סיכום שבוע אעש

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif פיי איזה ציונים תותחית! D:

שיהיה בהצלחה ותהני במסיבה
ומצטערת על דודה שלך.. מקווה שיהיה בסדר

NoAmItA ChAn

New member
גם אני :)

תודה רבה רבה! המסיבה אתמול הייתה ממש נחמדה בסוף D: חוץ מכל הקטע של הסיגריות וזה X__X

e t a

New member
../images/Emo118.gifגם אני בדיוק ראיתי אתמול את הנסיך הפרסי

שמעתי עליו הרבה דברים רעים, וגם הרבה דברים טובים.... לסיכום
ממש נהניתי! העלילה מעניינת, יש רומנטיקה, קומדיה, פעולה, פנטזיה - כל מה שמרכיב סרט טוב
הדבר היחיד שכן הייתי מעיר עליו, זה הפעלולים המוגזמים של הדמות הראשית - כל הקפיצות והיכולות האתלטיות המוגזמות. למה "הייתי" מעיר על זה וזה לא באמת מפריע לי
בגלל שיצא לי לראות חלקים מהמשחק "הנסיך הפרסי", ובדיוק ככה הדמות שם זזה וקופצת.. יש לי המון כבוד לדמיון שהם הצליחו להשיג בין התנועות והמהלכים של הדמות במשחק, לדמות בסרט

NoAmItA ChAn

New member
היי!! @#%!@?#<%?<@

לא אישרת אותי במסנג'ר ]: ואכן, קראתי שכל התנועות והקפיצות הם מחווה למשחק :) איך המשחק בכלל? אתה ממליץ? D;
מה שהרג אותי בסרט, זה שכל העלילה מתרחשת סה"כ בחצי שעה בערך. כל מה שקרה, לא בעצם קרה! זה כזה מה לעזאזל XDDDDDDD

e t a

New member
../images/Emo118.gifחחח כן ../images/Emo3.gif

וכן אישרתי אותך במסנג'ר, יש לי אותך.. אבל את אף פעם לא מחוברת
נסי להוסיף אותי שוב - [email protected] ואני אוסיף אותך שוב..

כותרת. ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR? אין.
שיר השבוע בכללי? Dead by April – Leaves falling Painting shadows The red jumpsuit apparatus – Face down Damn regret Misery loves its company Atrophy Jon secada – just another day Billy ocean – Caribbean queen The used – into my web Slit your own throat All that ive got Empty with you Atreyu – falling down Paramour – careful Toto - Africa
אמן/אלבום השבוע? אין אחד ספציפי.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? אין כלום לראות
ממ ו-2 קליפים חדשים: 30STM - CLOSER TO THE EDGE http://www.youtube.com/watch?v=AQHv-fhHq9Y PARAMORE - CAREFUL http://www.youtube.com/watch?v=f5howHv3F54
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
מונדיאללללל מטורףףףףף
פשוט מעביר לי את השבוע בכיף.
צחוקים עם אחים שלי. ממש אבל. XD
כל השבוע לא הייתי במכון. רק עכשיו מוצ''ש... גרוע. ><
חםםםםםםםם, סיוט ממש.
אמא חזרה מאיטליה והביאה קצת שטויות. ^^
ציטוטי השבוע? "סבתא נכנסה לחדר כאילו היא במשטרת בילוש. 'עצרו, משטרת צנעא! תביאו את כל הג'חנונים שלכם או שאני יורה עליכם רסק עגבניות!!' "זה ארון גדול, כל המשפחה יכולה להיכנס פה ונכתוב בענק 'משפחת הארון'" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב אתם ל-א מבינים איזה צחוק דפקתי!! רצתי לסלון לספר לאבא שלי ולא יכולתי לספר, בכיתי ונחנקתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין דברים כאלה!! "אתה הימרת שאנגליה תזכה במונדיאל??" "כן! שתוק אל תעשה עין הרע" "אבל הם אף פעם לא זכו, הם לא יודעים לשחק" "שקט אתה עושה לי מזל רע!" "שאני אצא לאכול אבטיח?" ~יוצא, חוזר עם אבטיח~ "קח, זה אבטיח מזל" "תראה את השחקן הזה נראה כמו ארטיק ענבים" "הערבים האלה.. אלוהים ישמור אותם" חחחחחחחחחחח ~מחקים את אבי סופר מארץ נהדרת~ "סבתא, זה ארון נפתח לצדדים עם הרבה מדפים ומגירות הכל בשביל הבגדים שלך. מה שנקרא- FIRST CLASS!" "יש לך על זה התחייבות לכל החיים לשנה!" "ו- יש לך חיבור USB!" הארון זה ארון קיר עם 3 דלתות שזזות לצדדים, ימין, אמצע, ושמאל. על כל דלת יש צבע אחד, על דלתות ימין ושמאל יש צבע ירוק-טורקיז ולבן, ועל הדלת האמצעית יש צבע צהוב. שגיא: "סבתא אפשר לעשות מזה משחק, נחשי איפה שמתי את החולצה~ מזיז את הדלתות מצד לצד"
והיו עוד -המון- אבל אין מצב לזכור הכל.
תכנונים לשבוע הבא? אין לי מושג...
תמונת השבוע? אין לי כוח. הודגש באמצעות דיאגו פורלן הממלללךךךךךךךך על הגול היפה שהוא הביא במשחק.

