../images/Emo79.gif ../images/Emo32.gif

בסדר שפתחתי?
בכל מקרה, תקשיבו, ממש שומם פה, כאילו מבחינת פינות וכו'.. אנחנו צריכים להחיות פה !
יש הרבה פינות שאפשר לפתוח.. :] אתם יכולים לרשום מה אתם רוצים ולהציע עוד פינות
מקווה שזה בסדר שלקחתי את זה ככה על עצמי או משו

adiiiXD

New member
כל הכבוד על הרעיון :)

אאאמ , לא יודעת איזה פינות כבר היו פה .....|:

inbal287

New member
רעיון מעולה../images/Emo45.gif

אני מציעה את "הכר את הפורום", "החוליה החלשה", "ראש בראש"... הממ, אני אנסה לחשוב על עוד.

../images/Emo79.gif :) , יש עוד הרבה שאפשר

~תמיד אפשר להעתיק מפורומים אחרים
~ למשל במכ"ר [וסליחה שאני דוחפת אותם פשוט יש שם הרבה פינות
] יש פינה ששמים בה כל מיני סרטוני יוטיוב נדירים 'זיהוי שיר על ידי 3 תמונות' [מרי פתחה את זה כמה פעמים אבל פרשה XD ] פינה שרושמים בה קליפ משלנו לשיר כלשהו של 30 [אופק פתחה את זה לא?
] פינה כמו "הידעתם?" ועוד פינה שנותנים שיר כלשהו של 30 וצריכים לרשום לאיזה שורה/משפט/קטע שאנחנו הכי מתחברים ולמה.. ועוד אחת דומה שגם רושמים שם למשל, מי לדעתכם יכול היה לבצע את השיר/מי היה הורס אותו?, ציון לשיר, אייקון מתאים וכו'.. אני לא מקורית, אני יודעת
אממ. זהו?
זה די מספיק
שכל אחד ייקח על עצמו את הניהול ויהיה אחראי לפינה שלו

לדעתי...

סרטוני יוטיוב
כי גם ככה כשיש משו חדש אז שמים פה. זיהוי שיר
היה ממש נחמד חבל שאנשים לא שיתפו פעולה (ואני בכללם
אני נורא מצטערת פשוט לא זיהיתי...) קליפ משלנו
זה היה מעולה ונורא אהבתי את זה! תוחזר הפינה לאלתר!
"הידעתם?"
אותו הסבר כמו לסרטוני יוטיוב שורה שמתחברים אליה: קיים כבר מי היה יכול לבצע וכו' - רעיון ממש נחמד ומקורי :-O

AlmogiToMars

New member
../images/Emo207.gifלכל מי שהיה ביום קידום [=

מאיפה יש לכם את הצמידים של 30 ? :) אני שנה מחפשת את הצמידים ואני לא מוצאת אותם.. אפילו בחנות של תומר בדיזינגוף סנטר לא היה .. .........................................................

adiiiXD

New member
את יכולה לקנות אותם רק מהחנות שבאתר הרשמי ,

אני יודעת את זה כי גם אני בדיוק רוצה לקנות אותו , רק הבעיה היא ההורים שלא כ"כ מתלהבים לקנות משהו מאתר בחו"ל......\=

AlmogiToMars

New member
בעיה ..

אין מצב שאני יביא למישהי כסף עוד אחרי שהיא הזמינה ואז כשהיא תקבל היא תשלח לי אותו ? לא נראה לי שיש מצב כזה נכון ? \=

AlmogiToMars

New member
ואני חייבת את הצמידד הזהה! :)

איןן מצב שאני מביאה למישהי מפה כסף ואז היא מזמינה וכשהיא מקבלת את הצמיד היא מביאה לי אותו ? \= בקשההה אני מתהה שיהיה לי את הצמיד הזה כבר אני שניםם מנסה להשיג אותו .. =\

אוקיי..

