סיכום שנת 2009!

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo41.gif סיכום שנת 2009! ../images/Emo41.gif ../images/Emo79.gif

כי כל שנה יש סיכום! :)
כללי
שם: כינוי: גיל: איזור מגורים: תחביבים: תמונה:
שנת 2009:
אירועים טובים שקרו השנה: אירועים רעים שקרו השנה: התמכרות השנה: אומן השנה: אלבום השנה: תוכנית השנה: ספר השנה: סרט השנה: התחדשות השנה: מישהו שעשה לכם את השנה: 2009 לסיכום:
שנת 2010!
מה אתם מאחלים, מצפים ומקווים (לא יותר מדי כדי שלא תתאכזבו
) לקראת השנה החדשה? אוהבת ומאחלת כל טוב.
מדגישומטיק

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif bye bye 2009 :)

כללי
שם: קארין
כינוי: נוש, מאטונה. :) גיל: 16.7 איזור מגורים: אשדודדדד.
תחביבים: לשמוע מוזיקה בעיקר, לראות סדרות ולצאת :) תמונה: מגיע לו הכבוד.
שנת 2009:
אירועים טובים שקרו השנה:
המפגשים איתכן.
קצת יותר טוב עם עצמי.
אירועים רעים שקרו השנה:
James Owen Sullivan R.I.P.
עדיין קשה ולא נתפס. ועוד מלא מפורסמים שמתו. ><
עדיין לא מספיק טוב כמו שאני רוצה.
התמכרות השנה: עללללללללללללללללללטבעייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אומן השנה: MCR וA7X זה תמיד תמיד תמיד.
בעיקר ממה שזכור לי חרשתי על - Billy Talent Blessthefall Breaking Benjamin Escape the Fate Framing Hanley Lady Gaga Pantera Paramore Slipknot
אלבום השנה: אמ.. אין לי מושג, בערך כל מה ששייך לאלה שלמעלה. ^^ תוכנית השנה: על טבעי!!!!! איך פגשתי את אימא, נמלטים, 90210.
ספר השנה: הסדרת ספרים של דמדומים, בכלל קראתי את זה בזמן המלחמה. XD וואי סעמק לא קראתי שנה ספר.
סרט השנה: הסרטים הטובים שראיתי ואני משום מה זוכרת: סדרת סרטי המסור, החברה של החבר הכי טוב שלי, ניו מון, טוב אני לא זוכרת עוד, תזכירו לי.
התחדשות השנה: בגדים, נעליים, הדברים הרגילים.
והשנה קניתי רק 2 דיסקים, איזו הידרדרות.
מישהו שעשה לכם את השנה: הבנות מכאן שדי קרובות אליי וחברות וחברים. D: 2009 לסיכום: שנה קצת יותר טובה, מוזרה עם הרבה שינויים. שנה שנסגרה בצורה מגעילה. ><
שנת 2010!
מה אתם מאחלים, מצפים ומקווים לקראת השנה החדשה? שמכ"ר יוציאו אלבום [!!!
] שאוונג'ד יעדכנו כבר משו [!!!!!!!] ושיהיה טוב.

okep

New member
שנה מעולה D=

כללי
שם: אופק D= כינוי: Okep גיל: 14 איזור מגורים: תל אביב . תחביבים: מוסיקה , מחשב , ציור ... תמונה: לא מצליחה להעלות , אז תדמיינו תמונה של ג'רארד . : C
שנת 2009:
אירועים טובים שקרו השנה:
עוד עגיל .
עברתי דירה .
חברות חדשות וטובות .
גילויי מיי כמיקל 333 >
קיבלתי חתולה ^-^ אירועים רעים שקרו השנה:
מות מייקל ג'קסון .
ג'ימיי
השתניתי . התמכרות השנה: כ.כ מיי כמיקל DD; אומן השנה: שוב מי כמיקל , וגם גרין דיי > < אלבום השנה: הראשון של מיי כמיקל .. תוכנית השנה: סיינפלד . חברים . ספר השנה: סדרה של ספרים .. לא זוכרת איך קוראים לה . > < סרט השנה: דמדומים , 1+2 התחדשות השנה: הכרתי מליון להקות חדשות . זאת התחדשות . מישהו שעשה לכם את השנה: G 2009 לסיכום: אני מרוצה D=
שנת 2010!
מה אתם מאחלים, מצפים ומקווים (לא יותר מדי כדי שלא תתאכזבו ) לקראת השנה החדשה? להכיר מלא חברות וחברים חדשים , להצליח בלימודיים , לטוס לחול , שנה מעולה בסך הכל . לי , למיי כמיקל , ולכולכם : )

