה גיל למדת שעון?:עם מחוגים?חחחחחחחחחחחחחחחחח לפני איזה חודש אצל מיכלי חחחחחחח @#$%@#%
איך?: לא היה לי מה לעשות-אז בהיתי בשעון לנסות להבין מה השעה. >< באיזה גיל למדת לספור, מימי