Because Of May

New member
חחחח הציטוטים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif. ../images/Emo109.gif

וואי, מונדיאל זה אחד הדברים, במיוחד כשהוא ב-HD
. וכן, סעמק החום הזה, אני לא נושמת
.

מוסיפה עוד ציטוטים: ../images/Emo223.gif

אז אחי אמר משהו על הקולה ואני כזה "שיט, הקולה!!!!!!!" ~דופקת ריצה למטבח~ שגיא: "אבל הוצאת אותה כבר!!" ואני צועקת מהמטבח "לאא, החזרתי אותה אחר כך!!!1 שכחתי אותה! הרגתי אותההההההה היא מתהההההההההההההה [חח כמו בפיג'מות] ;;;;;;;;;" ואני מחבקת אותה על הרצפה, ואחי "שש היא לא מתה! תביאי לי אותה" ~מנסה לפתוח~ חגי: "תגיד לי מה אתה דפוק?! אל תפתח אותה עליי זה יתפוצץ עכשיו!!" חחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב אתם לא מבינים מה הלך פה.
ראינו את המשחק בחדר שלי וסבתא שלי דתייה ושומרת שבת והיא נכנסה לחדר וראתה אותנ וזה היה מה זה לא נעים >< בכל מקרה, היא אמרה לי: 'כאן את מחביאה את הטלויזיה שלך?!' XD ואני כזה 'לאא, זה הם רצו לראות את המשחק!' ואז אחי אמר 'סבתא זו טלויזיה שדולקת כל הזמן, לא מכבים אותה ולא מעבירים ערוץ!' XD אוף, והיו הרבה ואני לא זוכרת.. זה קשה כל משפט שני לרוץ לוורד. XD

NoAmItA ChAn

New member
וואי, הקליפ של 30סטמ מדהיםםםם! *-*

איזה צילומים!! וואי, אני פשוט מתה על הלהקה הזאת. עם מה שראיתי בסרטון, הם יתנו כאן הופעה מדהימה ואנרגטית! המשפחה שלך לא מפסיקה להצחיק אותי XDDDDDDDDD ואני ממש מקווה שהחום הזה יגמר כבר \: העיקר שבצפון ירד גשם זלעפות!

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif הציטוטים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הקליפ של 30 העביר בי צמרמורת ממש התלהבתי כשראיתי אותו!

Because Of May

New member
נשףףףףףףףףףףףף../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif. ../images/Emo109.gif

