סיכום שבועי D:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifלא... אני לא קוראת לאנשים גועליים.

רק למי שקורא לי או לדברים שאני אוהבת גועליים. :) אין לי בעיה עם אנשים שאוהבים כדורגל או שומעים דיכאון או מזרחית או מה שבא לך
אם זה מה שאתה אוהב, תהנה, אמרתי לך לא לאהוב את זה? להפך, אתה זה שחשבת שזה נורא דחוף לך להגיד שמה שאני אוהבת זה גועלי... ממ... אז בגלל זה אמרתי שאתה גועלי. עין תחת עין או משהו. אני לא חושבת שמה שאתה אוהב זה גועלי, גם אם אני אישית לא אוהבת את זה. תאמין לי, אני לא כזאת חח. אני בין הראשונים בארץ שאהבו טוקיו הוטל, ולמרות שעכשיו אני כבר כמעט לא שומעת אותם [פשוט כי נהייתי אובססיבית ללהקות אחרות, שגם הן לא כזה להיט בארץ למען האמת
] הייתה תקופה ארוכה מאוד שהייתי מקבלת תגובות כגון "אייייייכ טוקיו הוטלללל מה את שומעת אותםםם" ודברים כאלה. נראה לך שאכפת לי מזה? וכשבן אדם אומר לי שהוא אוהב מזרחית... למה נראה לך שזה אכפת לי?
אם זה מה שעושה לו טוב, בכיף, שיהנה. ^^ זה שאני אישית לא מתחברת למוזיקה הזאת לא פוסל את כל המוזיקה באופן כללי. אני לא אומרת שזה גועלי או שמי ששומע את זה הוא גועלי. הדעה שלי על מי גועלי ומי לא היא פשוטה- מי שמתנהג בגועליות לאנשים אחרים או שונא אנשים אחרים על פי דברים שטותיים כגון צבע עור, דת או נטיות מיניות. או דברים עוד יותר דפוקים כגון המוזיקה שהוא שומעO_ם כאילו באמת, אם מישהו יגיד לי שאני טיפשה [ברצינות, לא בצחוק כמו החברים שלי חח] בגלל שאני אוהבת פופ קוריאני, אז אני אגיד לו שהוא טיפש. כי זה שהוא שומע מטאל או ווטאבר לא הופך אותו לטוב יותר ממני, זה רק הופך אותו... לבן אדם שאוהב מטאל. O_ם וזה שאני לא אוהבת את הביטלס נניח, לא הופך אותי לפחות טובה. כמו גם העובדה שאני אוהבת בנות. זה לא הופך אותי לפחות טובה, זה הופך אותי לביסקסואלית מוצהרת שיכולה לתקשר עם בנות יותר טוב מעם בנים^^ וחושבת שיש בנות סקסיות בהחלט.
אז מה אם אני נמשכת גם לבנות? מה לא בסדר בזה? הממ.

STEMINEM

New member
וואי כתבת מלא אנלא הולך לקרוא את כל זה

אבל אני ינסה

STEMINEM

New member
איכסססס שמעת טוקיו הוטל ??.. חחחח ../images/Emo184.gif

ומי יתנהג אלייך בגועליות ?... כולה אמרתי שאני נגעל לראות את זה... מה קיללתי אותך ?. את נראלי מחפשת להיפגע ואת סתם עושה בלאגן מכלום יכולת לפתור את כל הדיון המכוער הזה ב-"אני לעומתך אוהבת הומואים" וזהו חח ומה קשור טיפשה?. למה שמישו יגיד שאת טיפשה ?.. ומה זה פופ קוריאני בכלל חחח את כמו המפקד שלי.. מדברת על אלף נושאים שלא קשורים בכלל ואת סתם פוסלת אנשים בגלל שהם לא חושבים כמוך בדבר מסויים זה שהתמונות האלה גורמות לי להקיא.. זה לא אומר שאני שונא הומואים ועוד אתמול שתיתי ים.. אז זה רק זירז ת'תהליך.. אולי מגיע לך גם תודה על הדרך וטוב מאוד תימשכי לבנות.. כל הגברים זונות נכון ?. ואני משער שתהיי מפעילת האמרים בצבא.. ניחוש פרוע לא בהכרח חשוב לי מה תחשבי עליי.. גם ככה את לא מכירה אותי אבל שורה תחתונה.. בשבילך.. אני גועלי ששונא אנשים בגלל שהם הומואים טוב ?..

