נכון ש...

Hezi The One

New member
שכחו לכתוב בסוף שעמבה עשויה ממנגו:]

שלום או היי?: היי שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: כן. חניכות בכיתה ה' מה ענית?:חסידה מי זה היה?:חניכות נו אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?:חסידה מה למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?:חסידה!!!1111 זו אמת האם חפרתי על הנושא מספיק?:בהחלט האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?:כן שמת לב שכבר עברתי?:כל הכבוד אז מה המצב?:סבבה מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?:היו הרבה אתה צוחק מצחוק?:בהחלט הרכבת פעם פאזל?:כן שיחקת בטטריס?:כן ניפסלת בשלב ראשון בדייב?:אי אפשר!!!!1111 אין איך להפסל כמה IC יש לך?:IQ? גבוה מאוד...150 ומשו אם אני לא טועה יש לך ICQ?כן אחלה תוכנה!?:חמודה שמת לב שזה היה ייבוש?:כי לא ביקשתם מספר? עלוב ביוותר ייבשת פעם אנשים?:כן איך?:הרבה פעמים מה אתה שותה תה?:לפעמים עם סוכר?:לא בלי סוכר?:כן כמה סוכר?:בלי! עם דבש מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?:לוזוכרO: מתישו היום מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?:מזמן אתה יודע לצייר כלב?:כן וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?:כן השאלון הזה מפחיד?:לא ממש לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?:בהחלט טוב, ניראה לך שאשאל אותך?:מה אתם רוציםםםם אז מה המצב עכשיו?:חלב חייכת עכשיו?:לא ועכשיו?:ממש לא כמה כוסות מים אתה שותה ביום?:תלוי באיזה יום יש לך יס או הוט?:הוט יש לך בריכה בבית?:לא אתה גר בבינין קומות או קרקע?:קומות יש לך עדיין שגיאות כתיב?:לאO_O נישארת כיתה?:לא עברת באדום?:כן נהגת?:כן בן כמה אתה?:16 אתה בן או בת?:בן נפגשת עם סלבריטי?:הוא נפגש איתי!!!!1111 יש לך עכבר בצבע כחול?:שחור באיזה צבע השיער שלך?:בלונדיני מה מידת המכנסיים שלך?:S מה אתה לובש עכשיו?בוקסר וגופיה תפרט?מהמהמהה איזה תחתון?איזזה צבע?אפור עם גראס עליו...לא רוצה לקחת אותו למחנה הוא לא כזה נוח עושה ביד?מתי הפעם אחרונה?יואווווווווו שיקרת בשאלה למעלה?:לא עניתי למה?:ככה האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?:כן למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?:ככה הייתה פעם בגן חיות?:כן חשבת פעם שאתה מאומץ?:לאO_O חשבת פעם שאמך מכשפה?:בטח,אפילו ראיתי את המטאטא שלה האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?:לא חטפו אותך פעם?:כן באש לילה מה החפץ האחרון שגנבו לך?:לא יודע אתה בתול?לא אםכן, רוצה לאבד אותם? אםלא,מתי הפעם אחרונה? כמה חודשים כמה הגודל שלך?עזבו אותי מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?:לפני כמה שעות מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?:יש לי חברה...בערך...כאילו לא הגדרנו אתה מעוניין בחבר חדש?:אמ... אתה מאוהב?:אאני אוהב אותה. מה אתה עושה היום בעזרת השם?:הולך לישון בקרוב מה עשית אתמול?:רק כיף מה תעשה מחר בעזרת השם?:סידורים אחרונים למחנה האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?:כן טיפסת פעם על גדר?:כן אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?:לא בעד או נגד שאמשיך את השאלון?:תפסיק באמא אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?:אין לי משו טוב אחר האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?:כטוח שכן האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?:לענוץ שמעת פעם את מתי כספי?:כם אתה יודע איך ניראה סמי הורי?:כן לדעתך שרית חדד זונה?:מי ישלם לה? לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: נעם האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?:לא האם הרגשת פעם בודד נפשית?:כן האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?:כםן:( האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?:לא קרה לך שנשברה לך ביצה?:לא זרקת זבל מחלון במכונית?:כן אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?:כן אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?:חחחחחח לא ממש אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?:לוידע אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?:לא אוהב שוקו האם טיפסת פעם על עץ?:כן בנית פעם "מחנה"?כן היית בצופים?:עכישו אני בצופים היית בנוער העובד והלומד?:איכ עבדת פעם?:כן מילצרת פעם?:לא שתית פאנטה בטעם ענבים?:כן אכלת שוקולד עם צימוקים?:לא שתית חלב עם עוגיות?:כן אתה רעב?:כן ועכשיו?:כם לא בא לך שווארמה?:ממש בא לי אתה אוהב אמבה?:איכס אתה יודע ממה עשויה האמבה?:מנגו אם לא, שאגלה לך?: אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?:הלוואי נכון, כי הצצת! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?:שאני רוצה לאכול אכלת מרשמלו עם שיפודים?:כן אתה אוכל בעמידה?:לא,רק בצופים שתית אקונומיקה?:לא שתית קליה?:לא אכלת אבנית?:לא ציחצחת היום שיניים?:מן הסתם ליקקת היום את שיערך?:חחחחח לא עקץ אותך היום ייתוש?:בלילה בטח איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?:לא שומע מה השיר הראשון ששמעת היום?:לא זוכר זימזמת היום?:דיייייי שאלון מגעיל כזה מה חלמת היום?:לוזוכר האם אתה חולם הרבה בהקיץ?:לא האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?:כן בערך מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?:עוד מעט איזה יום היום?:לא זוכר מה השעה עכשיו?:00:33 השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?:נטע השם השני?:תומר והשלישי?:אור למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?:ככה באיזה גיל למדת שעון?:לוזוכר איך?:אמרו לי באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?:דייי את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?:נטע התעייפת?:כן את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?:לא התחפשת פעם לשעשועית?:לא התחפשת פעם לשוטר?:מה אני מלשין נו תדגמן בעירום?:תלוי כמה כסף תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?:מישהי ותלוי מי זו נגעת בסם?:לא השתמשת בסם?:לא שתית סבון כלים?:לא שמת פקק במה?:O_O הזהירו אותך לא לשים אותו?:'ק5634 ^ 346 הוצאת אותו?: ברחת פעם מכלב?:כן פחדת פעם מציפור?:לא פחדת פעם מסוס?:כן רכב פעם על גב הוריך?:נראה לי שכן משכת למישהו במכנסיים?:כן הורדת למישהו את המכנסיים?:כן חחח התפרצת פעם בשיעור?:ברור העליבו אותך פעם?:כן מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?:מחנה וחניכים השאלון ניגמר?:שמח?או עוד? ישששש נהנת ממנו?לא כמה?לא הרבה ואם לא ,למה?33ם25235