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifשניים סינים עם כינור [לא] גדול~

כללי
שם: עטר כינוי: Valar Morghulis בתפוז, בכל מקום אחר- SuperUkeChan [שזה קיצור של- Super Sparkly Gay Uke Chan] גיל: עוד חודשיים 18:) איזור מגורים: ת"א תחביבים: חחח לכתוב, לקרוא, לשמוע מוזיקה, לראות סרטים/טלוויזיה... להיות סתומה תמונה: אני לא בטוחה למה, אבל אני ממש אוהבת את התמונה הזאת.
שנת 2009:
אירועים טובים שקרו השנה: לא זוכרת... האמת הדבר היחיד שאני זוכרת- אייקון!!!!!!! היה מושלם! אה, וכמובן- פולין[שהיה קשה אבל מרגש], גרמניה[3>], ולונדון*_* [כשמסתכלים על זה לאחור, טסתי המון השנהX_X בד"כ אני טסה פעם בשנה, וגם זה לא תמידX_X] אירועים רעים שקרו השנה: אה, הרבה. התמכרות השנה: ... רק אחת?XD טוב, כמובן יש לי את כל ההתמכרויות הישנות שלי~ שאותן אני לא אפרט, חוץ מסינמה ביזאר כי התאהבתי בהם מחדש בגלל הדיסק החדש וזה~ אז בואו נחלק את זה ל3 קטגוריות:
טלוויזיה
דוקטור הו@$^% וטורצ'ווד! האוס~ 3> וויל וגרייסD: ומייטי בושD: אה, והטאליה, למרות שזה לא בדיוק טלוויזיהXD
ספרים
כ-ל הסדרה של אנדר של אורסון סקוט קארד*_* וספרים של ניל גיימן- קורליין, עשן ומראות, ובשורות טובות שהוא כתב עם טרי פראצ'ט, שאותו אני קוראת עכשיו
מוזיקה
טוב, אני חושבת שהאובססיה -הכי גדולה- שלי שאני יכולה לחשוב עליה השנה זה כמובן סופר ג'וניור3> אמנם הכרתי אותם רק לפני משהו כמו שלושה-ארבעה חודשים, אבל אני עדיין ממש, אבל ממש אובססיבית אליהם. BIG TIME. וסינמה ביזאר כמו שאמרתי, התאהבתי בהם מחדש לחלוטין3> ואני מניחה שהיו עוד כמה אבל אני לא זוכרת. האמת, אני כבר לא זוכרת מתי הכרת את DBSK... נראה לי אבל זה היה עוד שנה שעברה. אומן השנה: אח, אח, אח. קודם כל- סינמה ביזאר. כל כך. וסופר ג'וניור. ומיאבי~ ודבסק~ וטוקיו הוטל~ ומיקה~ ומיי כמיקל רומנס~ ואני בטוחה שהיו עוד המון אני פשוט כרגע לא זוכרת. אה, קווין. אבל ~בעיקר~ סינמה ביזאר, שחפרתי עליהם המון, וסופר ג'וניור שכמו שאמרתי הכרתי אותם רק לפני כמה חודשים אבל הם עדיין עשו לי את השנה לחלוטין3> אלבום השנה: TOYZ של סינמה ביזאר, בלי ספק. וכמובן ש- Humanoid של טוקיו הוטל, ו- The boy who knew too much של מיקה. ואני חושבת שאלו היו האלבומים היחידים שיצאו השנה של הלהקות שאני שומעת^^ וכמובן, כל האלבומים של סופר ג'וניור, וגם פיינאל אטראקשן של סינמה ביזאר שחפרתי עליו הרבה לפני שטויז יצא
[ואז כשטויז יצא חפרתי עליו הרבה פחותLOL ומאז שהכרתי את סופר ג'וניור בכלל כמעט לא שמעתי אותו... את טויז כן אבל] אה, וריבנג'. D: ו- AZN PRIDE- We're the Japanese Kabuki Boiz של מיאבי XD תוכנית השנה: כל אלה שכתובים למעלה
ספר השנה: אע. הארי פוטר, שיר של אש ושל קרח, כל הסדרה של אנדר, אומן השיר של אורסון סקוט קארד, שלושת הספרים של ניל גיימן שהזכרתי למעלה, ו... זהו נראה לי? אולי היו עוד ששכחתי. סרט השנה: סוויני טוד?XD ואטאק און דה פין אפ בויז
ו... לא זוכרת, היו המוווווווווווווון התחדשות השנה: אמג אתם לא רציניים נכון? O_ם הייתי גם בלונדון וגם בגרמניה, אתם לא באמת מצפים שאני אזכור את -כל- מה שקניתי שם... ועוד קניתי גם הרבה דברים בארץ... וגם הזמנתי את הדיוידי של הסרט של סופר ג'וניור[D:] וזה... קיצר....... כן. >>; מישהו שעשה לכם את השנה:
אני שונאת אנשיםXD סתם, נו, אבל לא זוכרת 2009 לסיכום: אע? תנצנצו.
שנת 2010!
מה אתם מאחלים, מצפים ומקווים (לא יותר מדי כדי שלא תתאכזבו ) לקראת השנה החדשה? אה... לעבור את כל הבגרויות שלי כמו שצריך... ואממ... לעשות קעקוע ביומולדת^_^ עוד חודשייםD: ואמ... שידחו לי את הגיוס? ]: אבל, כן, גם זה- להתגייס. O: [נו מהההההה] ו.... כן. נראה לי שזהו.

