Artist Of The Week

LeAnnDylan

Well-known member
וכמובן שעונה בעצמי :)

בסולם של 1-10 איזה ציון תתנו לשוגרלנד? 10!#$%$#@^
נראה לכם שאני אעשה את הפינה על מישהו שאני אתן לו פחות מ-10? זובי! |הא| שחן תעשה על אמנים נידחים
מהו השיר האהוב ביותר עליכם, של שוגרלנד? נו. זה כמו אצל ליאן ורן. אי אפשר לבחור אחד! גט רדי טו חפירה אבל נו הפעם זה לא יהיה חופרני כמו של ליאן אז תקראו הכל
Premium Quality Tunes
My Hearts Broken Too, 50 Cent Love Twice The Speed Of Life
Something More, Baby Girl, Hello, Tennessee, Down In Mississippi, Fly Away, Speed Of Life, Small Town Jericho Enjoy The Ride
Settlin', County Line, Want To, Everyday America, Mean Girls, Stay Love On The Inside
All I Want To Do, It Happens, Already Gone, Keep You, Take Me As I Am, Steve Earl, Very Last Country Song, Fall Into Me, Wishing, Life In A Northern Town, Come On Get Higher Live On The Inside
Better Man, Sex On Fire, The One I Love Gold and Green
Little Wood Guitar
מחוץ לאלבומים
Irreplaceable, Who Said You Can't Go Home, Red Dirt Road, The Night The Lights Went Out In Georgia, Living On A Prayer, It's My Life טוב מזה לא חפרתי תגידו תודה
יש לכם אלבום/אלבומים של שוגרלנד בבית/במחשב? אם כן, איזה? את כולם. אפילו את האלבום של הלהקה של ג'ניפר מלפני שוגרלנד (והאלבום די גרוע
)

West Doll

New member
איף אני זוכרת שבנסיעת המוות הראשונה שלנו

(או באיזה נסיעה לחיפה) צליל מזה חפרה לי עם השיר הזה ופחדתי להגיד לה שאני לא מתה עליו
עד היום אני מפחדת...אופס

West Doll

New member
יו מושלמים ../images/Emo23.gif כאילו ג'ניפר...|מגלגל עיניים|

ויופי שעשית את הפינה...מזה לא היה לי זמן
בסולם של 1-10 איזה ציון תתנו לשוגרלנד? 10000000
מהו השיר האהוב ביותר עליכם, של שוגרלנד? מה שיר אהוב
Settlin', Something More, Want To, Stay, Take Me As I Am וכמובן שעוד אבל אני עייפה
אה וחלק שלא באלבומים- Irreplaceable, Who Said You Can't Go Home וגם את Shift של ג'ניפר נטלס בנד
אמג אני הייתי מכורה לשיר הזה! מי שלא מכיר, אתם חייבים להקשיב לשיר הזה במייספייס שלהם...יו זה שיר שאני כ"כ אוהבת
יש לכם אלבום/אלבומים של שוגרלנד בבית/במחשב? אם כן, איזה? את כולם חוץ מהגרין הזה של כריסטמס סתם כי לא היה בא לי עליו
אבל כמו שאני מכירה אותי אני אקנה אותו ביחד עם האלבום הבא שלהם |הא| אחחח ג'ניפר והתנועות ידיים המוזרות שלה...מלכה

West Doll

New member
אויי התכוונתי לעשות הדגשים אבל שכחתי

אוי אני מזה עייפה

איזו לאסביט טיפשה

מעניין מה קרה בסוף עם התביעה.. או שהיא לא תבעה בסוף. בסולם של 1-10 איזה ציון תתנו לשוגרלנד? מהו השיר האהוב ביותר עליכם, של שוגרלנד? ואו יש יותר מידי. ממש כמו שצלילה רשמה אבל דה ספיד או לייפ הוא שיר שמתנגן אצלי המון. יש לכם אלבום/אלבומים של שוגרלנד בבית/במחשב? אם כן, איזה?במחשב כולם(חוץ מגרסת הלייב של לאב אונ דה אינסייד) ובבית את אנג'וי דה רייד ואת לאב אונ דה אינסייד.

ו... דילן שכחה את פור סאמ שוגר אונ מי

שיר שהייתי מכורה אליו פעם, מין קאבר

ממ אגב ג'ניפר

בתמונת פרופיל של ביגסטריבהפאןנטלס554( לא נמאס אף פעם) אז היא ממש דומה לאנג'י בולן

Guncrazy

New member
../images/Emo99.gif

בסולם של 1-10 איזה ציון תתנו לשוגרלנד? 10! מהו השיר האהוב ביותר עליכם, של שוגרלנד? Hello, Wishing, Very Last Country Song, Fall Into Me, Stay, Steve Earl, Baby Girl, Everyday America יש לכם אלבום/אלבומים של שוגרלנד בבית/במחשב? אם כן, איזה? חוץ מהראשון הזה בהפצה עצמית יש לי את כולם גם אותו יש אבל רק על המחשב. את האחרים יש לי על דיסקים :) יש לי גם את התקליטור הזה של לאב און דה אינסייד. אין לי באמת מה לעשות איתו

בלואו מיי הר רייט נואו ווי מייט ווין../images/Emo6.gif

איך שכחתי להגיב לזה
שיים און מי! בכל מקרה שוגרלנד
ציון- 10! יש לי את כל הדיסקים ושיר אהוב - Steve Earle
דה אט'רס וונטד יור הול הארט באט איי ג'סט וונט יור סליב

למעלה