../images/Emo121.gifאיפרתמותה

שלום או היי?: שלום והיי שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: לא מה ענית?: לא שאלו מי זה היה?: אפחד אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: כשתגדל תבין למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: אני אגיד: כי זה כייף להגיד את זה אחרי שאמרו לך כל הזמן:p האם חפרתי על הנושא מספיק?:כע האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?:כע שמת לב שכבר עברתי?:כע אז מה המצב?:סבבה מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?:לא זוכר אתה צוחק מצחוק?:כע הרכבת פעם פאזל?:כע שיחקת בטטריס?:כע ניפסלת בשלב ראשון בדייב?:לא, אי אפשר כמה IC יש לך?:150- יש לך ICQ?כע אחלה תוכנה!?:לא שמת לב שזה היה ייבוש?:הא? ייבשת פעם אנשים?:כע איך?:מייבש שיער אתה שותה תה?:כע עם סוכר?:כע בלי סוכר?:לא כמה סוכר?:1-2 מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?:קודם מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?:פפפ אתה יודע לצייר כלב?:בערך וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?:שתוק כבר השאלון הזה מפחיד?:חלקית לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?:כע טוב, ניראה לך שאשאל אותך?:מה? אז מה המצב עכשיו?:סבבה חייכת עכשיו?:לא ועכשיו?:לא כמה כוסות מים אתה שותה ביום?:לא דע יש לך יס או הוט?:לא יש לך בריכה בבית?:לא אתה גר בבינין קומות או קרקע?:קרקע יש לך עדיין שגיאות כתיב?:קצת. אבל רובן מתוקנות ורובנן נובעות מהקלדה מהירה... נישארת כיתה?:לא עברת באדום?:כע נהגת?:לא בן כמה אתה?:16 אתה בן או בת?:זכר נוראמלי נפגשת עם סלבריטי?:כע יש לך עכבר בצבע כחול?:לא באיזה צבע השיער שלך?:חומבהיר מה מידת המכנסיים שלך?:אנערף מה אתה לובש עכשיו?שרוואל וחולצה תפרט?פירטתי איזה תחתון?איזזה צבע?אפור עושה ביד?מתי הפעם אחרונה? פפפ וואי רק שי יכול להביא שאלון כזה:| שיקרת בשאלה למעלה?:יש הרבה שאלות למעלה למה?:מה למה? זאת עובדה! האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?:לא למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?:לאאאאא הייתה פעם בגן חיות?:כע חשבת פעם שאתה מאומץ?:חלפו מחשבות... חשבת פעם שאמך מכשפה?:לא האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?:לא חטפו אותך פעם?:לא מה החפץ האחרון שגנבו לך?:מממ אנערף אתה בתול?כע אםכן, רוצה לאבד אותם?לא כרגע תודה. אםלא,מתי הפעם אחרונה?-- כמה הגודל שלך?אני 1.78 מטר
מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?:לא זוכר, לא חשובלי:] העיקר יש לי ג'ני
מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?:הא? אתה מעוניין בחבר חדש?:הא? אתה מאוהב?:כע מה אתה עושה היום בעזרת השם?:הולך לישון מה עשית אתמול?:הייתי עם ג'ני ונטע והדר (ראינו את "רררר!!!") ואז נסעתי למסיבה של נתן מה תעשה מחר בעזרת השם?:לישוןןן האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?:כעעע
טיפסת פעם על גדר?:כע אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?:לא בעד או נגד שאמשיך את השאלון?:נגד אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?:כי אין לי משו אחר לעשות האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?:כע האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?:כע מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?:לענות שמעת פעם את מתי כספי?:כע אתה יודע איך ניראה סמי הורי?:כע, לצערי לדעתך שרית חדד זונה?:יש מצב לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?:לא האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?:כע האם הרגשת פעם בודד נפשית?: פעם... מזמן
האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?:מממ ישמצב האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?:לא קרה לך שנשברה לך ביצה?:לא זרקת זבל מחלון במכונית?:יש מצב אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?:ליד הדלת האחורית אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?:הא? אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?:יום אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?:שיהיה שוקו העיקר האם טיפסת פעם על עץ?:כע בנית פעם "מחנה"?יש מצב היית בצופים?:לא היית בנוער העובד והלומד?: אתמול
עבדת פעם?:כע מילצרת פעם?:לא שתית פאנטה בטעם ענבים?:ניראלי שכן אכלת שוקולד עם צימוקים?:כע שתית חלב עם עוגיות?:לא אתה רעב?:לא ועכשיו?:לא לא בא לך שווארמה?:לא אתה אוהב אמבה?: עמבה* כה זה נחמד אתה יודע ממה עשויה האמבה?: עמבה!!! אם לא, שאגלה לך?:לא אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. עמבהההההה!! עם ע' ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?:אני מקווה, זה השאלון הכי דפוק שנתקלתי בו אי פעם... נכון, כי הצצת! לא... אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: תביא קצת אכלת מרשמלו עם שיפודים?:לא, אכלתי מרמשל על שיפודים... אתה אוכל בעמידה?:לפעמים שתית אקונומיקה?:לא שתית קליה?:לא אכלת אבנית?:לא ציחצחת היום שיניים?:הייתי בים מאיפה אני אצחצח? ליקקת היום את שיערך?:לא עקץ אותך היום ייתוש?:לא איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: יצירה של camel
מה השיר הראשון ששמעת היום?:כנ"ל זימזמת היום?:יש מצב מה חלמת היום?:לא ישנתי האם אתה חולם הרבה בהקיץ?:לא האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?:חלקית מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?:מוקדם איזה יום היום?:שישי מה השעה עכשיו?:11:15 השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?:ג'ני השם השני?:איפרת והשלישי?:ישי למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: כי הוא ישי... ויש גם בעז ואילן באיזה גיל למדת שעון?:עשיתי קורס שנה שעברה. איך?:קורס באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?:אנערף את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?:ג'ניהדרנטע (מותה) התעייפת?:לא את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?:יש מצב התחפשת פעם לשעשועית?:הא? התחפשת פעם לשוטר?:לא תדגמן בעירום?:אני מכיר 2 שעושים זאת
תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?:לא. יש לי ג'ני נגעת בסם?:אולי השתמשת בסם?:לא שתית סבון כלים?:לא שמת פקק במה?:מה? הזהירו אותך לא לשים אותו?:הא? הוצאת אותו?:??? ברחת פעם מכלב?:לא, אולי בעצם מזמן מאחד מניאק בנס הרים. פחדת פעם מציפור?:לא פחדת פעם מסוס?:לא רכב פעם על גב הוריך?:לא משכת למישהו במכנסיים?:יש מצב הורדת למישהו את המכנסיים?:כנ"ל התפרצת פעם בשיעור?:יש מצב העליבו אותך פעם?:כע מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?:לא ישנתי, אבל ישנתי קצת וזה היה: זהר עזבי אותי רק קמתי הנעל! את שיכורה!!! השאלון ניגמר?:שמח?או עוד? שמח מעוד!! (תיחכומיישן כזה) נהנת ממנו?לא, ממש לא כמה?34567890- ואם לא ,למה? כי הוא מעפן

