סיכום שנת 2009!

עלק אאלט, אני עשיתי! ../images/Emo223.gif

חח וזה סתם נוראי.
מאיפה הזמנת את הספרים? ואיך הם?

../images/Emo216.gifזה בעיקרון ככה

זאת מהדורה חדשה שיצאה מ-2001 ועד עכשיו. הספר הראשון הוא בעל 2 חלקים(בסדרה מן הסתם, עונה 1 ו-2). וקניתי את זה בסטימצקי, ממש כשהתחילה הסדרה ככה שהיה מלא. עכשיו אין כ-ל-ו-ם.

יהיה טוב, אחותי. ../images/Emo223.gif

נקווה שהשנה הבאה תהיה יותר מוצלחת בשבילנו.

Because Of May

New member
Happy New Year! (?) ../images/Emo109.gif

כללי
שם: מאי.
כינוי: Because Of May
איזור מגורים: רמת גן.
תחביבים: חח מה?
. אממ, גיטרה, פוטושופ, כתיבה.
תמונה: :)
שנת 2009:
אירועים טובים שקרו השנה:
חו"ל מאדרפאקרססססס!!! פאקינג לונדון!#$#%#$
שינוי בחברה, ובאנשים. הייתי צריכה את זה.
הופעות של מרסדס
. ופסטיבל Non Stop Musix, היה יותר מאדיר D:.
יציאות שתייה
.
כנס מתגייסים :).
טיול שנתי.
אירועים רעים שקרו השנה:
אני לא בטוחה שזה רע, אבל הפרידה.
אמא של ידיד ממש טוב נפטרה...
קוקה קולה וילג'. על הפנים.
לא הייתה הופעה של מיוז
.
טיול שנתי.
התמכרות השנה: חח וואו! אממ אני חושבת שמרסדס בנד, אסף אבידן והמוג'וס ורדיוהד נכנסים לקטגוריה הזאת. אבל מרסדס זו ההתמכרות הגדולה ביותר :). אני חושבת שגם ההתמכרות לדמדומים הייתה השנה... אה, ופארמוויל, כ"כ
אומן השנה: Muse
. מרסדס בנד, אסף אבידן והמוג'וס, רדיוהד, פלסיבו, אואזיס, אוונג'ד סבנפולד, פאראמור, שיינדאון, גרין דיי, היהודים, ליידי גאגא.
אלבום השנה: Muse- The Resistance, כ"כ
. 21 Century Breakdown- Green Day. מעולה, לדעתי. מרסדס בנד- תביאו בירות/ מרסדס בנד. שני אלבומים... מצויינים
. היהודים- מציאות נפרדת
. Lady GaGa- The Fame. תצחקו, תצחקו, אבל הרבה זמן לא מתקלתי בהפקה כזאת.
תוכנית השנה: על טבעי
. דם אמיתי
. הפמלייה 5 ו-6
. שנות ה-70: כל העונות
. חברים
.
ספר השנה: אני לא זוכרת אם סיימתי את סאגת דמדומים לפני 2009... אני חושבת שהייתי בברייקינג דון. בכל אופן, סאגת דמדומים/ סטפאני מאייר
. סאגת סוקי סטאקהאוז/ שרלין האריס. "אשתו של הנוסע בזמן"/ אודרי ניפנגר. מקסים
. "כל מי שנחשב"/ לורן וייסברגר.
סרט השנה: וואו, קשה. "דמדומים", כי ראיתי אותו 10.5 פעמים (
). "500 ימים עם סאמר", סרט שהשפיע עליי בטירוף, על כל השקפות העולם שלי ודרך החיים. מומלץ בחום. "הארי פוטר והנסיך חצוי הדם"- שראיתי בלונדון (!!!!!!!!!!!!). "היומן", כי אי אפשר לסכמ"ש בלי להזכיר אותו
. "ממזרים חסרי כבוד".
. בטח יש עוד ואני לא זוכרת.
התחדשות השנה: כל מיני דברים בחו"ל, כולל מלא בגדים מ-H&M
. אלבומים של: מיוז, מרסדס, אסף אבידן, גרין דיי. הפלאפון המדהימול שלי
. מחשב לחדר!!!!!
דיוידי לחדר :).
מישהו שעשה לכם את השנה: ורד. אין מילים לתאר כמה שאני אוהבת אותה
.
2009 לסיכום: הייתה שנה לא משהו, אני מקווה שזה ישתפר.
שנת 2010!
מה אתם מאחלים, מצפים ומקווים (לא יותר מדי כדי שלא תתאכזבו ) לקראת השנה החדשה? לגמרי לא לצפות יותר מידי... אממ, אני מאחלת לעצמי שאני אצליח בבגרויות כמו שאני רוצה, שאני אקבל תפקיד מעניין בצבא, שכולם ישארו בריאים ושלמים, שאני אמצא עבודה סופסוף, וכמובן, כמה שזה נשמע פאתטי- אהבה חדשה.