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifובגלל שאני פייל,

אחד מהסינים מהכותרת. זה עם הכינור, נו. [ושמו בישראל- יותר נכון, בסין, הוא הנרי לאו (Henry Lau), הוא יצור חמוד ברמות שלא יאומנו, הוא סיני-קנדי, והוא חלק מהסאבגרופ של סופר ג'וניור, סופר ג'וניור M(מנדרין). אבל הוא לא חלק מהלהקה המלאה. ואני אוהבת אותו. 3>] אהההה ושכחתי עוד התמכרות קטנה~ כאילו לא ממש התמכרות אבל כזה, נו~ ליידי גאגא. D:

NoAmItA ChAn

New member
מה זה את לא יודעת למה את אוהבת את התמונה

הזו, זה כי זו תמונה טובה!!! ויפה!! כמובן שידעתי כמעט הכל D; ואני גאה בעצמי, שכן זה אומר שאנחנו חברות טובות!!!! אז בכל אופן - שנה טובה 3>

../images/Emo41.gifלהתראות לשנה הכי דפוקה בעולם.

כללי
שם:לוטן.
כינוי:
איזור מגורים:יבנה עיירה כיעורית.
תחביבים:לעצבן אנשים.
תמונה:נאלצתי לכתוב ת'חרא הזה מחדש כי התמונות לא עולות אז אני מוותרת מראש.
שנת 2009:
אירועים טובים שקרו השנה:אוסטריהשוויץגרמניה, לגמרי.
אירועים רעים שקרו השנה:השאר. ואני לא אתחיל, היה כ"כ הרבה חרא.
התמכרות השנה:פלסטלינה פחח. ועוד דברים מפגרים.
אומן השנה:מייכמ, אפיקוש, אוונג'ד, מיוזי, ליידי גאגא, ג'פריסטאר.
אלבום השנה:
תוכנית השנה:
ספר השנה:"גנבת הספרים"/מרקוס זוסאק.
סרט השנה:
התחדשות השנה:
מישהו שעשה לכם את השנה:ח לא.
2009 לסיכום:זבל.
שנת 2010!
מה אתם מאחלים, מצפים ומקווים (לא יותר מדי כדי שלא תתאכזבו ) לקראת השנה החדשה?לא יודעת, שיהיה לי טוב. ושאני אפסיק לשכוח לבוא לבי"ס.

Rose131

New member
יאללה,

כללי שם: נועה כינוי: ויז, ויזוש, ויזי, ביזי, ביז... מה שבא לכם. רק לא נועה.
גיל: 18 וחצי איזור מגורים: מבשרת\ירושלים. נוכחת רוב הזמן במדרשת בן-גוריון. תחביבים: צילום, מוזיקה, קולנוע. אתם יודעים.. תמונה: להלהלה שנת 2009: אירועים טובים שקרו השנה: וואו.. מי זוכר. סיימתי ביה"ס, סיימתי סרט גמר, התחלתי את המכינה, פגשתי שתי בנות מדהימות שמתגוררות איתי, התחלתי תהליך ממש משמעותי במכינה, הבנתי מי יהיו החברים שלי עוד הרבה שנים ומי אף-פעם לא היו. הבנתי מי אהב אותי, ומי היה פנטזיונר. הבנתי מה זה לחשוב שאני מאוהבת, ולהתאכזב. ... נו, מלא. אירועים רעים שקרו השנה: קשרים שנותקו, הכאב הזה שבאהבה, תקופת הבגרויות המפוספסת, סרט הגמר המפוספס. התמכרות השנה: בירה, סושי, קפה, סיגריות. הפסקתי עם סיגריות. אומן השנה: ניק דרייק, אליוט סמית', סמאשינג פאמפקינס.. אבל יודעים מה, הייתי בפאקינג הופעה של דה יוזד, אז הם יזכו לכתר. אלבום השנה: ממ.. נראה לי שfrom a basement on the hill של אליוט..אבל תכלס כל אלבום של כל אחת מן הלהקות הנ"ל. ולאחרונה אני בתקופת MCR-HIM שחוזרים אלי. תוכנית השנה: תוכנית טלוויזיה? בהחלט באפי. ואנג'ל. באפי ואנג'ל! ספר השנה: הה.. ספר הדקדוק הפנימי של גרוסמן. סרט השנה: בארטון פינק! התחדשות השנה: המגבת המיוזעת של ברט מההופעה השנייה בלונדון?
מישהו שעשה לכם את השנה: ממ.. מניחה שהשותפות החדשות לחדר. עשו לי את ארבעת החודשים האחרונים. ועדיין לא איכזבו. 2009 לסיכום: מלאת תהפוכות. התבגרות. שנת 2010! מה אתם מאחלים, מצפים ומקווים (לא יותר מדי כדי שלא תתאכזבו ) לקראת השנה החדשה? שאסיים את המכינה בהצלחה, לא אתייאש, לא אוותר לעצמי. אתגבר על קשיים, אלמד לאהוב טיולים, אכנס למסלול שמע בתור מורה חיילת, ואם לא אז פנימיות, ואם לא אז מועדוניות. אבל מורה חיילת בטוח אהיה. שאצלם תמונה ממש מיוחד. שאתאהב. ושזה יהיה הדדי, ושלא אפגע יותר מדי כשזה יתרסק. ואולי אפילו זה לא יתרסק. אולי אגרור את אמא לפסטיבל בחופש הגדול. שתמשיך כמו ארבעת החודשים האחרונים...

Wrath Within

New member
עונה../images/Emo11.gif

כללי: שם:גליהאליס כינוי: ^^ גיל: 18 איזור מגורים: איזור טוב תחביבים: הרגילים תמונה: לא, לא נראלי.
שנת 2009: אירועים טובים שקרו השנה: חופש...בצורה מסויימת. אירועים רעים שקרו השנה: מה ההפך מחופש? אסירה, בצורה מסויימת. ועוד מלא חרא. התמכרות השנה: אחת שיודעת, האוס (לא רק השנה), סאגת דמדומים אמן השנה: פארמור? אלבום השנה: משהו של פארמור בטוח תוכנית השנה: האוס, אחת שיודעת ספר השנה: TWILIGHT, NEW MOON סרט השנה: TWILIGHT, NEW MOON התחדשות השנה: שכל? מישהו שעשה לכם את השנה: בהחלט "היא", עשתה לי את השנה בחוסר הנוכחות שלה לקראת הסוף:] 2009 לסיכום: יותר רע מטוב זה בטוח. שנת 2010! מה אתם מאחלים, מצפים ומקווים (לא יותר מדי כדי שלא תתאכזבו ) לקראת השנה החדשה? כלום. יפה אמרת. לא מצפים לא מתאכזבים. איך חברתי נעם אומרת..."ציפיות יש רק על כריות."

