אי פעם?
L Lali x3 New member 29/7/08 #28 ../images/Emo42.gif../images/Emo47.gif OOOOOOOOOO:: זה השיר הכי מדהים שלהםםםםםם איך אפשר להעיף אותו?! O::
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gif OOOOOOOOOO:: זה השיר הכי מדהים שלהםםםםםם איך אפשר להעיף אותו?! O::
פ פטריק סטאר דביל New member 30/7/08 #33 אני רק נשארת עקבית!! אבל אני חייבת להודות שאני במצב רוח נקמני מאז שהעיפו את GTTM חוצמזה-יש כאן אנשים שמעיפים את סמייל!!
אני רק נשארת עקבית!! אבל אני חייבת להודות שאני במצב רוח נקמני מאז שהעיפו את GTTM חוצמזה-יש כאן אנשים שמעיפים את סמייל!!
M McGirl For Life New member 30/7/08 #34 יש כאן אנשים שמעיפים את THNL../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif זה יותר גרוע, כאילו איך אפשר להעיף אותו הוא מושלם!!!!!! אני בהלם
יש כאן אנשים שמעיפים את THNL../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif זה יותר גרוע, כאילו איך אפשר להעיף אותו הוא מושלם!!!!!! אני בהלם
פ פטריק סטאר דביל New member 31/7/08 #35 אני איתך!! אני בעד להקים תנועת מחאה "התנועה להפסקת העפת השירים הכי טובים מרדיואקטיב לצמיתות!".טוב.אולי נקצר את זה טיפה.שיכנס לסטיקרים.
אני איתך!! אני בעד להקים תנועת מחאה "התנועה להפסקת העפת השירים הכי טובים מרדיואקטיב לצמיתות!".טוב.אולי נקצר את זה טיפה.שיכנס לסטיקרים.
M McGirl For Life New member 31/7/08 #36 חחח אפשר לעשות ראשי תיבות ת.ל.ה.ש.ה.ט.מ.ל יש שם יותר מדי ה' ול'........
K kelly7i New member 29/7/08 #30 ../images/Emo128.gifDo ya../images/Emo128.gif../images/Emo71.gif הדיסק הזה- אחד הדיסקים.
L linoyosef1994 New member 31/7/08 #39 איךך ?!!?! חח כל התגובות שלי זה איך אבל אני בעצמי לא יכולה להחליט X.X בכל אופןן איך את יכולה להעיף את השיר שטום הכי אוהב ? 0.0 שיר מדהים בעייני ! (ולא רק בגלל טום)
איךך ?!!?! חח כל התגובות שלי זה איך אבל אני בעצמי לא יכולה להחליט X.X בכל אופןן איך את יכולה להעיף את השיר שטום הכי אוהב ? 0.0 שיר מדהים בעייני ! (ולא רק בגלל טום)
K kelly7i New member 31/7/08 #41 חח מה אכפת לי מה טום אוהב../images/Emo71.gif התלבטתי בהעפה בין זה לפולינג אין לאב