המון חדשות+ הקליפ של DO YA!!!

AlmA XP

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo41.gifהמון חדשות+ הקליפ של DO YA!!!../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

הו שנים לא הייתי פה
בכל מקרה --> מקפליי הופיעו בCIN ביום שישי (14.11) Stay with Me http://www.youtube.com/watch?v=Qn6Zbu4zm9M DO YA וקצת מאחורי הקלעים :> http://www.youtube.com/watch?v=GHOXPyluIpg וצריך כנראה להיות לזה גם פוטושוט אבל לא מצאתי
מקפליי בEverybody Loves Lil Chris אתמול http://www.youtube.com/watch?v=6WZ2fgWvP9k&feature=related ההתחלה הרגה אותי XDDDDDDDDDDDDD ובלוג חדש מטום
Helicopters, Children in Need and World of Warcraft... Hey bloggers, How are you all? Just wanted to say thanks to everyone that's come to the tour so far, we've had an amazing reception everywhere. We're having an awesome time, playing Plymouth tonight and can't wait. Had a pretty busy day on Friday, opened the Children in Need show in London at 7 and then had to rush to a helicopter and fly up to Birmingham to play our show at 8:45! Was good fun though...I sat in the cockpit with the pilot, flying is awesome! Anyway, got to pack my case for the tour bus now...and maybe squeeze in a couple of minutes on World of Warcraft before we leave!...oh god im a loser. Tom x איזה חמוד
ו.. טם טם טם טם הלקיפ של דו יה!! D: http://www.youtube.com/watch?v=ajjezlvK2No תגידו לי שזה לא קורה XDDDDD וזהו
מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה חדשה, השרשור הקודם נראה לי קצת עמוס :>

Red Shani

New member
תודה רבה!../images/Emo24.gif

ווי איזה כיף לראות את הקליפ של DO YA סופסוף! הוא די הזוי
אבל מקפליי כל כך חמודים שם!
אהבתי אותם בCIN, דני שר כל כך יפה!
שוב תודה!

m o r 1 0 2

New member
עאעאעאעאע../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

גאש
איזה כיף לראות את הקליפ
אחד המגניביםDDD: חח,ההתחלה קורעת
הייתי רוצה לקבל את דאגי ארוז בתוך מתנהXDDDD
וואי,תודה רבה על הכל^^ הם נראים כ"כ מדהים
אהבתי את הקליפ,הוא ממש מגניב ומושקעD:^

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחחחחחחחח אומייגד איזה מפגרים

הקליפ הזה אמור להיות עליז, שמח, צבעוני!!!!!!!!! לא עם פאקינג זומבים שרוצים לאכול אותם (?!) ההתחלה חמודה ממשששששששששש כאילו כשדאגי הציץ מהקופסא רציתי לאכול אותו, ודני בכלל! כאילו כל הקליפ דמיינתי איך אני אונסת אותו
זה קליפ ממש ממש מטומטם. אני לא מבינה למה כל רדיואקטיב הפך להיות כזה הזוי?!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo45.gif רק כשהם יוצאים מהמתנות זה

הקטע החמוד היחיד בקליפ למרות שגם זה, נראה די דבילי חחח

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif חח נכון...

והקטע הכי דבילי שהם מחייכים כמו אינה מהאח הגדול =\

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחחחחח WTF?

איזה חוסר השקעה לעומת OFTR ו-Lies ולא מיצינו את הקטע של האנשים המוזרים בקליפים האלה? והעתקה מ-Thriller של מייקל. לא יכולתם לחשוב על משהו יותר מקורי? ואיך זה קשור בכלל לשיר?! בקיצור, אכזבה. אבל הם נראים מדהים בתוכנית של ליל' כריס וגם כריס
חחח תודה על הכל

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo45.gifהפעם אני מסכימה איתך../images/Emo3.gif

חוץ מעל ליל כריס XD הומו

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הסגנון הזה לא בדיוק שמור לדאגי..

והוא ממש לא המציא אותו או משהו כזה. לא חושבת שהוא וואנבי

m o r 1 0 2

New member
שמת ../images/Emo23.gif שהקליפים לא קשורים לשירים?../images/Emo168.gif

XDDD זה מצחיק ומוזר... בלייז זה היה הכי לא קשור,וגם פה זה לא קשור... הקטע של הזומבים היה ממש מצחיק
וואלה,לא חשבתי שזה מהקליפ טרילר

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אכן, וזה דפנטלי דומה לת'רילר

בתור אחת שראתה את הקליפ מאות פעמים (
) אני מאמינה שהייתה פה איזושהי השראה..

m o r 1 0 2

New member
חח צודקת!../images/Emo168.gif

גמאני ראיתי ת'קליפ מלא פעמים
מתה עליו... כה,יש מצב שיש השראה כלשהי... חח דני שר את black or white בהופעהXDD הם מושפעים ממייקל

Dana Jones

New member
כנסו רגע P:

אחרי הקליפ לייז, שאני אישית מאוד אהבתי, היה להם ראיון כלשהו. שבו שאלו אותם מה הקשר בין השיר לקליפ? "הארי: רצינו לקחת סיכון. השיר הוא סגנון חדש בשבילנו והקליפ לא חייב להידמות לו - הוא רק חייב להתקשר אליו ואני חושב שיש קשר מושלם ביניהם. וידאו שמתאים לשיר זה משעמם למדי... טום (מהנהן): רצינו לעשות יצירת אומנות. ובכל מקרה, רוב קליפי ההיפ-הופ מצולמים במועדון אבל לשיר עצמו אין שום קשר למועדונים"

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifבDVD של רדיואקטיב רואים כמה הם לא רצו

לעשות את לייז שתור הקליפ שהוא. הם אמרו שזה פשוט מוזר. וציטוט של הארי: "Our fans would say 'we love mcfly. We love what they do, but this is just weird' " הם בעצמם ידעו מה יהיו ההשלכות >< אז הם לקחו את הסיכון עם לייז. אבל באמת זה כבר מעבר לכל גבול
דו יה אמור להיות קליפ חמוד ושמח! לא ה.... דבר הזה OO' אני יודעת שאני מגזימה ואולי כמה בנות יצאו עליי עכשיוXD אבל באמת שאני לא מבינה מה עבר להם בראש ><

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo45.gif

לגמריי.כאילו מה הקטע עם האוטו בסוף? זה פשוט נורא בצורה איומה. והזומבים?מילא בלייז,אבל בדו יא?

תוווודה :)

זה הקליפ השני ברציפות שבסופו מקפליי בורחים מאנשים מוזרים :) חחחחח D-: וווווואי איך אהבתי . חוצמזה הקליפ לא קשור לשיר . XD אבל הוא יפה
בסרטון עם ליל כריס נטע הייתה בקהל לא ? כי היא אמרה שהיא תהיה שמה . :) איזה כיף לה
ודאגי איזה מאמי הוא ישב עם דני ומעך אותו ודני בכלל ישב על טום חחחחח . :) בקיצור תודה 3 >

למעלה