המון חדשות+ הקליפ של DO YA!!!

Maddie

New member
../images/Emo2.gif אני רוצה את דני בתור מתנה D:../images/Emo118.gif

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif OMFG!!!

הם כאלה מתוקים !!!!!!!!!!!!!!! DDDDDDD: אני מחכה שזה יצא לטלוויזיה , אני מקווה שזה יצליח הקליפ
הם יצאו כ"כ סקסיים שם
נ.ב. תודהתודהתודה !!

Lex 1

New member
../images/Emo215.gif תרגום הבלוג

מסוקים, Children In Need (ילדים במצוקה) והעולם של וורקרפט (משחק תפקידים המוני מסוג פנטזיה שהפך לסדרת משחקי מחשב)... שלום בלוגרים, איך כולכם מרגישים? רק רצינו להגיד תודה לכל מי שהגיע לסיבוב הופעות שלנו עד כה, הייתה לנו קבלת פנים מדהימה בכל מקום. אנחנו ממש נהנים בזמן הזה, מופיעים בפליימאות' ואנחנו לא יכולים לחכות. עבר עלינו יום עמוס במיוחד ביום שישי, פתחנו את מופע CIN בלונדון בשעה 19:00 ואז נאלצנו למהר להליקופטר ולטוס לברמינגהאם להופיע בשעה 20:45! אבל היה ממש כייף... ישבתי בתא הטייס עם הטייס, להטיס/לטוס זה ממש מדהים! בכל אופן, אני צריך לארוז את הדברים שלי לאוטובוס של סיבוב ההופעות עכשיו... ואולי לדחוס כמה דקות ב'עולם של וורקרפט' לפני שנלך! ...הו אלוהים אני לוזר. טום.

m o r 1 0 2

New member
תודהD:../images/Emo168.gif

ס'חמוד טומי
אני אעלה יותר מאוחר תמונות מההופעה בברמינגהאם.... יש לי מלא

sweet shir

New member
+ הזה עם ליל כריסXDDDD

איך דני והארי ענו מהר את פמלה אנדרסון, ואיך דאגי וטום ענו מהר על בובספוג. זה אומר הרבה.
והפלונס בסוף חח כפרעליהם.
הם צריכים פשוט להתמיד בלעשות קליפים כמו של MITO. ><

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח ../images/Emo45.gif אח איפה ימי MITO../images/Emo99.gif

sweet shir

New member
מבחינת קליפים - לא מבחינה מוזיקלית!! ../images/Emo6.gif

שמעי, עדיף מוזיקה יותר טובה מאשר קליפים חמודים ומשעשעים... P:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח כן אני הבנתי את זה

חבל רק שהורסים שירים טובים עם קליפים הזויים

../images/Emo19.gifתגובתי על הקליפ XD

אני תאמת דיי אהבתי את הקליפ .. עד הקטע של האנשים המלחיצים האלה הקליפ ממש חמוד ומצחיק.. עם זה לא היה הזוי\מפגר\מצחיק\מטומטם - זה לא היה מקפליי.. כי תכלס הם כאלה.. הקיצקץ אל תתאכזבו מהקליפ כי בתכלס הוא דווקא דיי נחמד.. ובטוח שבטלוויזיה הוא יהיה הרבה יותר יפה .. וככל שתראו יותר ויותר את הקליפ ..תראו דברים שבהתחלה לא שמתם לב אליהם .. נראלי פשוט שציפיתם ליותר מידי .. ובגלל שזה לא היה מה שרציתם אז דיי התאכזבתם ולא שמתם לב לשאר הדברים הכן שווים ומצחיקים בקליפ .. אולי אני צודקת , אולי אני טועה ..אבל זאת התגובה שלי על זה
ואהמ ..תודה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאיפה מקפליי ומה עשיתם איתם../images/Emo35.gif../images/Emo11.gif

אני..... אשמור שתיקה בקשר לזה, אין לי מה לומר חוץ מ.... ~בקול בכייני של תינוק~ "אני רוצה את מקפליייייי החמודים המצחיקים ההגיונים והישנים[!] בחזרההה!!!"

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo45.gifכ"כ../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

אני מתגעגעת לתקופת פליז פליז וסטאר גירל
וואי,מיק את ממש צודקת.. הם השתנו...ולנו קשה לקבל את השינוי שעובר עליהם... וזה נובע בקליפים החדשים.. עוד את OFTR יכולנו לקבל אבל זה יותר מדי!! לא ככה?!

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif DY אמור להיות מקום שני ברמת החמידות

שלו אחרי אובייסלי!
*&^%$#@ קופים

תמונות מההופעה ב-14.11 [[ :

אני חייבת לציין שהם נראים ממש ממש טוב (( : יש מלא תמונות אז בחרתי כמה יפות ואני יעלה אותם [ : *בבקשה לא להגיב עד שאני מסיימת , תודה
*

גרבע

New member
../images/Emo105.gifהוא באמת לבוש נחמד [:

אני כל כך אוהבת את הגיטרה הזאת

למעלה