סיכום שבועי D:

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo34.gif סיכום שבועי D: ../images/Emo34.gif ../images/Emo79.gif

שיר השבוע של MCR? שיר השבוע בכללי? אמן/אלבום השבוע? סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? דבר טוב/רע שקרה השבוע? ציטוטי השבוע? תכנונים לשבוע הבא? תמונת השבוע? מדגישומטיק http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ שבוע טוב וחג שמח

Paint all your sorrows for me to sing ../images/Emo223.gif

Heartkillerrrrrr Draw your pain and hear me hum it out
שיר השבוע של MCR? Drowning Lessons Give 'em hell, kid ועוד כמה.
שיר השבוע בכללי? HIM - Heartkiller Scared to death In venere veritas Kathrine Wheel BFMV - Hand of blood Dead by april - Promise me A Promise Falling behind Paramore - Brick by boring brick A7X - I won't see you tonight 1
אמן/אלבום השבוע? HIM, ללא ספק.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- התחלתי לראות הר ברוקבק
אבל עצרתי באמצע כי הייתי עייפה.. חח. וראיתי ממש כמה דקות מ'ניו מון' וזה לא עניין אותי להמשיך. אולי פעם אחרת.
תוכנית- הפיג'מות, איך פגשתי את אמא, צחוק מעבודה, ארץ נהדרת. וידאו - הקליפ החדש של בולט פור מיי ולנטיין: http://www.youtube.com/watch?v=iHerYUdPe44
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
חופש. לנוחחחח.
חוץ מלנוח אין לי ממש משהו אחר לעשות בחופש הזה, ובתכלס? הייתי מעדיפה גן.
נרשמתי סופסוף למכון כושר.
מזג אויר סבבה.
אין אוירה של חג... בכלל.
אני גאה בעצמי ומרגישה טוב עם עצמי על שאני עושה רק מה שטוב לי.
ולא זוכרת מה עוד.
ציטוטי השבוע? ממ, לא זוכרת. אני צריכה לחזור לכתוב את זה בפלאפון/וורד!!
תכנונים לשבוע הבא? לנסוע לדודים לליל סדר [אנלא יודעת אם אני אשן שם או אחזור עם אחי הביתה.. נראה], לקנות נעלי ספורט חדשות
, להחליף מתנה שקיבלתי מהגן, ואולי לפגוש כמה חברות מהסביבה..
תמונת השבוע? מקס *-* הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

NotFamous

New member
../images/Emo45.gif תעשי רק מה שטוב לך דידי ../images/Emo24.gif

ושיהיה חג שמח D:

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif fuck you, fuck you very very much ../images/Emo152.gif

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? Christian Castro - Alguna Vez
Alex Ubago – A gritos de esperanza
Bullet for My Valentine – The Last Fight Bullet for My Valentine – Your Betrayal Pantera – Yesterday Dont Mean Shit Slash & M. Shadows – Nothing to Say!!!
Lily Allen – Fuck You אמן/אלבום השבוע? אמ.. אראוואי, דד ביי אפריל, בקסטריט בויז וזהו נראלי.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
- עספור [התמכרתי קשות
תוך יומיים ראיתי את כל הפרקים שיצאו!
], איך פגשתי את אימא, המורדים, על טבעי.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
חופש, אבל משעמם.
מחזור, ואני נראית כמו קיש בטטה.
ציטוטי השבוע? באמצע תגבור אלון: "אני צריך את לירן לשנייה" אריאל: "נו הוא בתגבור אתה לא רואה?!" אלון: "לא אחי.. אתה מסתיר לי"
חחח כי הוא מגודל כזה XD אימא: "רציתי שנעשה לך איזה משו ביום שבת בגלל היומולדת" סבתא: "מה יש לי יומולדת ביום שבת?" חחחחח כן היא הייתה רצינית
"יא בינת אל סולטן, איפה רמת גן, אין כמו אום אל פאחם, הכי טוב בעולם"
"אין להם למי להיטפל, אז למי נטפלים, לחזק? לא. לזה עם הכוח? לא. לזבולון? כןןןן"
תכנונים לשבוע הבא? פסח.
תמונת השבוע? רנדומלית מאילת

אני בחור פנוי ואת מספר אחד אצלי בלבבב ../images/Emo223.gif

סתמי, נדבק אליי.
יפיופה.
ואתם מה זה מסקרנים אותי עם ה'עספור' הזה! נראה לי אני גם אתחיל להוריד פרקים.. ואחרי שראיתי את הכתבה ב7 לילות על עוז זהבי והבנתי שהוא משחק שם, אז בכלל בא לי לראות.
שבוע טוב יפה.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif **אצלי בלב מספר אחת!

