נשףףףףףףףףףףףף../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif. ../images/Emo109.gif
שיר השבוע בכללי? אריק ברמן- את טעם נרכש אריק ברמן- שש אפס למדינה אריק ברמן- זה לא שאני אור אריק ברמן- יום חדש נפלא אריק ברמן- הגשמה עצמית אריק ברמן (ואפרת גוש)- אוריה חוזר הביתה (הבחורה עם החתולים)
|מאוהC|
Lady Gaga – Starstruck ft. Space Cowboy & Flo Rida (US
אמן/אלבום השבוע? אריק ברמן, אפרת גוש, אסף אבידן, ליידי גאגא D:.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? אוקיי, ראיתי כל יום, אבל כל יום השבוע סרט אחר. מהמבחר: "היומן" (פעמיים), "אקסטרימי" (מצחיק בטירוף
), "מאמא מיה!" (נוסטלגיה
), "שרלוק הולמס" (שמ-מ-ש ראיתי..).
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
נשף סיום. היה מדהים, ממש מדהים, הבנתי כמה שאני אתגעגע לשכבה הסתומה הזאת... להפסקות ולשבת על הדשא והכל... ובסוף היה את השיר הזה מ"ריקוד מושחת", "I had the time of my life...", וכולנו התחלנו להתחבק וכמעט שבכיתי..
הזבל לא היה איתי כל הערב. הזבל לא אמר לי שלום בסוף. אני לא עוברת את הסרט הזה שוב.
סוג של סגירת מעגל עם האקס המיתולוגי...
100 בבגרות בע"פ על העבודה בכלכלה D:.
יש לי חברה מדהימה
.
ציטוטי השבוע? "זה לא שאני אור, את באה ממקום חשוך. ואני לא כזה נכון, פשוט, את רגילה הפוך. אם תסתלכלי בתוך עיני ותראי שם משהו טוב חולף, אל תופתעי אם תגלי שזה הטוב שבך, שמשתקף." "לראות מה אני מרגיש אלייך כמה שבועות אחרי השיחה האחרונה... מה אני רוצה ממך? אני מרגיש שאת גדולה עליי, יפה וערומה בתיאטרון רוסי. איך שאני שונא אותך ככה. ולא היה לי טוב כשהיית איתי, את רחוקה מלהיות קצת שקט בשבילי. אני כועס ומקווה שתיכשלי, שתמשיכי לרעוד ולפחד משיגעון. אמן תישארי לבד לנצח. מה זה נקרא לא לרצות להיות איתי? מאוד קשה פה כל הלבד הזה. יש לחץ באוזניים, וסרטים כחולים בראש, יש לי ארק ופסנתר, ואין לי אהבה בינתיים." "את טעם נרכש, את כמו בירה, כמו סיגריות, כמו קפה. כמו החלק התחתון של שירה. סתם, צחקתי, זה לא יפה. וכמו הנ"ל את גם נכנסת אל הדם, ואין לך כוונות לצאת. חשבתי שאולי, נהיה קצת בלעדייך, אבל אני צריך... אבל אני רוצה..."
תכנונים לשבוע הבא? לא משהו מוגדר. מסיבת סיום כזה...
תמונת השבוע? נשף