Favorite Radio:ACTIVE Song

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifגמאני כמוך לגמריייי

אני לא כל כך מוצאת את עצמי שומעת את השירים של האלבום הראשון, רק מדיי פעם. וונדרלנד היה אחד האלבומים וכל כך הייתי רוצה לראות אלבום כזה שוב, עם הרבה משמעות וסימן של התבגרות. אחרי וונדרלנד זה כאיול הם סתם חזרו לילדות XD וכן סמייל קיצי לגמרי.. אבל הוא חמוד [גמאני הכי מתחברת לPOV וקורפטד.. אחד השירים, לדעתי הכי טובים באלבום]

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifב-OFTR יש רק כמה

קטעים שאני ממש אוהבת, אבל גמאני לא ממש התחברתי אליו, לא אליו ולא אל "כולם יודעים". סמייל כל כך חמווד.. הוא מזכיר לי בהרבה את שירי האלבום הראשון שלהם וגמלי הוא גורם לחיוך רחב על הפנים נראה לי זו המשמעות XDD דו יה פשוט מושלם.. שיר נורא חמוד ומתוק... נאיבי..כ"כ שאלתי

dougie10

New member
צודקת

אני חושבת שדו יה הכי גרוע...ואחרי זה סמייל...זה שירים כאלה ששמענו המון כמוהם...וזה דיי נמאס... אני לא שונאת אותם...אין לי בעיה לשמוע אותם.... אבל אני הכי פחות אוהבת אותם באלבום.....הם יפים אבל פחות מהשאר!

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo128.gifFalling In Love../images/Emo168.gif

קשה לי מאוד
כי כל האלבום הזה זה דבר מדהים

dougie10

New member
../images/Emo128.gif סמייל ../images/Emo128.gif צודקת קורפטד הכי טוב!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifכמובן שאת Falling In Love../images/Emo128.gif סמייל

ממש חמוד אני כל כך אוהבת את דני שם איך שהוא אומר come on and show us your teeth and what you got underneath חחחחחחחח חולה עליוווווו

linoyosef1994

New member
../images/Emo128.gifSMILE../images/Emo128.gif כואב לי הלב להוציא אותו S:

כי זה שיר כל כך הפי והכל אבל חח .. S:

למעלה