אפרת P

New member
מישהו לרוץ איתו.../images/Emo112.gif

קודם הספר - אח"כ הסרט. הסרט עשוי אחלה (הספר הרבה יותר טוב, אין מה לעשות
), למרות שמדלגים ומעוותים כמה קטעים (גלעד, הם שינו את כל השירים
), יובל שחקן מעולה, כדאי לו לשקול להמשיך עם זה לדעתי סרט מרגש, מותח, עצוב ונגמר טוב (מי שלא קרא את הספר - לא לראות לפני שאתם קוראים!!!111)

nobody99

New member
להוריד פרקים של"family guy"כל הלילה

עושה כל כך מצחיק בלב stewie rock!!!!

ziljian 1234

New member
נמנמנ..מה אני עושה ערה..? שאלה טובה

הדיסק החדש של panic!at the disco מדהיםם..!!! מצויין!! הדיסק של הג'נדרס. גם מעולה,מעולה,מעולה. ואם תצליחו לראות הופעה שלהם. מומלץ בחום! העונה ה8 של שנות ה70. :)

../images/Emo79.gifאה-הא.

אא"לט הם חיממו את [URL='http://']שייגעצ[/URL] פעם... או את מיש'ו, כי אני זוכרת שהייתי בהופעה שלהם..

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.giffriends הסדרה הכי טובה ש

שיצאה אי פעם!!

חובה להיכנס לזה!

שיר ענק על נסראללה. חחח זה קורע http://www.keshet-tv.com/ProgramVideo.aspx?ProgID=2385&CatID=1141

למעלה