את הצמיד אתה קונה מהחנות הרישמית של הלהקה באתר הרישמי של הלהקה, את הצמיד לא ניתן להשיג בשומקום אחר מלבד החנות האינטרנטית או בחנות שנפתחת מידיי הופעה (אני לא חושבת שהם מוכרים שם את הצידים בדרך כלל, אלא רק מרצ'נדייס אחר כמו חולצות וכאלה..) הצמיד עצמו עולה 25$ והמשלוח עוד 12$ הוא עולה בהתאם לכל הדברים שאת קונה. בקשר לתשלום, את יכולה לשלם באמצעות כרטיס אשראי (גם כרטיס צעיר, הם מקבלים את כל סוגי הויזה גם ויזה אלקטרון שזה מה שיש לצעירים בדרך כלל). אם ההורים מפחדים להזמין פשוט תבקשו פירוט קנייה בחודש לאחר מכן כדי לראות את הרכישות שלכם ושבאת לא העתיקו להם את הכרטיס אשראי (ובתור אחת שמשתמשת בחנות הזאת הרבה, מעולם לא היו לי בעיות..) במידה ואת דואגת לתת את המספר אונליין יש להם גם שירות טלפוני, המספר מופיע בתחתית העמוד של המרצ'נדייס ואת יכולה להזאת הזמנה טלפונים, כמובן שזה באנגלית. במידה ואת מחליטה לקנות באתר עלייך להרשם לחנות קודם כל ואחר כך לקנות. הרשמה לחנותץ גם נותנת לך מיילים לפני מבצעים קרבים וכדומה, למרות שלצערי לדעתי עברנו את עונת המבצעים של החנות אבל הו וול, עדיין יש מבצע בחנות שבכל קנייה מעל 75$ את מקבלת את אחת החולצות חינם אם אני לא טועה..

pizi23

New member
יוווווווו, ס'מ-ה-מ-מ-ת באדום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

לא חולצה, מקבלים את הפטץ' של החץ...

תודה בובה ../images/Emo9.gif

עכשיו מקבלים את הפאטץ' מקודם ז ה היה חולצה ולפני זה השרשראות.

AlmogiToMars

New member
חיחי תודה אבל..

לא נראה לי שאני נמצאת בגיל שאמור להיות לי ויזה
חח ולאימא שלי אין ויזה יש לה ישראכרט או משוו וכשבדקתי באתר שלהם (בחנות ) אז לא היה את הכרטיס ההוא.. בקיצור בבקשה אניייייי חייייייייייייייייייייייייייייייייייייייבתתתתתתתתתתתתתתתת את הצמידד הזה ושבוע הבא בעזרת ה' (אני לא צדיקה תירגעו) אני יהיה בתל אביב נראה לי זה ייהיה בין יום שלישי לחמישי ורציתי לדעת אם יש מישהי שגרה בתל אביב וכבר הזמינהה משם כמה דברים , אם היא תוכל להזמין לי דרך הכרטיס שלה או של ההורים שלה ואני פשוט יביא לה את הכסף במזומן לא נראה לי שיש בעיה עם זה נכון ? ...

מצחיקה אחת

ישראכראט זה סוג של כרטיס שאראי שהוא בדרך כלל של ויזה או דיינרס או.. פשוט תשאלי אותה איזה חברה. להזמין זה קצת מסובך, לפחות לאלו שיש כרטיס אשראי כמוני, א'.. כי אני צריכה כל אגורה שאני מוצאת ברחוב.. וב', אין סיכוי שהצמיד יגיע עד שאת תהיי בתל אביב. פשוט תשכנעי את ההורים שלה. כרטיס שאת יכולה להזמין בו הוא גם כרטיס שלאו דווקא לא תקף בחו"ל. תשאלי את אמא שלך של איזה חברה הישראכראט, ויזה,דיינרס..לא יודעת

its only ma

New member
אפשר לדעתי לעשות

"ראש בראש" אני יכולה לקחת את זה על עצמי...><

its only ma

New member
ראש בראש זה

החוליה החלשה, ראיתי איפשהוא שקראו לזה ככה..><"

../images/Emo79.gif חח לא, ראש בראש זה שיר נגד שיר,

והחוליה החלשה זה שמוציאים כל פעם שיר מרשימת השירים שבאלבום.

למעלה