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifמה? ._."

אני ברצינות לא מבינה מילה ממה שאתה אומר, או מה הקשר למה שכתבתי. ואני עוד לא בצבא, תודה רבה יש לי עוד ארבעה חודשים [לפחות... בתקווה שידחו לי את הגיוס קצתXD] עד שאני אתגייס, אני בינתיים נהנית מהחופש האחרון שלי לשנתיים הקרובות:) ולא אמרתי שכל הגברים זונות, אמרתי שיותר קל לי לתקשר עם בנות... זה משהו כזה, אני פשוט מרגישה איתן יותר בנוח
דווקא יש לי ידידים בנים שהם אחלה של אנשים^^ ויש לי הרבה קראשים על בנים [מפורסמים, אמנם, אבל בנים
], אני לא פוסלת בנים._." נראה לי יש קצר בתקשורת בינינו, אתה לא מבין מה אני אומרת ואני לא מבינה מה אתה אומר. עזוב, נמאס לי מהדיון הזה בכלל~ לא אוהבת לנהל דיונים עם אנשים שלא מבינים מה שאני אומרת ואני לא מבינה מה הם אומרים. זה סתם יוצר אי הבנות. :)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאה, ופופ קוריאני זה בדיוק מה שזה נשמע.

מוזיקת פופ בשפה הקוריאנית. של אנשים מקוריאה. [הדרומית, למקרה שתהית. קוריאה הצפונית לא מעניינת אותי
]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהממ... טוב... אז תמונה אחרת.

טוב, תפסתם אותי. אני פאנגירל קטנה ומסכנה שיש לה קראש לא בריא על גבר שמבוגר ממנה ב5 שנים, גר בקצה השני של העולם [איפה זה קוריאה בכלל? O_ם אני די בטוחה שבדקתי את זה מתישהו על המפה. וזה רחוק, בכל מקרה.
] ונראה כמו... כמו... כמו. כמו. כמו שיוון. זה מה שהוא. צ'וי שיוון.

STEMINEM

New member
אני סתם בחור שכונה שמאוהב במלכה.. ../images/Emo184.gif

שיר השבוע של MCR? WTTBP Cancer שיר השבוע בכללי? כנסיית השכל - תגידי שטוב בוטן מתוק בקרקס - כל מה שנשאר דודו אהרון - תגידו לה דודו טסה - לולה Ke$ha - Your Love Is My Drug אמן/אלבום השבוע? על השאלה הזאת בחיים לא הייתה לי ולא תהיה לי תשובה רצינית עשו טובה בטלו אותה סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? הרכות לפני החשיכה אזרח שומר חוק הישראלי היפה מה אתם... ההצעה עספור CSI דבר טוב/רע שקרה השבוע? שבוע יומיות בגלילות.. אין יותר טוב מזה 10 יום חופש !.. עד שלישי הבא חעחע הבנון היה גרוע.. היום פיצוי ציטוטי השבוע? "עולם ורוד אפשר לראות רק דרך עיניים אדומות" תכנונים לשבוע הבא? לנוח לטייל.. חג אצל איזה דודה.. איףף =\ הייתם עושים ?