שיר השבוע בכללי? אריק ברמן- את טעם נרכש אריק ברמן- שש אפס למדינה אריק ברמן- זה לא שאני אור אריק ברמן- יום חדש נפלא אריק ברמן- הגשמה עצמית אריק ברמן (ואפרת גוש)- אוריה חוזר הביתה (הבחורה עם החתולים)
|מאוהC|
Lady Gaga – Starstruck ft. Space Cowboy & Flo Rida (US
אמן/אלבום השבוע? אריק ברמן, אפרת גוש, אסף אבידן, ליידי גאגא D:.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? אוקיי, ראיתי כל יום, אבל כל יום השבוע סרט אחר. מהמבחר: "היומן" (פעמיים), "אקסטרימי" (מצחיק בטירוף
), "מאמא מיה!" (נוסטלגיה
), "שרלוק הולמס" (שמ-מ-ש ראיתי..).
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
נשף סיום. היה מדהים, ממש מדהים, הבנתי כמה שאני אתגעגע לשכבה הסתומה הזאת... להפסקות ולשבת על הדשא והכל... ובסוף היה את השיר הזה מ"ריקוד מושחת", "I had the time of my life...", וכולנו התחלנו להתחבק וכמעט שבכיתי..
הזבל לא היה איתי כל הערב. הזבל לא אמר לי שלום בסוף. אני לא עוברת את הסרט הזה שוב.
סוג של סגירת מעגל עם האקס המיתולוגי...
100 בבגרות בע"פ על העבודה בכלכלה D:.
יש לי חברה מדהימה
.
ציטוטי השבוע? "זה לא שאני אור, את באה ממקום חשוך. ואני לא כזה נכון, פשוט, את רגילה הפוך. אם תסתלכלי בתוך עיני ותראי שם משהו טוב חולף, אל תופתעי אם תגלי שזה הטוב שבך, שמשתקף." "לראות מה אני מרגיש אלייך כמה שבועות אחרי השיחה האחרונה... מה אני רוצה ממך? אני מרגיש שאת גדולה עליי, יפה וערומה בתיאטרון רוסי. איך שאני שונא אותך ככה. ולא היה לי טוב כשהיית איתי, את רחוקה מלהיות קצת שקט בשבילי. אני כועס ומקווה שתיכשלי, שתמשיכי לרעוד ולפחד משיגעון. אמן תישארי לבד לנצח. מה זה נקרא לא לרצות להיות איתי? מאוד קשה פה כל הלבד הזה. יש לחץ באוזניים, וסרטים כחולים בראש, יש לי ארק ופסנתר, ואין לי אהבה בינתיים." "את טעם נרכש, את כמו בירה, כמו סיגריות, כמו קפה. כמו החלק התחתון של שירה. סתם, צחקתי, זה לא יפה. וכמו הנ"ל את גם נכנסת אל הדם, ואין לך כוונות לצאת. חשבתי שאולי, נהיה קצת בלעדייך, אבל אני צריך... אבל אני רוצה..."
תכנונים לשבוע הבא? לא משהו מוגדר. מסיבת סיום כזה...
תמונת השבוע? נשף

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ראיתי תמונות בפייסבוק שתייגו אותך,

מהממת
זה עצוב לסיים, אני לא מאמינה שאני בי"ב O_O כל הכבוד על הציון ותהני במסיבה

Because Of May

New member
אני לא מאמינה שאני בוגרת תיכון! ../images/Emo7.gif. ../images/Emo109.gif

כמה שאני לא רוצה שזה יגמר... חח ותודה
.

NoAmItA ChAn

New member
יפייפיה!! *-*

אני ממש שמחה שנהנית! DDD: כל הכבוד לך על הציונים, ו.. טוב, הוא באמת טמבל נשמע. עזבי, את מדהימה ומי שלא רוצה - לא צריך :) שבוע טוש

Wrath Within

New member
...../images/Emo11.gif

שיר השבוע של MCR?
אין.
שיר השבוע בכללי?
מה שאת צריכה - נאור אורמיה Love - Inna
אמן/אלבום השבוע?
אמינם
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
אין:S \ תכנית: הישרדות.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
סיימתי את הקורס
דף חדש
חם.
שונאת להמתין.
ציטוטי השבוע?
היו הרבה לא זוכרת...
תכנונים לשבוע הבא?
להמשיך להמתין ._.
תמונת השבוע?
אני<:

NoAmItA ChAn

New member
אליס ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

פשוט מהממת כתמיד! *___________* כל הכבוד לך שסיימת את הקורס :) ו.. שוב לא יצא לנו לדבר, שזה באסה. מקווה שנדבר בקרוב ]:

e t a

New member
../images/Emo118.gifלמה את כן מחוברת בשש בבוקר? ../images/Emo6.gif

למעלה