תחפרו :)

A Kiss To Kill

New member
היה לי ערב כלכך כייפי ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo230.gif

הייתי עם החניכים והקלטנו שירים לפסטישבט שלנו.. קצת התחרשתי. ואז רבתי עם אחותי.. ואז הלכתי עם חברה שלי לאכול פיצה עם שלושה ידידים שלי ואז עוד כמה הצטרפו.. והוא פשוט מדהים, היה נחמד לפגוש אותו שוב פעם אחרי שבפעם הקודמת בקושי דיברנו .. הוא לגמרי חמווווווווווווווווד
טוב די, אני סתם מפתחת ציפיות ואז מתאכזבת!! ששש זהו, רק רציתי לשתף

שמחה שנהנית^^ ../images/Emo223.gif

ושמחה שדיברת איתו שוב.. זה זה שאמרת לי עליו או אחר?
בכל אופן, שמחה בשבילך.D:

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif פיצה קרימינל אה?.. טעים שם? ../images/Emo3.gif

חחח סתםסתם שמחה שנהנית
וזה ההוא ההוא שסיפרת לי עליו? D:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאעה המוח שלי נמס~ 3>

חפרתי היום על אנימניאקס ועל סופר ג'וניור... כרגיל
ועכשיות התפתח לי קצת כאב ראש אבל לא נורא, שומעים סופר ג'וניור
התחלתי לראות שוב את סופר ג'וניור T באיידול וורלד, החבר'ה האלה פשוט סתומים
כן אני יודעת שזה לא אומר לכם כלום אבל הם מצחיקים אותי, ששששש. [אבל ליטוק/היצ'ול זה פשוט @$#%^&%$ לאאאאאאאאאא. ;; וגם קאנגין/שינדונג;;] אני יודעת שהאובססיה הזאת כבר יותר מדי קשה ואני באמת מנסה להפסיק[או שלא] אבל לא הולך ליT_T אני אוהבת אותם הרבה יותר מדייTT_TT והיצ'ול הוא הדבר הכי חמוד שקיים בעולם ולא אכפת לי מה. 3> אה, כן. אנימניאקס. 3> ועכשיו אלך למות לי בשקט כי ההורים שלי עשו ועידת דיירים אצלנו בסלון שהייתה אמורה להגמר כבר לפני שעה ו[נחשו מה] היא עדיין לא נגמרה._." ובגללם לא ראיתי אחים ואחיות>< למרות שכבר ראיתי את זה פעם כשהורדתי חח עדיין זה מבאס]: טובנו נשלים בVOD. פפט. אגב אחים ואחיות, היום גיליתי שהעונה הרביעית עוד שנייה נגמרת בארה"ב כשפה אנחנו רק באמצע העונה השלישית._." הוט סתומים, מישהו? פפט. עד כאן החפירות של עטר.
אני אמשיך כשיהיה לי עוד משהו לחפור עליו. [היצ'ול?XD]

את הורגת אותי עם החפירות שלך ../images/Emo223.gif

ומשום מה אני עדיין ממשיכה לקרוא אותן
ומה אכפת לך שאת אובססיבית לסופר ג'וניור האלה, תהני מזה, תחפרי, הכי כיף. ^^ ומה זה היצ'ול?!
[ואני מקווה שאני לא אתחרט על ששאלתי את זהXD]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifLOL אבל החפירות שלי נורא אסוציאטיביות,

אז הן לרוב ממש חסרות פואנטה...
ואכפת לי שאני אובססיבית אליהם כי זה מפריע לי בדברים אחרים]: ז"א במקום ללמוד למבחנים או לעשות עבודות שאני צריכה לעשות, אני יושבת ורואה את הסדרות שלהם/ראיונות שלהם/תוכניות שהם השתתפו בהן... ואני רואה כל דבר כמה פעמים וזה דברים ארוכים וזה כזה $#%^&^&%$. T_T אבל לא נורא, הם מושלמים3> וקים היצו'ל[קים זה השם משפחה שלו, כן? לי פשוט לקח זמן להבין שזה הפוך גם בקוריאהXD אבל היצ'ול קים נשמע פשוט מפגרXD] הוא, כמו שנעם אמרה, אחד מחברי הלהקה הקוריאנית סופר ג'וניור. ^.^ והוא הדבר הכי יפה בעולם3> טוב, אולי לא. אבל... לאדעת, מכירים את זה שמרוב שבן אדם הוא לא-מושלם, אתם חושבים שהוא מושלם? משהו כזה. [נו, יש לו הרבה קטעים ממש גרועים, אבל יש לו גם הרבה קטעים מושלמים, ובגלל זה אני מאוהבת בו לחלוטין3>]

הם אומרים את השם משפחה קודם כאילו? ../images/Emo223.gif

מגניב
השכלתי. אם אני אהיה אי פעם בקוריאה ואתקל בחתיך, שאני אדע.
סתם. ואני לא מסוגלת לחשוב שהדבר הזה חתיך, כי הוא פשוט מאוד נראה לי בחורה.
אבל רגע, לא אמרת שיו הוא הכי מושלם בעולם?
ואם כבר- יו יותר חתיך. |חה|

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifחח כן~ ככה זה גם ביפן^^

לא יודעת אם זה בסין ככה גם כן, לא בדקתי. אני באמת צריכה לברר.
וכן לדעתי הוא יכול להיות מאוד חתיך! אבל אני יותר מאוהבת באופי שלו, הוא פשוט אחד האנשים הכי הזויים שיש
ובטח שיו חתיך, יו חתיך מבחינת מראה3> ובאופן כללי הוא כזה מושלם וסקסי ושיואוווו. וזה בכלל לא קשוררררררר, מותר לי לחשוב שהרבה אנשים יפים]: חוצמזה שיו גרמני והיצ'ול קוריאני. אי אפשר להשוות.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifטוב, משעמם לי.

ו, כזה, כן. [אני לא אטרח להסביר כי גם ככה השמות לא יגידו לכם שום דברXD והם לא באמת מעניינים אתכם אז... כן. זה פשוט בשביל לשעשע את עצמי, אתם לא צריכים להתייחסXD] *תוהה אם נעם תצליח לזהות את השניים מסוג'ו שנמצאים בתמונה* [רמז: עם המכנסיים האדומות, ועם המכנסיים הכחולות. יש עוד אחד מסוג'ו שהיה בהופעה הזאת, אבל הוא לא בתמונה.]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifשאלה טובהXD

כנראה כי הם אסייתים, לאסייתים יש את היכולת הנפלאה הזאת

NoAmItA ChAn

New member
אוקיי! עם האדום זה היצ'ול, דהה

אי אפשר לפספס עם הגבות האלו >< ובכחול.. קאנגין?

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifחחחח לגמרי אי אפשר לפספס../images/Emo6.gif

ולא בכחול זה לא קאנגין~ [למען האמת קאנגין (ושיוון ושינדונג) הוא היחיד בלהקה ש-לא- נראה טוב בדראגXD]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifליטוק~

טוקי טוקי
חחחח אבל שיוון -לא- נראה טוב בתור נקבה, וטוקי כןXD אז זה חייב להיות הואXD

למעלה