עינייני מוזיקה!

000יובל000

New member
^___^

זמרת:אלאניס מוריסט זמר:אין להקת השבוע: אין שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: suddenly I see המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: אלאניס מוריסט שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:what if god was one of us שיר שאתם שומעים כרגע: כלום.

patito ƒeo

New member
:] ../images/Emo107.gif

זמרת: פרגי
זמר: הסולן של Hoobastank
להקת השבוע: Hoobastank שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: Running Away - Hoobastank Fergie - Clumsy המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: יש המון
אבל נמליץ על Lifehouse, כי הם מדהימים אותי כל פעם מחדש. :] שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: רק אחד? :< Lifehouse - Quasimodo שיר שאתם שומעים כרגע: לא שומעת

lover boy6

New member
חחחחחחח

קרולינג ין דה דארק אהוב עליי(אין לי כוח לכתוב באנגלית...

eynav br

New member
עונה

זמרת:שרית חדד זמר:--- להקת השבוע: --- שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: לא זכור יל משהו מיוחד המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: שרית חדד
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: לא יודעת עכשיו שיר שאתם שומעים כרגע: כלום...הדלקתי עכשיו את המוסיקה בגלל השאלון..

mjlk

New member
"קלי"=קלי קלרקסון?!

שיר של קלי: אממ..
שיר לא של קלי: LOVE ROLLERCOASTER!!!! זמר\ת השבוע חוץ מקלי: מייקל ג'קסון!! להקת השבוע: RED HOT CHILI PEPPERS! שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: LOVE ROLLERCOASTER המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: RED HOT CHILI PEPPERS ומייקל ג'קסון! שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: HUMP DE BUMP XD או MAMBO NO. 5 שיר שאתם שומעים כרגע: AROUND THE WORLD_ RED HOT CHILI PEPPERS

Blue Aura

New member
כן, התבלבלתי... ../images/Emo189.gif

עם הקובץ של המשחק של הפורום של קלי, כי גם שם אני פותחת.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאני../images/Emo9.gif

זמרת: הזמרות של רנט
זמר: המזרים של רנט
להקת השבוע: רנט!! (נחשב?!) שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: השירים של רנט המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: רנט שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: את השירים של רנט
שיר שאתם שומעים כרגע: Out Tonight כן זה היה השבוע של רנט
סרט מדהים!

lover boy6

New member
כשמדברים על מוזיקה אני תמיד בשטח...

זמרת: Kelly Osbourne זמר:Justin Timberlake להקת השבוע: 30 Seconds To Mars שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: Within Temptation-Mother Earth EPICA- cry for the moon My Chemical Romance-Welcome To The Black Parade המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: LINKIN PARK!!!!!!!!!!!!!!!!! שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: Sonata Arctica-Letter to Dana שיר שאתם שומעים כרגע: Nightwish-feel for you יש פה מלא סוגי מוזיקה חח נו טוב שיהיה ... ממליץ על כולם!

Stinki Winki

New member
פששש איזה גיוון

חוץ מאוסבורן, טימברלייק, להקת השבוע שלך (שאני לא מכירה), אפיקה ולינקין פארק אני שומעת הכלXD (יאפ זה משאיר ארבע להקות. אז מה.)

למעלה