STEMINEM

New member
...Tonight's gonna be a Happy Ending ../images/Emo184.gif

! of this BEAUTIFUL year
כללי שם: Raanan כינוי: Rani גיל: 19 איזור מגורים: Tel Aviv תחביבים: to butt-fuck your mom.. אבל בעיקרון מוזיקה כדורגל לצאת תמונה: תפוז לא נותן שנת 2009: אירועים טובים שקרו השנה: צבא מועדונים מסיבות וודקה רד-בול סטלה אילת תאילנד ועוד.. אבא משחרר אמא שכל סופש אני מתגעגע אליה כל פעם מחדש אחות שהייתה מעצבנת הפכה לאחות אהובה יותר מתמיד אח התחרפן השתנה ונעלם שינויים מפתיעים לטובה יואב התחתן [!!!].. כמו אח החתונה שלו ללא ספק אירוע השנה ! אירועים רעים שקרו השנה: לא זוכר.. בגדול צבא אבל הרבה חרא שקשה לבלוע.. מתכנס בצער של עצמי וכן אני מפונק התמכרות השנה: לדיכאון.. בני יהודה.. בחורות.. אלכוהול
אומן השנה: Eminem אלבום השנה: Relapse תוכנית השנה: נמלטים !!! האח הגדול ספר השנה: בסימן ונוס סרט השנה: וואה וואה.. אממ.. קשה התחדשות השנה: בגדים נעליים.. אבל לא מספיק חייב לעבוד מישהו שעשה לכם את השנה: חברי מודיעין מל"י 500 קורס קמ"ב ינואר 09 קיצר החברים הטובים מהבסיס.. אבל בעיקר החברים האחים היקרים מהאזרחות שאנלא ישכח אותם לעד ! חח 2009 לסיכום: It's Freakin' Awesome Year ..Get ready to the next עד מתי נוב' 08 ???????????... שנת 2010! מה אתם מאחלים, מצפים ומקווים (לא יותר מדי כדי שלא תתאכזבו ) לקראת השנה החדשה? אני גרוע באיחולים.. אבל שתהיה שנה הכי טובה יותר מאי פעם... (אבל לא יותר מדי כדי שלא תתאכזבו )
Two Thousand And Ten
!! Happy New incredible Year Bitches =]

Selfish beneath the skin ../images/Emo223.gif

but deep inside I'M NOT INSANE. יש כתיבה יותר גאונית משלו (ושלהם)?.
כללי
שם: עדי. כינוי: קוש, עדידי, נעל, ועוד. גיל: 19. איזור מגורים: נתניה. תחביבים: לשמוע שירים ולראות טלויזיה. תמונה: כי בא לי.
אני תמיד, אבל תמיד, אזכור אותו.
שנת 2009:
אירועים טובים שקרו השנה: כאילו שאני זוכרת משהו. כל המפגשים איתכן, אני מניחה.
אירועים רעים שקרו השנה: או, ופה אני זוכרת הכל. אבל אין טעם לדבר על זה. רק מקווה שיהיה יותר טוב. התמכרות השנה: איך פגשתי את אמא, הלהקות האלה
, קולה [יותר מתמיד
]. אמן השנה: הלהקות האהובות בחתימתי. אלבום השנה: אני מנסה למצוא אלבומים טובים של 2009 ואני שמה לב שהרוב אצלי יצאו ב2007
ואי, איך הזמן עובר מהר.. כולם צריכים להוציא אלבומים חדשים כבר! יש כאלה שיצאו אבל עוד לא שמעתי אותם.. XD נגיד ש: The Used - Artwork Three Days Grace - Life Starts Now תוכנית השנה: איך פגשתי את אמא, צחוק מעבודה, יומני הערפד.
ספר השנה: אני לא ממש קוראת ספרים. סרט השנה: The Ugly Truth, Hnagover.. חח לא זוכרת מה עוד ראיתי, זוכרת רק את אלה והם מעולים.
התחדשות השנה: HIM - Love Metal The Used'DVD - Berth וסתם בגדים למיניהם. |חושב| מישהו שעשה לכם את השנה: אתן, בעיקר. ונוש.
2009 לסיכום: אמנם לא השנה הכי טובה, אבל נחשבת למעולה יחסית לשנים הקודמות. |: מ ייתן והשנה הזו תהיה יותר טבה. אמן.
שנת 2010!
מה אתם מאחלים, מצפים ומקווים (לא יותר מדי כדי שלא תתאכזבו ) לקראת השנה החדשה? לראות בלייב את הלהקות שאני אוהבת... זה כל מה שאני מבקשת, בחיי. אין לי שום דרישות אחרות מהחיים האלה. >< אוהבת ומאחלת כל טוב.
תודה, יפתי. מחכה לרגע שתבואי לנתניה כבר. הרבה זמן לא היית פה!
שתהיה לכם שנה מדהימה. [ואני יודעת שאיחלתי לכם כבר בראש השנה, אבל לא נורא.D:] יאללה, ביי.

