Artist Of The Week

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif

על הקאבר של שייפ

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif

מהקליפ של Wrong Baby Wrong

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif

לייב

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif

יאללה אחרונה. התעייפתי;; |הולכת לשמוע קצת מרטינה;;|

מרטינה ../images/Emo99.gif

בסולם של 1-10 איזה ציון תתנו למרטינה? 10!! מהו השיר האהוב ביותר עליכם, של מרטינה? לבחור אחד זה קשה אבל נראה לי, לפחות כרגע ש- Ride. למרות שתמיד תמיד אהבתי את יום העצמאות יש לכם אלבום/אלבומים של מרטינה בבית? אם כן, איזה? את כולם

../images/Emo24.gif כל הכבוד!

תודה
מעניין איך היא נשמעה באמת בגיל 9.. בסולם של 1-10 איזה ציון תתנו למרטינה? מיליון מהו השיר האהוב ביותר עליכם, של מרטינה? קשה
נלך על איי לאב יו יש לכם אלבום/אלבומים של מרטינה בבית? אם כן, איזה? יש לי את הגרייטסט היטס ואת אמושן.

West Doll

New member
כפרווווווות על מרטינה../images/Emo99.gif

בסולם של 1-10 איזה ציון תתנו למרטינה? ברור ש10
מהו השיר האהוב ביותר עליכם, של מרטינה? כל האלבום של Shine
וברור שיום העצמאות ובכל מקרה(אניוואי
) יש לכם אלבום/אלבומים של מרטינה בבית? אם כן, איזה? אממ אני חושבת שיש לי רק את שיין פיזית ובמחשב יש לי את כולם.

LeAnnDylan

Well-known member
איך לא עניתי עדין ../images/Emo2.gif

בסולם של 1-10 איזה ציון תתנו למרטינה? מילארד!
מהו השיר האהוב ביותר עליכם, של מרטינה? Independence Day Wild Angels Valentine I Love You The You Are How Far Where Would You Be Concrete Angel This On's For The Girls Anyway How I Feel Everybody Does Cry Cry (Till The Sun Shines) Ride Lies I Just Call You Mine Wrong Baby Wrong Walk Away Whoever's In New England My Baby Loves Me Happy Girl Wrong Again (I Never Promised You) A Rose Garden Make The World Go Away You Ain't Woman Enough
יש לכם אלבום/אלבומים של מרטינה בבית? אם כן, איזה? במחשב יש לי את כולם ב"לייב" יש לי את ה-5 האחרונים (שיין, ווייקינג אפ לאפינג, טיימלס, מיי הארט, מרטינה)

Guncrazy

New member
מרטינה../images/Emo99.gif

בסולם של 1-10 איזה ציון תתנו למרטינה? 10 מהו השיר האהוב ביותר עליכם, של מרטינה? Lies/Concrete Angel/Independence Day יש לכם אלבום/אלבומים של מרטינה בבית? אם כן, איזה? Evolution, Shine, Waking Up Laughing, Wild Angels במחשב יש לי את כולם

למעלה