אוקיי..
את הצמיד אתה קונה מהחנות הרישמית של הלהקה באתר הרישמי של הלהקה, את הצמיד לא ניתן להשיג בשומקום אחר מלבד החנות האינטרנטית או בחנות שנפתחת מידיי הופעה (אני לא חושבת שהם מוכרים שם את הצידים בדרך כלל, אלא רק מרצ'נדייס אחר כמו חולצות וכאלה..) הצמיד עצמו עולה 25$ והמשלוח עוד 12$ הוא עולה בהתאם לכל הדברים שאת קונה. בקשר לתשלום, את יכולה לשלם באמצעות כרטיס אשראי (גם כרטיס צעיר, הם מקבלים את כל סוגי הויזה גם ויזה אלקטרון שזה מה שיש לצעירים בדרך כלל). אם ההורים מפחדים להזמין פשוט תבקשו פירוט קנייה בחודש לאחר מכן כדי לראות את הרכישות שלכם ושבאת לא העתיקו להם את הכרטיס אשראי (ובתור אחת שמשתמשת בחנות הזאת הרבה, מעולם לא היו לי בעיות..) במידה ואת דואגת לתת את המספר אונליין יש להם גם שירות טלפוני, המספר מופיע בתחתית העמוד של המרצ'נדייס ואת יכולה להזאת הזמנה טלפונים, כמובן שזה באנגלית. במידה ואת מחליטה לקנות באתר עלייך להרשם לחנות קודם כל ואחר כך לקנות. הרשמה לחנותץ גם נותנת לך מיילים לפני מבצעים קרבים וכדומה, למרות שלצערי לדעתי עברנו את עונת המבצעים של החנות אבל הו וול, עדיין יש מבצע בחנות שבכל קנייה מעל 75$ את מקבלת את אחת החולצות חינם אם אני לא טועה..