בא לי להוסיף כמה דברים חשובים ../images/Emo223.gif

שלא חשבתי עליהם לעומק כשעניתי על זה. אירועים טובים שקרו השנה: - אחי התחתן
- התחלתי את השירות לאומי [!] בגן
אחד ה-דברים שעושים לי טוב. - משכורת משכורת
- הבנתי המון דברים חשובים - טיפולי פנים
- התחלתי לבלות יותר זמן עם בנות דודות שלי
אירועים רעים שקרו השנה: - הבנתי המון דברים חשובים [כןכן, גם טובים וגם רעים. לפחות הבנה יש.] - אנחנו בפאקינג חורף ושוב אין לנו גשם - סבא שלי נפטר [ושלא נדבר על מייקל ג'קסן ודה רב.] זהו~

NoAmItA ChAn

New member
מהפה שלך לאלוהים!

ומי ייתן ואני אהיה שם איתך D; (ברוב המקרים, נו!) שנה טובה 3>!

NotFamous

New member
Happy New Yearrrr!!!

כללי
שם: מור
כינוי: מורי ^^ גיל: 15, כמעט 15 וחודש
ההזדקנווות.
איזור מגורים: מרכז תחביבים: טריאתלון, נגינה, לשמוע מוזיקה, וסתם שטויות. :) תמונה: הצוציקית בירוק. אני ניראת מזעזע, אבל אני אוהבת את התמונה האת, אני עם רועי שם. [זה הגבוה בכתום :] הוא אחד האנשים הכי נחמדים שיש. :)
שנת 2009:
אירועים טובים שקרו השנה:
עונת טריאתלונים מוצלחת ביותר, למעט טריאתלון אילת [אליפות הארץ שהתחריתי חולה
] וטריאתלון תל אביב.
הכרתי אנשים מדהימים
הייתה לי את היומולדת הכי שווה בחייייייייים!%@
אין על החברים האלה
קנו לי באסססס.
יש לי הרבה יותר בטחון עצמי, גם מנטלית, וגם לגבי איך שאני ניראת. :) אירועים רעים שקרו השנה:
הבעיות בטריאתלון תל אביב+ להתחרות חולה בטריאתלון אילת ולפספס את המקום השלישי הנחשק, הגעתי רביעית כשהקאתי תוך כדי התחרות ><
ג'ימי סוליבאן, יש מקום לתת לו כבוד
נאלצתי לפרוש מהקבוצת שחייה שאני כלכך אוהבת...בגלל שהתוכנית אמונים לא מתאימה לי.
התקופה שעכשיו...שני ההורים לא עובדים ולמרות שחסכנו כל השנים שאם יקרה מצב כזה זה מלחיץ. התמכרות השנה: על טבעיייייייייי
, אימונים [תכלס זה התמכרות], תחרויות והאדרנלין שבסוף. אומן השנה: MCR A7X ETF Atreyu Cauterize Simple Plan Green Day דיוויד קוק אמינם היהודים, מוניקה סקס, מופע הארנבות של ד"ר קספר, סינרגיה. ויש עוד הרבה סביר להניח.
אלבום השנה: של הלהקות נ"ל
תוכנית השנה: על טבעיייייייי
, חברים
, בנות גילמור
, האווס
, להקת האחים העירומים, פו הדוב, המכשפים מווייברלי פלייס.
ספר השנה: קשה להחליט... סרט השנה: 2012!!!
, ניו מון
, ולצערי לא ראיתי עוד את הארי פוטר והנסיך חצוי הדם, אבל בקטנה אני יודעת שאני אוהב אותו. :) טרזן, מלך האריות, פו הדוב.
התחדשות השנה: מודעות לכישרונות שלי.
באססססססססססססססססססססססס מהממתתתתתתת
מישהו שעשה לכם את השנה: החברים המדהימים שלייי, והבנות פה שאני בקשר איתן. |לה| 2009 לסיכום: שנה כלכך הרבה יותר טובה משנה שעברה, מי ייתן ויהיו עוד שנים כאלה, ויותר טובות
שנת 2010!
הממ...שאני אצליח בכל התחרויות למרות שאני עוברת מקצה ואני אהיה הכי צעירה שוב, שאני אזכה לראותכן כי מחנוכה שנה שעברה לא ראיתי אתכן ואני מתגעגעת
, שהמצב עם ההורים יגמר מהר ויפתר מהר, ומי ייתן שגלעד שליט יחזור הביתה. שיהיה לכולכן [כולכם גם?] שנה מעולה, מוצלחת וטובה!! אוהבת המון

NoAmItA ChAn

New member
מי ייתן ואני אראה אותך שוב סופסוף!

תתחדשי על הבאס! את יכולה להעלות תמונה? D; ואני מקווה שההורים שלך ימצאו עבודה בקרוב. אני יודעת איך זה כשהורה אחד לא עובד, אז שניים זה בטח עוד יותר מלחיץ. שנה טובה, אבקי 3>

NotFamous

New member
אבקוווש ../images/Emo23.gif

אמן אראה אותך בקרוב, כולי געגועים!
אעלה כשאני אצלם במצלמה נורמלית :) ותודה
אני יודעת שהכל יסתדר בסופו של דבר...אז זה טיפה מקל..בעיקר שכרגע יש לנו חסכונות טובים במיוחד. טיפה מלחיץ עדיין...עם הזמן מבינים את זה. :) שתיהיה לך שנה מעולה, אני אוהבת אותך המוון 33>

A Kiss To Kill

New member
אחרי הכל את שיר..../images/Emo230.gif

כללי שם: אמילי
כינוי: ווילי, אמי. גיל: 16.4
איזור מגורים: חדרהוויל
תחביבים: צופים, לכתוב, לשיר, לרקוד! תמונה: בג'אפניקה.. אני השמאלית
שנת 2009: אירועים טובים שקרו השנה: הרבבה הרבה מסיבות, מוזיקה וריקודים. הרבה הרבה הרבה אלכוהול
הרבה זמן איכות עם חברים. הכרתי עשרות אנשים חדשים, וכייף לי. הייתי בקטע עם מישהו שרציתי מליון שנה בערך.. היה כייף ונגמר, זהו
החופש הגדול היה מדהים מבחינתי, באמת זה החופש שאני אזכור כל החיים. העבירו אותי סוף סוף כיתה לכיתה שרציתי והמון כייף, באמת שנה כייפית מבחינה חברתית. אירועים רעים שקרו השנה: המון דיכאונות נורא נפגעתי מסטוצים שהיו לי ולא הייתי גאה בהם ממש נפגעתי ממנו... הבנתי שאני סתם מפתחת ציפיות כל פעם ואז זה מתפוצץ לי בפנים ריבים עם ההורים אני לא מדברת עם אחותי כבר בסביבות החצי שנה גילו אצלי מאניה דיפרסיה.. לא כייף חיים במיוחד. התמכרות השנה: מסיבות אלכוהול ובנים.. כלכלך. ולחברים שלי שאני לא יכולה בלעדיהם, הם עושים לי את החיים כלכך הרבה יותר יפים. בעיקר החברות שלי שבלעדייהן לא הייתי מסתדרת. עלטבעי!
גיבורים
90210
פייסבוק
וזהו :O אומן השנה: אמינם, אביתר בנאי
אלבום השנה: החדש של אביתר בנאי
תוכנית השנה: עעעעעעעעעעלללללללללללללללטטטטטטטטטטטטטבבבבבבבבבעעעעעעעעעעעעעעי
ספר השנה: ממתקים ומעט בגדים
סרט השנה: ממ.. לא זוכרת. נראה לי שהאביר האפל
התחדשות השנה: שמלות שמלות שמלות. ואתמול קניתי נעלי עקב שאני פשוט מאוהבת בהן.. כלכלך רציתי אותן והן כלכלך יפות
מישהו שעשה לכם את השנה: ללא צל של ספק בכלל-החברים המדהימים שלי שאני חייבת להם כל רגע בחיים שלי, הם עשו לי את השנה.
2009 לסיכום: שתהיה לנו שנה מדהימה, כייפית, יותר טובה מהשנה שעברה. כמה שיותר כיף וכמה שפחות רגעי שיעמום כאב סבל ודיכאונות ואושר אושר אושר ואושר! וכמובן, איך אפשר בלי? אמן שתהיה לכולנו אהבה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo216.gifשנה מתישה עברה לה..