Because Of May

New member
לגמרי... ../images/Emo109.gif

הוא הכי אמיתי בעולם... ובגלל זה הוא כ"כ יפה ומיוחד. ומרגש כמובן :)

Because Of May

New member
"כשהחושך יגיע, לא אעצום את עיני." ../images/Emo109.gif

שיר השבוע בכללי? Evanescence – Lies Evanescence – October Evanescence- Whisper Radiohead- There There Bon Jovi- Always The Beatles – A Hard Day's Night מרסדס בנד- היו לי תקופות (זה היה בעספור!)
אמן/אלבום השבוע? אוונסנס, לחלוטין, התאהבתי בהם מחדש
. הכל התחיל בגלל צ'ני, הוא הוריד את כל האלבומים של אוונסנס, כולל EPים ודמואים וכו', ככה שיוצא שיש לכל שיר איזה 7 גירסאות חח, והוא השמיע לי גירסא מפחידה כזו של וויספר, ומאז חזרתי לשמוע אותם בלופים. וגם פלסיבו ומרסדס נכללים פה D:.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? תוכנית- עספור, פרוייקט מסלול, הכל דבש עונה 1 (שסיימתי באיזה 3 ימים), ואני צריכה לראות את הפרק החדש של על טבעי D:.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
שקעתי בנוסטלגיה, שזה אומר לקרוא ציטוטים משנת התרפפ"ו (כיתה ח' בעיקר חח), לראות תמונות, לשמוע שירים...
.
יום שלישי ורביעי הערב היו מטורפים, עשינו שעווה למישהו מרוב שלא היה מה לעשות! ועשינו פיקניק בחוף הצוק, היה להיט D:.
היה מבחן מה זה קל במת', והיו לי כל מיני טעויות מעצבנות ככה שאני אקבל איזה 80 במקום 100
חייבת עבודההההההההההההההה.
חזר.
ציטוטי השבוע? אני ועילי הלכנו לקנות וסט, ומצאנו משהו מעפן. עילי: "אני רוצה את זה יותר גדול וארוך" XDDDDDDDDDDDD. דניאל ודורין מדברות על חבר של דניאל, שהוא בצבא. דורין: "איך הולך עם עדי בצבא?" דניאל: "בסדר, יש לו יציאות טובות" XDDDDDDDDD. מ-Breathe No More של אוונסנס
: I've been looking in the mirror for so long, That I've come to believe my soul's on the other side. All the little pieces falling, shattered. Shards of me too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me in to so many little pieces if I try to touch her
תכנונים לשבוע הבא? להיפגש עם קאריני (
), הכנות לבוםבה, בוםבה D:::::::::, לעשות ערב נוסטלגי עם ציטוטים אצל עדי, עבודה בכלכלה ולסדר את החדר חח.
תמונת השבוע? מחוף הצוקD:.

Rose131

New member
להלהלה

שיר השבוע של MCR? אני לא בסדר! שיר השבוע בכללי? אהה.. Amit Erez – Cinnamon Scattered Along Your Shoulders אמן/אלבום השבוע? עמית ארז, כמובן! סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? ממ.. דבר טוב/רע שקרה השבוע? טיול הכנה לטיול בראשית למזרח הרמון! ציטוטי השבוע? חחחח יש מלא, אבל זה נשאר בחיסיון צוות טיו"ל! תכנונים לשבוע הבא? כלמיני, נו. כתבתי כבר, לא? תמונת השבוע? אין לי

Hadar way

New member
מישהי יודעת אם יש הגבלת גיל לדארק רבולושן?

שיר השבוע של MCR? לא יודעת כל מיני בתפזורת לא משהו שפציפי
שיר השבוע בכללי? חזיונות- מרסדס בנד מראה מראה- הקרקס של דולי בגן שלי- הקרקס של דולי שינקין- הקרקס של דולי Hey- Eatliz
אמן/אלבום השבוע? Eatliz, מרסדס, הקרקס.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? אליס שראיתי היום, סרט טוב לא שמתי לב כל כך לפסקול... התלבושות מדהימות וג'וני והלנה הם כאלה מדהימים! האיפור של ג'וני היה מושלם
וגם ג'וני. מלא סבנטיז שואו ו..פרוג'קט ראנווי
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
מחנה פסח
ההודעה של מייקי באתר למרות שלא קראתי את כולה
תל אביב
בגדים + 100 שקל מסבתא
ההופעה שהתבטלה היום (הקרקס בארטיק)
השיעמום של יום ראשון
ההטבענות המטומטמת הזו שהחזיקה 6 ימים
ציטוטי השבוע? X
תכנונים לשבוע הבא? ליל הסדר דארק, מישהו יודע אם יש הגבלת גיל?
תמונת השבוע? :) סתכלו על החולצה הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Because Of May

