Favorite Radio:ACTIVE Song

McFlyRoni

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo41.gifFavorite Radio:ACTIVE Song../images/Emo220.gif../images/Emo106.gif

במשחק זה אתן בוחרות מה השיר האהוב עליכן מהאלבום החדש, רדיו:אקטיב. בשבוע שעבר, בהצבעה של 6 קולות, בחרתן להדיח את השיר:
One For The Radio
אז הנה רשימת השירים של האלבום Radio:ACTIVE Do Ya Falling In Love Everybody Knows Smile Point Of View Corrupted The Last Song בהודעה שלכן תכתבו
ולידו את שם השיר שאותו בחרתן להדיח.

sweet shir

New member
אמרת בעודך הוצאת את סמייל! ../images/Emo7.gif

סתם, לא כזה קריטי לי המשחק הזה. XD

Bleed for Me

New member
סמייל לדעתי הכי גרוע באלבום

גם דו יה..מבחנתי כל השירים לפני OFTR גרועים..הם רוצים לשנות סטייל ועדין שמים שירים קיציים ברמות באלבום ואז מתלוננים שהם לא בראשי המצעדים, חוכמה.. גם הבחירת סינגלים שלהם לא משהו, למרות שאני מרוצה מוואן.. ולייז..

sweet shir

New member
אני מתה על סמייל, ישר גורם לי להיות מאושרתD:

מההתחלה לא התחברתי לOFTR, לא אוהבת אותו. אבל לא נכון, את טועה. אולי פספסת אבל כמעט בכל ראיון הם טרחו לחפור שזה בכלל לא הולך להיות שינוי דרסטי בסגנון, ממש לא, אלא פשוט שינוי משמעותי באיכויות ועליה רצינית ברמה. ובזה הם צודקים לחלוטין<: דו יה אני גם אוהבת, אבל פחות מאולי שירים אחרים. ^^

Bleed for Me

New member
תשמעי, זה גם עניין של גיל..

אין ספק שבגיל 16 התחברתי יותר לדאט גירל ועכשיו אני לגמריי מתחברת יותר לPOV וקורפטד..פשוט רציתי לשמוע אותם מתבגרים פה..בכל השירים ולא רק ב5ישה ואני לא טועה, הם גם אמרו שהם רוצים לעשות את כל מה שאיילנד לא נתנו להם ולא רואים את זה.. מוזיקה זה עניין של טעם ולדעתי השירים הראשונים באלבום ילדותיים נורא.. כאילו את ה4אה הראשונים הם כתבו בתקופה שהם היו באיילנד רקורדס וכשהם סיימו איתם אז הם כאילו אמרו "יאללה אין לנו מה לעשות עם השירים האלה אז נדחוף אותם לאלבום" חחח..בחיי שככה מרגיש לי..אני מעריצה ומעריכה אותם מאוד מההתחלה, אני לא סתם מנהלת את הפורום שלהם..פשוט רציתי לראות שירים קצת יותר חזקים עם משמעות כמו שהיו בוונדרלנד.. וסמייל כל כך קיצי שהוא עושה לי בחילה חחח.. אבל עוד פעם, זה עניין של טעם..זה מעולה שכל מעריץ יכול להתחבר לשירים שונים, זה מה שעושה אותם מגוונים.. אגב, מה שיפה בOFTR זה שהם מכניסים לכל מי שאי פעם ירד עליהם אבל שמע אותם בסתר חחחח בכל מקרה זוהי דעתי ואין שום סיבה להתעצבן חח.. וסורי על החפירה..

sweet shir

New member
חח אפחד לא התעצבן אל תדאגי D:

הם אמרו את זה, אבל אז אחרי זה מיד בכל ראיון אפשרי דאגו להכחישXD ושתדעי משהו שאולי קצת יאכזב אותך, הם אמרו שוונדרלנד היה טעות, סתם ניסיון "להתגרות" באיילנד רקורדס ושהם מתחרטים על זה. :/ חח ברור שהכל עניין של טעם בסופו של יום, אני לא מסכימה איתך כי אני אוהבת תסגנון הזה, אבל כל אחד וטעמו שלו ^_____^

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifמה? אין מצב שהם אמרו את זה

אני חושבת שהם נורא נורא אהבו את האלבום הזה וזה היה כל כך נכון להוציא אותו. אם הם באמת אמרו כזה דבר אז בחיי בהם חבורת מפגרים

sweet shir

New member
נשבעת לך בחיים שלי שהם אמרו את זה ../images/Emo6.gif

בראיון אחד כתוב שרוקסן שמה פה חח

Bleed for Me

New member
שמעי, מקפליי אומרים הרבה דברים..

כמו כל להקה, אני ממש לא חושבת שהם מתחרטים על וונדרלנד (לא יודעת איפה הם אמרו את זה אבל שיהיה), מבחנתי וונדרלנד הוא האלבום הכי טוב שלהם בגלל שהם יותר בוגרים פה..מצד אחר הם רוצים כבוד והערכה ואז מהצד השני הם חוזרים לשירים ילדותיים..לא מבינה אותם.. מה שכן, כל אחד מפרש שיר כמו שהוא חושב ואני דווקא מצאתי אותם קורצים לוונדרלנד בלייז:"And I'm just one drink away And I'm back in Wonderland like it was yesterday" יש המון דרכים לפרש את זה ואחת מהם זאת הקריצה הזאת לאלבום המשובח שהם עשו אז..שכן יש את הרצון לחזור לדברים שהם התמודדו איתם אז.. בכל מקרה אין ספק שכל אחד מתחבר לשירים אחרים, לכי תדעי, אולי עוד כמה שנים כשתשמעי את סמייל את תביני על מה אני מדברת..

sweet shir

New member
טוב.. חח תחשבי מה שבאלך לחשוב. ../images/Emo3.gif

לדעתי גם שירי פופ צריכים לקבל את הכבוד וההערכה שמגיע להם, אבל זה כבר עניין של תפיסה. ^^ והגיל לדעתי לא קשור בכלל. אני מכירה מישהי בת 19 שאוהבת רק את האלבום הראשון, ואוהבת פופ וכו', ולעומת זאת מישהי בת 16 שלא סובלת פופ. אין שום קשר לגיל... כל בן אדם שונה. ^___^

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo45.gif כל אחד מתבגר בקצב שלו D:

חוץ מבנים שאף פעם לא מתבגרים

Bleed for Me

New member
יש קשר כי התפיסה והחשיבה שלך משתנה..

אבל עם כל הכבוד גם POV וקורפטד זה פופ! מקפליי עושים פופ, ההבדל הוא שיש שירים ילדותיים ושירים יותר בוגרים..

sweet shir

New member
לדעתי זה לא קשור לגיל כי לכל בן אדם יש תפיסה

שונה לא משנה בן כמה הוא, אנשים הם יצורים ששונים מאחד לשני... ^^

Bleed for Me

New member
אבל כשאת גדלה יש לך יותר ניסיון ואז את

מתחברת יותר לדברים אחרים..

למעלה