כללי שם:מיכל כינוי:פה?תראו בעצמם מה;;..לא פה-מיכי. גיל:ב-18 לינואר 20. איזור מגורים:ירושלים תחביבים:מוזיקה מוזיקה מוזיקה לישון תמונה:צולמה לא מזמן..השאר בפייסבוק. שנת 2009: אירועים טובים שקרו השנה:אני פסימית מלידה, אכן קרו כמה אבל למה שאני אזכור? אירועים רעים שקרו השנה:מיליון ואחת דברים..שום דבר לא זז כמו שורצים ואנשים לא מפסיקים למות. ככה לא שמח לי במיוחד, ובמיוחד לא בשבוע האחרון והמקולל הזה. התמכרות השנה:אדם למברט וליידי גאגא. ללא ספק. אומן השנה:אדם למברט ואוונג'ד סבנפפולד. והלאסט FM מוכיח זאת. אלבום השנה:יש 5 מובילים: Adam Lambert – For Your Entertainment הפיל הכחול – מעל המים The Used – Artwork Three Days Grace – Life Starts Now Daughtry – Leave this Town אפשר להמשיך לראות הכל פה:http://www.last.fm/user/MichalMUSIC/charts?subtype=albums תוכנית השנה:הפמליה,איך פגשתי את אמא,מגרש ביתי,האנטומיה של גריי, יומני הערפדים ועל הקצה. ספר השנה:אני אשמע שטחית לאללה, אבל לא זכור לי. סרט השנה:WATCHMEN/השומרים. התחדשות השנה:בצבא מחדשים רק זוגות מדים, וגם זה לא. חח..בעיקרון בגדים אבל מי סופר?
מישהו שעשה לכם את השנה:לחלוטין, ה-אלוהים, אדם למברט
2009 לסיכום:היה מתיש. היה מרגיש. היה עצוב בעיקר, היה מאכזב, היה רועש, היה מלא ריבים, לא היה מאוהב.היה עצוב
שנת 2010! מה אתם מאחלים, מצפים ומקווים (לא יותר מדי כדי שלא תתאכזבו ) לקראת השנה החדשה?: לטוס לארה"ב בדצמבר 2010,שזה עוד 11 חודש
..עם עדידי(שלא תדפוק לי ברז!!) ועוד חברות בע"ה.
וכמובן, לסיים את השירות הצבאי שלי ביולי, בלי לחתום קבע
מה אין תמונת השנה?!->יש בדיוק 2. אבל קודם התמונה שלי..אח"כ תמונות השנה

../images/Emo216.gifתמונת השנה מספר אחת->../images/Emo41.gif

ולמה איאן? כי זה איאן. ודבר שני הוא אחראי ללמה אני צופה בסדרה "יומן הערפדים" ואפילו קניתי את 2 הספרים הראשונים בנאגלית.)ספר 1-שני חלקים..ד"א) הערפד הכי סקסי בעולם. BLESS HIM.
מישהי מכאן עשתה את הרקע הזה..אאל"ט.

למעלה