New member
חח גם לי יש את אותה חולצה../images/Emo3.gif. ../images/Emo109.gif

כבר שנתיים שהיא שוכבת בארון ללא שימוש, עוד ניסיו להגביר את האובססיה שלי למכ"ר בתקופה ההיא. ממ, ולא נראה לי שיש הגבלת גיל לדארק, אני לא חושבת שאי פעם הייתה.. מתי זה באמת? מרסדס
. יש הופעה שלהם היום חינם בראשון באגאדיר, אגב :).

Hadar way

New member
חח אני משתמשת בה בעיקר כפיג'מה

זהו לא חשבתי שיש הגבלת גיל.. והדארק ב1.4 יום חמישי הקרוב, ב23:00 במימד החמישיXD גם על ההופעה של מרסדס אני יודעת lol

Because Of May

New member
המימד החמישי../images/Emo6.gif. ../images/Emo109.gif

וואי זה מחזיר אותי לתקופת בת מצוות XD. סעמק, אני לא אוכל להיות שם
.

Hadar way

New member
נזכרתי בציטוט../images/Emo239.gif

אני וחברה שלי ראינו חוק וסדר ובאיזה פרק אמרו לילדה שהייתה בהריון "לתינוק שלך יש אבא" והיא אמרה "זה לא יכול להיות" רק שזה התקשר איכשהו לפרק XD בכל מקרה כל השבוע שחברה שלי אמרה "לא יכול להיות" נזכרנו בזה ואמרתי לה "לתינוק שלך יש אבא- לא יכול להיות" זה לא מצחיק בכתב אבל שזה קרה פשוט צחקנו בלי להפסיק

NotFamous

New member
יאללה חפירה, ניצנה 2010 היה ממלכההה!! ../images/Emo152.gif

שיר השבוע של MCR? אינלי שמץ :)
שיר השבוע בכללי? המון TDG Don't Trust me- 3oh!3 לאדעת, כל מה ששמענו במחנה חח.
אמן/אלבום השבוע? TDG, לחלוטין.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? כלומוש.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
מחנה אימונים ניצנה 2010!!
אני על אנטיביוטיקה
התבטלה התחרות בניצנה..בגלל ההצפות. היה מדהים אבל ההצפות
, וגמככה לא יכולתי להשתתף כמו שצריך.
הייתי אמורה ללכת לסופרלנד היום, אבל היה סגור לבנק לאומי בלבד אז הלכנו את כל רחבי ראשון לציון, היה מצחייייק.
חגגתי לרון יומולדת במחנה, ויצא מדהייים!
בגלל המחנה הזה אני מדברת כמו דרומית מלהביםםםםםםםםם, נדבקתי במבטא הזההה!
ציטוטי השבוע? ~אני בחדר של ניב, רן וגיא~ רן: "יאללה בואו אורגיה!" אני: "עזבו אני מרגישה כמו שרמוטה, תביאו עוד בת
" רן: ~פותח את הדלת~ "יאללה חברה יא רעים מור מרגישה כמו שרמוטה, רק היום אורגיה פתוחה!!" ובאותו מצב.. ~דרכתי על הרגל של גיא שהוא נעשה פרובוקטיבי מידי~ אני: "יודעים מה, תעשו שלושתכם, אני אצפה" גיא: ~קופץ על רגל אחת~ "תחליפי אותי אני לא יכול כרגע!" חחחחחחחחחחח הרגוש.
וואי היה כל כך הרבה דברים מצחיקים..אני לא זוכרת כמעט כלווום לצערי
ס'זיכרון נאחס
תכנונים לשבוע הבא? מי יודע
תמונת השבוע? אללוש! יש כמה תמונות D:
מספר 1 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה