its only ma

New member
אה, זה לא אותו אחד...../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif

התכוונתי אז לחוליה החלשה..>< אופס...

darklighter

New member
אני לא כל כך בעד החוליה החלשה במקרה של 30|שטן

לא יודעת פשוט אצלהם בניגוד לרוב הלהקות ממש קשה לי להחליט איזה שיר יותר טוב מאחר...כי לכל אחד יש משמעות אחרת וזה... אבל מצד שני יהיה מעניין...מקסימום אני לא אשתתף בכל השלבים...

TheMarsArmy

New member
אם כך,

אני רוצה לתרום את פינתי "תמונת השבוע" למי שרוצה... אין לי בעיה לפתוח פינה אחרת...רק פינה פשוטה יותר...כי פשוט אין לי זמן... :)

from yesterday

New member
כל הכבוד על היוצמה../images/Emo45.gif../images/Emo121.gif

רעיונות לפינות:
השורה האהובה:פעם בשבוע נותנים שיר של 30 וכל אחד בוחר שורה שהוא הכי אוהב/מתחבר אלייה.
משחק התמונות:שירשור שלכל אחד מותר לשים עד 5 תמונות בנוטשא מסויום קשור ל30 ומי שפתח את השירשור מחליט איזה מהתמונות הכי יפה ומי ששם אותה פותח את השירשור בפעם הבאה [נגנב באכזריות מפורום ט"ה שבטח גם גנבו את זה מאיפשהו]
סיכום שבועי:כל סופ"ש עושים מן שאלון כזה של איך עבר השבוע [נראה לי שאין את זה פה אבל אם יש אז למשנה]
החוליה החלשה-עושים רשימה של כל השירים של שלושים פעם בשבוע מדיחים שיר אחד שלהם עד שמגיעים לשיר האחרון שבעצם לדעת הרוב הוא ה-כי טוב
הדיון השבועי:פעם בשבוע נותנים נושא לדיון וכל אחד פשוט אומר את דעתו זה יכול להיות קשור ל30 ויכול לא להיות זה תלוי בכם ובמי שבוחר את הנושאים

chen krispin

New member
רעיונות טובים../images/Emo13.gif

לדעתי צריך לעשות את דיון השבוע.. אני ממש חסרת רעיונות ולא יצירתית.. סורי שלא העלתי רעיונות.

../images/Emo41.gifABL ב16 ינואר!../images/Emo41.gif

הנה התאריך החדש שפורסם. והפעם זה פורסם בעיתונות, אז בוןאו נקווה שזה יהיה אמין.
יום נעים לכולכן

chen krispin

New member
אני בכלל שמעתי שזה יוצא ב18/1

בהתחלה היה רשום ביאהו שזה ייצא ב16 אבל עכשיו זה כבר לא מופיע שם... איפה זה רשום? שנראה ונאמין

MCbusted

New member
כןן כןכןןכןכןןכןכןןכןןןן

בדיוק באתי לכתוב על זה חח פתאום אני רואה שכבר כתוב אני ככ מתרגשת!!!!! דנהה היום הייתי שוב בסנטר ושתיתי בrebar ונזכרתי שאנחנו נפגשנו שם במקריות חחח היה מצחיק 3>

אני לא יודעת איך../images/Emo42.gif

את מחשיבה את ראש1 לעיתונות. הכל אצלם זה חרא חוץ מהפוסטר והתשבצים.

darklighter

New member
זה מאוד נכון חח../images/Emo190.gif

לפחות בשבילי... אני כבר לא בגיל ממזמן... וזה לא מה שזה היה פעם... אבל הפוסטרקים... שמעתי שלפני כמה זמן היה של ג'נסן אקלס/על טבעי אז זה שווה:)

למעלה