איך טעית ככה?!
עוז
תראיתראי זו אחלה סדרהD: ותודה:]

חחחחח את עוד מתקנת אותי?! ../images/Emo223.gif

איזו הידרדרות, קארין... ערב טוב לךךךךךך חחחחח אני אשכרה באה לאמא שלי עם היציאה הזו.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifNoona neomuh yehppo~ ../images/Emo23.gif

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? אין לי כוח לפרט>>; אמן/אלבום השבוע? Super Junior Shinee SNSD B2ST The Trax DBSK נחשו מה המכנה המשותף של כולם.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- אליס בארץ הפלאות של דיסני חחח ספר- לעולם-לא-עולם/ניל גיימן
תוכנית- טורצ'ווד
וידיאו- אממ כל הקליפים של הלהקות שהזכרתי למעלה... במיוחד OH וראנ דביל ראנ של SNSD~ דבר טוב/רע שקרה השבוע? לאדעת~ ציטוטי השבוע? "There are a lot of things you can do with a stop-watch" תכנונים לשבוע הבא? אממ הרבה דברים חח תמונת השבוע? אני בהתלבטות~ בקומונה של הלנה שמתי את ג'ונגהיון[
], בפורום ג'וני שמתי את ג'סיקה[
], אז אני מניחה שפה נשאר לי לשים את ג'אק ואיאנטו
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

קווירס../images/Emo99.gif ../images/Emo223.gif

הזכרת לי להמשיך להו**** פרקים של 'הכי גאים שיש'... עצרתי בעונה 2, פרק 8
עברה איזה חצי שנה ויותר מאז. דרך אגב, איך 'אליס בארץ הפלאות'? חלק אומרים סרט מעולה, השאר אומרים סרט גרוע.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifחחח הג"ש~

את יודעת שהיוצר המקורי של הכי גאים שיש הבריטי, הוא אותו יותר שכתב את ד"ר הו החדש וטורצ'ווד[הסדרה שממנה לקוחה התמונה, נו
]? ממש שועשעתי כשגיליתי את זה, בעיקר כי זה מסביר ~כלכך~ הרבה דברים על טורצ'ווד. XP מה שמזכיר לי שאני באמת צריכה לראות את הג"ש הבריטי... הממ... כן. אניווייז~ אני אישית ממש אהבתי את אליס, אבל אני מאוד משוחדת
העלילה קצת בנאלית וצפוייה, אבל הבימוי והמשחק...
אישית אני ממליצה מאוד

מה זאת אומרת הג''ש בריטי?../images/Emo12.gif ../images/Emo223.gif

עם שחקנים אחרים כאילו, אבל אותה עלילה?
חח ומגניב.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifמשהו כזה...

כאילו, הג"ש האמריקאי זה רימייק לסדרה בריטית עם אותו שם. העלילה דומה [לפחות מה3 פרקים שראיתי חח] אבל השמות של הדמויות שונים [נניח, לדמות המקבילה לג'סטין קוראים ניית'ן, ולדמות המקבילה לבריאן קוראים סטיוארט~ את השאר אני לא זוכרת חח] ולפי מה שחברה שלי אמרה לי, הסוף של הסדרה שונה~ אבל היא קצרה, יש שתי עונות שלשתיהן ביחד זה רק 10 פרקים... התחלתי לראות אותה אבל בגלל שראיתי ביוטיוב לא היה לי כוח להמשיך חח אבל נראה לי שאני אמשיך לראות אותה כשאסיים טורצ'ווד שוב
קיצר, הסדרה הבריטית המקורית, זה שכתב אותה הוא זה שכתב את ד"ר הו החדש [נו, ה4 עונות האחרונות חח אלה שיצאו בשנים האחרונות] ואת טורצ'ווד

למעלה