המון חדשות+ הקליפ של DO YA!!!

../images/Emo19.gif../images/Emo69.gif

את מעלה בכלל תמונות מ-15
אני בכלל לא רציתי לעלות את התמונות שהעלית .. רציתי משו אחר ..XD אז אני יכולה לעלות את מה שרציתי ? ואני יראה לך את ההמשך ואת תראי שזה לא אותו הדבר XD

m o r 1 0 2

New member
אני מעלה מה-14!../images/Emo168.gif

XDDD את יכולה לעלות מה שבאלךD: אני מעלה את התמונות מההופעה בבימינגהם...

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif מי לעזאזל הבמאי של הקליפ הזה?!?!?

עכשיו אני הולכת להיתקשר אליו ואל אימא שלוו!! מזה הדבר הזה XD? זה כאילו הם ניסו להיראות מצחיקים אבל...זה לא הלך
. הם ניראים ממש...מטורללים(?)...ומה הקטע של האנשים "המפחידים"?.. לא יודעת אני ציפיתי ליותר...אבל תמיד אחרי הדבר הכי טוב בא תמיד משו יותר מעפן...[הקליפ הקודם היה ממש יפה..למרות שהעלילה לא הייתי משו]. אווףףף לעזאזל איתם שמישו ימצא עלילה נורמאלית לשירים שלהם XD... וזאת רק אני או שהקליפ הזה מזכיר את הקליפ הראשון של מיקה 'גרייס קלי' ?!? O_O... ואו,חפרתי
..

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifתאמת...התאכזבתי.

WTF?! קודם כל, ההתחלה ממש מגניבה שהם יוצאים מהמתנות, אבל מה לעזאזל קשור הכריסמס לשיר? ובכלל הזומבים? והסוף שהם בורחים מהזומבים או מה שהם לא יהיו, בדיוק אותו דבר כמו בסוף של לייס.. רואים שבכלל לא השקיעו בקליפ הזה כמו באלבומים קודמים. קיצור, אכזבה. ותודה

McFly My Life

New member
../images/Emo188.gifמה זה?../images/Emo4.gif

מילה אחת: א-כ-ז-ב-ה הם נראו ממש מטומטמים,ומה לעזאזל השיר קשור לקליפ או לכריסמס.. והזומבים המפחידים האלה מאיפה הם צצו?מה הם קשורים בכלל? הם ממש לא השקיעו בשני הקליפים האחרונים שלהם
כ"כ חיכיתי לקליפ...זה לא מה שציפיתי לראות.. טוב נו,אבל זה מה יש אין מה לעשות, לא נורא.

גרבע

New member
../images/Emo105.gifהו,אני גם רוצה לראות ../images/Emo10.gif

אבל המחשב שלי קרס ו...-אני במחשב בצפר |סקרנות| טוב נו לפחות אני אדפיס פה כמה תמונות איזה חמוד טום D:

גרבע

New member
../images/Emo105.gifאאאעעע ראיתיי ראיתיי

*מעתיקה מהשיחה שלי עם שני* funky ass אומר/ת (15:35): איזה קליפ גרוע!DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD בליבי נחרט דאגי פוינטר מס ' 1 ^ אומר/ת (15:35): האיכות אל תתיחסי זה מישו צילם מהטלויזיה בליבי נחרט דאגי פוינטר מס ' 1 ^ אומר/ת (15:36): גרוע לדעתך ?? funky ass אומר/ת (15:36): כל כך XDDDD כאילו בסדר הבנתי את הרעיון יוצאים מהמתנות ואז דו יו לוב מי הא funky ass אומר/ת (15:37): את זה הבנתי אבל הקטע עם המכונית פשוט נוראXD ורואים שהזומבי היה רעיון של טום יובל-תודה על התמונות![:

חחחחחחחח . XD

הקליפ לא כזה גרוע . :) השיר פה וזה מכפר אני חושבת . וגם היופי שלהם
חוצמזה טוב שהקליפ גרוע . ככה אני יכולה להתרכז ביופי של כל אחד ואחד מהם

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifתודה רבה רבה רבה רבה !!! ../images/Emo23.gif

הקליפ כזה חמוד.. חחח והבן קיבל את הארי. XDDD הקליפ טיפה דיבילי אבל סבבה.. כל רדיו אקטיב כזה..
וזהו! אני החלטתי! סופית ורישמית! אני רוצה את דני עטוף בסרט ליומולדת
שיהיה לכן ברור הוא שלי

just orr

New member
חח אוקיי, לא התלהבתי יותר מדי.

איך ניסחתי את זה מקודם? "אהבתי את הקטע שאם כבר זומבים, אז לפחות הם רוקדים ומוחאים כפיים." את ההמשך אהבתי קצת פחות... >< תודה רבה מור :)

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וזה קרע אותי

שוב ללא סיבה הגיונית. XDDDD מה דפוק אצלי?! דיייי העצבות לא עוזבת!!

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הו העצבות ../images/Emo6.gif

זו לא רק את, זה בסדר. XD

sweet shir

New member
אני יודעת, אל תדאגי. XD

די כמה מילות עידוד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מוסד תמיכה לנפגעות אדוארד.

just orr

New member
***תודה רבה אלמה. :)

מור בכלל בשרשור השני XDDDDDDD לא יודעת למה התבלבלתי.

Charley XD

New member
מה זה ?! זה נראה כאילו מאיימים עליו באקדח כדי

שהוא יחייך ! מה זה החיוך המאולץ הזה !? הוא נראה דביל לחלוטין וכאילו נתפס לו שריר בלסת .. תעשה טובה, תתופף. בלי פרצופים. רק לתופף. ואני לא יודעת מי מינה את טום להיות הכלב הזה במכונית שמזיז את הראש .. מה זה הדבר הזה ? וואו לא ידעתי שיש שחקנים כל כך גרועים .. במיוחד דאגי XD הוא נראה ממש סובל מהליקוק הזה בלחי .. ומה זה הליפסנגין הזה ?! זה כזה גרוע ><" מה זה הקליפ הזה ?! עם אפשר בכלל לקרוא לזה קליפ ! אחד הגרועים שראיתי .. בחיי

sweet shir

New member
לדעתי הוא איום. ../images/Emo12.gif

יענו, הפסקתי לראות אחרי חצי דקה מרוב -מבוכה-. Oם;

זה ממש הגזמה לדעתי ../images/Emo69.gif

הקליפ לא ככזה גרוע , תנסי לראות אותו באיכות טובה מה שיובל שמה . אולי דעתך תשתנה :)

למעלה