Artist Of The Week

LeAnnDylan

Well-known member
בלנדר 2002

חצי מהתמונות בשרשור הזה הן משם
כל הארבע תמונות עם הכותרת וידוייה הסודיים של סלאט צמרת משם + התמונה מעל עם הכותרת "שוב בלונדינית" וגם תמונת ה"אווו סקסי ;;‬ " שחן צירפה היא משם
אחלה פוטושוט

LeAnnDylan

Well-known member
יאללה אחרונה להיום

אולי אני אהיה בהתקף תמונות נוסף כי יש לה מלא שאני אוהבת
זאת גם מהסט של This Woman אחד הפוטושוטים המוצלחים שלה

LeAnnDylan

Well-known member
בעצם הנה אחרונה!

הייתי חייבת להוסיף את אחת התמונות האהובות עליי שלה שהיא גם הסיבה לזה שליאן תמיד תסיים במקום הראשון במצעדי האופנה שלי
מ-ע-ל-פ-ת-!!!!

Guncrazy

New member
צר לי לאכזב אותך אבל זו ממש לא ליאן

היא אפילו לא דומה לה

West Doll

New member
מה אכזבה מה../images/Emo69.gif

רציתי לעשות לכן טובה|הא| אני בכלל חושבת שהיא זוועתית
אבל אני לא אומרת את זה בפומבי...(וכשאני אומרת פומבי אני מתכוונת אליכן
)

LeAnnDylan

Well-known member
חח זו באמת לא ליאן

אבל תודה לך על התמונה בכל מקרה. אני בטוחה שלפחות את עצמך עינגת

West Doll

New member
אוו ליאני

בסולם של 1-10 איזה ציון תתנו לליאן? 7. יאללה סתמו אני לא מתה על כל השלושים אלבומים הראשונים שלה
מהו השיר האהוב ביותר עליכם, של ליאן? Nothing Bout Love Makes Sense, Family, And It Feels Like יש לכם אלבום/אלבומים של ליאן בבית? אם כן, איזה? יש לי שני אלבומים בלבד. גרייטס היטס ופמילי

Guncrazy

New member
יאיי ליאן!../images/Emo23.gif

באמת מפתיע שלא עשית אותה עד עכשיו (לא במובן הסוטה של המילה
) בסולם של 1-10 איזה ציון תתנו לליאן? כמובן ש-10! ליאן היא הזמרת האהובה עליי
מהו השיר האהוב ביותר עליכם, של ליאן? Some People כמובן
יש לה הרבה שירים טובים אחרים אבל את זה אני הכי אוהבת! יש לכם אלבום/אלבומים של ליאן בבית? אם כן, איזה? מהאלבום ליאן ריימס יש לי את כולם (כולל הגרסאות הכפולות של האלבום אוסף ו"I Need You" ויש לי את Blue ואת You Light Up My Life את האחרים אני צריכה להשלים

Colfax

New member
ועוד שלושה דברים חשובים מאוד שלא הוזכרו לגבי

ליאן ריימס. היא שרה את הלהיט "How do I live" שהינו הלהיט השני ששהה הכי הרבה זמן במצעד הסינגלים של בילבורד (ז"א בארה"ב): 25 שבועות ב- TOP 5 (שיא חסר תקדים, שישה חודשים), 32 שבועות ב- TOP 10 ו- 37 שבועות ב- TOP 20 (שזה 8 וחצי חודשים) וסך הכל במצעד הלהיט שהה במשך 69 שבועות, כל זאת מבלי להגיע בשום שבוע למקום הראשון. ובאותה השנה, 1998, ליאן ריימס זכתה בשני פרסי גראמי, בהיותה בת 14, ובכך היתה לזוכת הגראמי הצעירה ביותר. ובנוסף, היא זכתה בקטגוריית Best New Artist, והיתה לאומן הקאנטרי הראשון שזוכה בקטגוריה הזו (על פי הויקיפדיה). השנה זה קרה שוב עם זכייתם של - Zac Brown Band.

LeAnnDylan

Well-known member
לא כתבתי כי זה כבר לא רלוונטי

את השיא של הסינגל ששהה הכי הרבה בבילבורד שבר ג'ייסון מארז עם השיר I'm Yours ובכל זאת הביוגרפיה שלה התארכה קצת יותר ממה שמתוכנן אז לא הוספתי אבל ח"ח על הנכונות להוסיף ולתרום

Colfax

New member
שיא השבועות במצעד אכן נשבר

אבל שיא השבועות ב- TOP 5 וב- TOP 10 לא הולך להישבר בקרוב.

למעלה