תחפרו :)

זה לא כיף לישון הרבה שעות;; ../images/Emo223.gif

יש לי אנרגיות כשאני ישנה 7-8 שעות, כמו שצריך. הכי כיף ללכת לישון ב10 ולקום ב6. ^^ זה, כמובן, כשאתה עובד. ככה אתה שורד את היום. נמ, ויש להם רגעים שהם פשוט לא רגועים!! ולא משנה מה תגידי להם, הם לא יקשיבו לך. ואם היה מותר לי הייתי זורקת עליהם דברים בכיף! סתם, אני ממש אוהבת אותם, אפילו אם הם עושים בלאגן. רוב הזמן הם מקשיבים לך, מקסימום את מאיימת שתוציאי אותם לחצר לבד עם החתולים והם נבהלים.
איזה כיף זה להמציא להם סיפורים "יוו, למה שפכתם מיץ על הרצפה?! עכשיו יבואו נמלים והם יאכלו אתכם!" D:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifחחח אני תמיד עייפה לא משנה מה.

מה שגורם לי להעביר את היום זה הקפה הראשון של הבוקרD< ו- LOL כע ילדים יכולים להיות נורא היפרים ושיוז שכזהXD ו-לאאאאאא אל תגידי להם דברים עם נמליםT_T נמלים זה דבר מלחיץ, יש לי פוביה רצינית מנמליםT_T את תעשי לילדים האלה טראומות לכל החיים ואז הם ישנאו אותך ורק בגללך הם יצטרכו ללכת לפסיכולוג ויגלו שהם מאוהבים באמא שלהםםםםםם#@$%^^$# [אני? מושפעת מהמבחן בפסיכולוגיה שיש לי ביום חמישי? פפט. אני לא יודעת על מה אתם מדברים
ואני בכלל לא סוגדת לפרויד הפסיכופט עם התאוריות הסקסואליות שלו. בכלל לא.
]

../images/Emo6.gif ../images/Emo223.gif

זה גננת אומרת להם, לא אני. יש לה משפטים ממש מצחיקים כמו "עוד פעם אחת תדבר ככה ואני שמה לך פלפל חריף בפה!" בהצלחה במבחן. ^^

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif תכלס באמת שאני חורשת יותר מדי על

שירים חדשים נמאס לי כי אז אין מה לשמוע
אלללה תימניה מנתניה פושעת שפוגעת בילדים!

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif הייהיי זה הכל חדרה! ../images/Emo11.gif

מילדי אשדוד את לומדת נימוסים והליכות!

חחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo223.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק!! אמילי, כנסי בה!!

Hadar way

New member
And i think i'll blow my head against the cei

ling מתפוצץ לי הראש הלכתי לבצפר לשעה שלא עשיתי כלום והקפצתי את אמא לבוא לקחת אותי שום אופטלגין (לא קפסולה ולא עגול) עוזר
תקשיבו זו לגמרי ההרגשה. Headfirst for halos <3

תרגישי טוב../images/Emo201.gif ../images/Emo223.gif

תשתי תה צמחים [ויסוצקי], זה תמיד עוזר.

NotFamous

New member
אחת ה-תקופות של החיים ../images/Emo47.gif

טובנו, אז קשהלי לרוץ בגלל כאבי בטן אבל אני סומכת על עצמי שאני אחזור לעצמי בקרוב. היום מנסים לרכב על האופניים על טריינר אחרי שעברו להן תיקונים אחרי ההתרסקות
אחלו לי הצלחה! חמישי מנסים לחזור לשחות. D: והממ...היום בערב אני יוצאת לבלאק עם כמה אנשים, חוגגים יומולדת למישהו. :) הולך להיות כיף. ופשוט כל התקופה הזאת, לאדעת, אני מאושרת
חפירה חסרת טעם <: יומטוב

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהעיקר שאת שמחה, כן?../images/Emo9.gif

חח לאדעת למה זה פשוט נחמד לי לראות שיש אנשים מאושרים בעולם. XD ותשמרי על עצמך עם הכאבי בטן האלה
*פרנואידית-משהו*

NotFamous

New member
יא, תודה עטר וקאריני ../images/Emo24.gif

שומרת שומרת...כל עוד זה לא הורג - ממשיכים באימונים.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifובכל זאת, שימי לב.

לפעמים משהו קטן יכול להתפתח למשהו יותר רציני... [אני לא מושפעת בכלל מהאוס
אבל ברצינות, תשמרי על עצמך!]

מקווה שתחזרי לעצמך בהקדם האפשרי ../images/Emo223.gif

פיזית, כן?
יואר הפי אנד איימ הפי.

למעלה