עינייני מוזיקה!

Blue Aura

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo41.gifעינייני מוזיקה!../images/Emo41.gif../images/Emo125.gif

כל שבת אני אפתח שרשור של "ענייני מוזיקה", שבו יהיו שאלות בנוגע למוסיקה ששמעתם באותו שבוע. הבנטוס
שיר של קלי:
שיר לא של קלי:
זמר\ת השבוע חוץ מקלי:
להקת השבוע:
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע:
המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע:
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:
שיר שאתם שומעים כרגע: טוסו.

Blue Aura

New member
../images/Emo6.gif, *תיקון שאלות. ../images/Emo122.gif ../images/Emo189.gif

זמרת: זמר: להקת השבוע: שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: שיר שאתם שומעים כרגע:

dark dumb

New member
אני עונה!!!

זמרת: איימי לי זמר: אוזי אוזברן להקת השבוע: Iced Earth שיר ששמעתי בלופים כל השבוע: אגדום דום דום המלצה: הזמרים והלהקה שרשמתי למעלה שיר מומלץ לכולם: When The Egels Cries - Iced Earth

עונה.....

זמרת:מיטל רחמיאן. זמר: מוש בן ארי. להקת השבוע: השבט. שיר ששמעתי כל השבוע בלופים: השבוע לא יצא לי לשמוע הרבה מוזיקה.... אבל ששמעתי.... אז זה כל מיני שירים. המלצה על להקה\זמר/ת שכדאי לשמוע: עידן רייכל, השבט, מיטל רחמיאן. שיר שאני ממליצה לכולם לשמוע: משא ונתן של מוש, ושירים של השבט. שיר שכרגע אני שומעת: מוש בן ארי.

../images/Emo142.gif

ב"ה זמרת: איה כורם זמר:ירמי קפלן להקת השבוע: איפה הילד שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: מילים/איה כורם. גילתי אותו ורציתי לדעת אותו בע"פ. המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע:איפה הילד, להקה ענקית! שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:למאוהבים : "עכשיו אני לא מוותר"/איפה הילד לשבורי הלב : "מילים/איה כורם <ולא לא נשבר לי הלב, לפחות לא בשבוע האחרון חח> ובאופן כללי למצב רוח טוב : "אדיאוס" של בום פם. שיר שאתם שומעים כרגע: "אני מרגישה שהאדמה זזה מתחת לרגליי" <תרגום חופשי מאנגלית.> של קרול קינג

עונה../images/Emo3.gif../images/Emo187.gif

זמרת:קרן פלס
זמר: ----
להקת השבוע:----
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע:"היא יודעת"-נינט טייב
המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע:קרן פלס
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:"שמעון השכן"-קרן פלס
שיר שאתם שומעים כרגע:שומעת גלגל"צ..לא יודעת איך קוראים לשיר שעכשיו

../images/Emo13.gif

זמרת: קרן פלס זמר: רובי וויליאמס להקת השבוע: רדיוהד ודאת' קאב פור קיוטי שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: ריט'ם ביי ריט'ם המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: רדיוהד- karma police שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: ^^ שיר שאתם שומעים כרגע: death cab for cutie- summer skin

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo9.gif

זמרת: המממ אין זמר: עברי לידר בעיקרון להקת השבוע: סינרגיה
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: לא שמעתי.. לא הייתי כל השבוע בבית המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: תומר והמעורב
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: המממ כל ג'יימס מוריסון שיר שאתם שומעים כרגע: James Morrison - Under The Influence

vered151

New member
עווונה =]

זמרת: אין זמרת... זמר: ע ב ר י ל י ד ר!!!!! האחד והיחידדדד
להקת השבוע: סינרגיה
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: יום יפהה המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: פשוט רוק ישראלי...זהווו שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:ואולי שיר שאתם שומעים כרגע: בשבילך/אביב גפן!!!

הדרייי1

New member
עונה...

זמרת:אין זמר: עברי לידר, הראל מויאל, הראל סקעת ויש עוד... להקת השבוע: בית הבובות שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: ליד הגורל של בית הבובות המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: בית הבובות שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:כל הציפורים- הראל סקעת שיר שאתם שומעים כרגע: כמו אוהבים

Blue Aura

New member
../images/Emo210.gif ועונה. P: ../images/Emo189.gif

זמרת: אין.
זמר:
^^.
להקת השבוע: אוונסנס.
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: The Last Song I'm Wasting on You, של אוונסנס.
המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: אוונסנס. P:
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: כל השירים ובעיקר החדשים של אוונסנס. XD
שיר שאתם שומעים כרגע: Lose Control, של אוונסנס. XDD

אני ../images/Emo13.gif

זמרת: אמ.. איימי-לי כי החדש שלהם ממש טוב זמר: רובי וויליאמס! להקת השבוע: קולדפליי
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: westlife - mandy כי הפרסומת בלופים כל הזמן והשיר מדבק! המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: אואזיס
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: counting crows - mr. jones שיר שאתם שומעים כרגע: genesis - follow you follow me

moshe present

New member
שלי

זמרת: eva cassidy. אני מתה על איך שהיא שרה- הכי מרגשת. זמר:Elton John כנ"ל. להקת השבוע:אבל לא רק השבוע roxette שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: Train - Drops of jupiter המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: התבלינים שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:Train - Drops of jupiter עד שמצאתי אותו שיר שאתם שומעים כרגע:Scorpions-Eye Of The Tiger

Infinity AL

New member
אוו../images/Emo9.gif../images/Emo125.gif../images/Emo220.gif../images/Emo79.gif

זמרת: -- זמר:אביב גפן ועברי לידר
להקת השבוע: my chemical romance שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: משהו אמיתי- עברי לידר, long way to go- james dean bradfield המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: אביב גפן, עברי לידר, goo goo dolls, foo fighters, my chemical romance ועוד שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: Iris- goo goo dolls שיר שאתם שומעים כרגע: I'm not okay- MCR גם עליו אני ממליצה

למעלה