../images/Emo121.gifאיפרתמותה
שלום או היי?: שלום והיי שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: לא מה ענית?: לא שאלו מי זה היה?: אפחד אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: כשתגדל תבין למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: אני אגיד: כי זה כייף להגיד את זה אחרי שאמרו לך כל הזמן

האם חפרתי על הנושא מספיק?:כע האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?:כע שמת לב שכבר עברתי?:כע אז מה המצב?:סבבה מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?:לא זוכר אתה צוחק מצחוק?:כע הרכבת פעם פאזל?:כע שיחקת בטטריס?:כע ניפסלת בשלב ראשון בדייב?:לא, אי אפשר כמה IC יש לך?:150- יש לך ICQ?כע אחלה תוכנה!?:לא שמת לב שזה היה ייבוש?:הא? ייבשת פעם אנשים?:כע איך?:מייבש שיער אתה שותה תה?:כע עם סוכר?:כע בלי סוכר?:לא כמה סוכר?:1-2 מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?:קודם מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?:פפפ אתה יודע לצייר כלב?:בערך וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?:שתוק כבר השאלון הזה מפחיד?:חלקית לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?:כע טוב, ניראה לך שאשאל אותך?:מה? אז מה המצב עכשיו?:סבבה חייכת עכשיו?:לא ועכשיו?:לא כמה כוסות מים אתה שותה ביום?:לא דע יש לך יס או הוט?:לא יש לך בריכה בבית?:לא אתה גר בבינין קומות או קרקע?:קרקע יש לך עדיין שגיאות כתיב?:קצת. אבל רובן מתוקנות ורובנן נובעות מהקלדה מהירה... נישארת כיתה?:לא עברת באדום?:כע נהגת?:לא בן כמה אתה?:16 אתה בן או בת?:זכר נוראמלי נפגשת עם סלבריטי?:כע יש לך עכבר בצבע כחול?:לא באיזה צבע השיער שלך?:חומבהיר מה מידת המכנסיים שלך?:אנערף מה אתה לובש עכשיו?שרוואל וחולצה תפרט?פירטתי איזה תחתון?איזזה צבע?אפור עושה ביד?מתי הפעם אחרונה? פפפ וואי רק שי יכול להביא שאלון כזה:| שיקרת בשאלה למעלה?:יש הרבה שאלות למעלה למה?:מה למה? זאת עובדה! האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?:לא למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?:לאאאאא הייתה פעם בגן חיות?:כע חשבת פעם שאתה מאומץ?:חלפו מחשבות... חשבת פעם שאמך מכשפה?:לא האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?:לא חטפו אותך פעם?:לא מה החפץ האחרון שגנבו לך?:מממ אנערף אתה בתול?כע אםכן, רוצה לאבד אותם?לא כרגע תודה. אםלא,מתי הפעם אחרונה?-- כמה הגודל שלך?אני 1.78 מטר
מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?:לא זוכר, לא חשובלי:] העיקר יש לי ג'ני
מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?:הא? אתה מעוניין בחבר חדש?:הא? אתה מאוהב?:כע מה אתה עושה היום בעזרת השם?:הולך לישון מה עשית אתמול?:הייתי עם ג'ני ונטע והדר (ראינו את "רררר!!!") ואז נסעתי למסיבה של נתן מה תעשה מחר בעזרת השם?:לישוןןן האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?:כעעע
טיפסת פעם על גדר?:כע אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?:לא בעד או נגד שאמשיך את השאלון?:נגד אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?:כי אין לי משו אחר לעשות האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?:כע האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?:כע מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?:לענות שמעת פעם את מתי כספי?:כע אתה יודע איך ניראה סמי הורי?:כע, לצערי לדעתך שרית חדד זונה?:יש מצב לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?:לא האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?:כע האם הרגשת פעם בודד נפשית?: פעם... מזמן
האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?:מממ ישמצב האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?:לא קרה לך שנשברה לך ביצה?:לא זרקת זבל מחלון במכונית?:יש מצב אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?:ליד הדלת האחורית אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?:הא? אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?:יום אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?:שיהיה שוקו העיקר האם טיפסת פעם על עץ?:כע בנית פעם "מחנה"?יש מצב היית בצופים?:לא היית בנוער העובד והלומד?: אתמול
עבדת פעם?:כע מילצרת פעם?:לא שתית פאנטה בטעם ענבים?:ניראלי שכן אכלת שוקולד עם צימוקים?:כע שתית חלב עם עוגיות?:לא אתה רעב?:לא ועכשיו?:לא לא בא לך שווארמה?:לא אתה אוהב אמבה?: עמבה* כה זה נחמד אתה יודע ממה עשויה האמבה?: עמבה!!! אם לא, שאגלה לך?:לא אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. עמבהההההה!! עם ע' ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?:אני מקווה, זה השאלון הכי דפוק שנתקלתי בו אי פעם... נכון, כי הצצת! לא... אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: תביא קצת אכלת מרשמלו עם שיפודים?:לא, אכלתי מרמשל על שיפודים... אתה אוכל בעמידה?:לפעמים שתית אקונומיקה?:לא שתית קליה?:לא אכלת אבנית?:לא ציחצחת היום שיניים?:הייתי בים מאיפה אני אצחצח? ליקקת היום את שיערך?:לא עקץ אותך היום ייתוש?:לא איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: יצירה של camel
מה השיר הראשון ששמעת היום?:כנ"ל זימזמת היום?:יש מצב מה חלמת היום?:לא ישנתי האם אתה חולם הרבה בהקיץ?:לא האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?:חלקית מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?:מוקדם איזה יום היום?:שישי מה השעה עכשיו?:11:15 השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?:ג'ני השם השני?:איפרת והשלישי?:ישי למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: כי הוא ישי... ויש גם בעז ואילן באיזה גיל למדת שעון?:עשיתי קורס שנה שעברה. איך?:קורס באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?:אנערף את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?:ג'ניהדרנטע (מותה) התעייפת?:לא את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?:יש מצב התחפשת פעם לשעשועית?:הא? התחפשת פעם לשוטר?:לא תדגמן בעירום?:אני מכיר 2 שעושים זאת
תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?:לא. יש לי ג'ני נגעת בסם?:אולי השתמשת בסם?:לא שתית סבון כלים?:לא שמת פקק במה?:מה? הזהירו אותך לא לשים אותו?:הא? הוצאת אותו?:??? ברחת פעם מכלב?:לא, אולי בעצם מזמן מאחד מניאק בנס הרים. פחדת פעם מציפור?:לא פחדת פעם מסוס?:לא רכב פעם על גב הוריך?:לא משכת למישהו במכנסיים?:יש מצב הורדת למישהו את המכנסיים?:כנ"ל התפרצת פעם בשיעור?:יש מצב העליבו אותך פעם?:כע מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?:לא ישנתי, אבל ישנתי קצת וזה היה: זהר עזבי אותי רק קמתי הנעל! את שיכורה!!! השאלון ניגמר?:שמח?או עוד? שמח מעוד!! (תיחכומיישן כזה) נהנת ממנו?לא, ממש לא כמה?34567890- ואם לא ,למה? כי הוא מעפן