Hadar way

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gif../images/Emo232.gifשנה טובה ../images/Emo13.gif../images/Emo235.gif../images/Emo96.gif

כללי
שם: הדר
כינוי: מממ... לספור או לא?
איזור מגורים: מרכז
תחביבים: פיתוח קול, ציור, ריקוד
תמונה: אני אוותר
שנת 2009:
אירועים טובים שקרו השנה: הצטרפתי לפורום
השתנתי בלהלבה אין לי כוח לחפור
אירועים רעים שקרו השנה: יותר מדי
התמכרות השנה: MCR וSystem of a down ואנורקסיהlol
אומן השנה:כנל... רק בלי אנורקסיה
אלבום השנה: אה האמת שלא שמעתי אלבומים שיצאו השנה.. אבל טרי צ'ירס כמה שהוא ישן חרשתי
תוכנית השנה: That 70's show
ספר השנה: היו המון
סרט השנה: ממ לא זוכרת כבר.. הארי פוטר נראה לי
התחדשות השנה: מסך מחשב, פלאפון, בגדים וכו'
מישהו שעשה לכם את השנה: כל החברים המגניבים שלי XD 2009
לסיכום: היה אחלה
שנת 2010!
מה אתם מאחלים, מצפים ומקווים (לא יותר מדי כדי שלא תתאכזבו ) לקראת השנה החדשה? שתהיה שנה טובה שאני יתחיל לעבוד, שאני יעשה דברים ויקנה דברים שאני רוצה. לטוס לחו"ל כי חו"ל זה מושלם והכי הכי חשוב שMCR יוציאו את האלבום החדש!! שנה טובה

NoAmItA ChAn

New member
מעט בדיליי D:..

שם: נעם! כינוי: נעמיטה, נעמצ'ו, צ'וקי, קוצ'י, סנטה, נמה, אבק ועוד D; גיל: 17! איזור מגורים: ת"א
תחביבים: לקרוא, מחשב, חברים, משפחה, לבשל, לעזור, ללמוד, להקשיב, לדבר, לכתוב, לשמוע מוזיקה, לנגן ועוד :) תמונה: X שנת 2009: אירועים טובים שקרו השנה: וואי, מלא! הייתי בפולין, הייתי ביוון, סיימתי י"א, סיימתי עם היסטוריה (!!!) ועם אנגלית, הכרתי חברים וחברות חדשים, קראתי יותר ספרים מבשנה שעברה והמ.. יש עוד מלא, אני פשוט לא ממש יכולה לזכור בנקודות O: אירועים רעים שקרו השנה: אני יכולה לחשוב רק על מותו של דה ראב, ואולי מזל שאני יכולה לחשוב רק על זה. התמכרות השנה: מוזיקה וקריאה :) אומן השנה: כל כך הרבה! מכ"ר, פו"ב, פאניק, WT, 30סטמ, אפוקליפטיקה, אטריו, אוונג'ד, BB, ס"ב, בון ג'ובי, אסקייפ, הימ, מדינלה, מיוז, מקפליי, פאראמור, קווין ועוד D: אלבום השנה: The Resistance - Muse A Beautiful Lie - 30 Seconds To Mars The Black Parade, TC Lead Sails, Paper Anchor - Atreyu Avenged Sevenfold, City Of Evil - A7X Phobia - Breaking Benjamin Toz, Final Attraction - Cinema Bizarre This War Is Ours - Escape the Fate תוכנית השנה: האוס, נמלטים, על טבעי, מועדון לילה, הישרדות, האח הגדול :) ספר השנה: הארי פוטר 3> סרט השנה: המממ.. כל ה-"בורן"ים למיניהם (עם מאט דיימון), שר הטבעות המורחב, אווטאר D: התחדשות השנה: תספורת? ^^- למרות שהיא לא כלכך חדשה, אבל השנה היא הייתה חדשה XP והמ,הפוסטרים שבחדר שלי D: וספרים חדשים! מישהו שעשה לכם את השנה: כל כך הרבה! וכמובן שכולכם 3> 2009 לסיכום: שנה נפלאה, מחכימה ומהנה :) שנת 2010! מה אתם מאחלים, מצפים ומקווים (לא יותר מדי כדי שלא תתאכזבו ) לקראת השנה החדשה? כרגיל P: לא רק לי, לכולם: שתחכימו, שתהנו, שתצחקו, שתצליחו, שתבינו, שתלמדו ותלמדו ושתהיו בריאים ומאושרים 3> :)

NoAmItA ChAn

New member
אויש, ושכחתי בתוכניות "אחת שיודעת"!

אופסי D:... (בהתחשב בזה שאני כבר בעונה השלישית, זה ממש אופסי @#!<%?@?!<%@)

למעלה