בוקר טוב. את לא היחידה שעובדת בערב חג. גם אצלי במשרד כולם עובדים עד 12:00. אני פשוט לקחתי יום חופש.
ר רות1974 New member 16/4/03 #16 בוקר טוב. את לא היחידה שעובדת בערב חג. גם אצלי במשרד כולם עובדים עד 12:00. אני פשוט לקחתי יום חופש.
א אמא של אביתר New member 16/4/03 #17 חג שמח ובטוח!!! שיהייה לכולנו חג שמח. זה החג הראשון שלנו כהורים ומהבוקר יש לי התרגשות כיפית . מהבוקר אני מסבירה לאביתר על החג ומספרת לו סיפורים (מה שהצלחתי לדלות מזכרוני הקודח...) הלוואי והחג(ושאר ימינו) יעבור בשלום ובאושר.
חג שמח ובטוח!!! שיהייה לכולנו חג שמח. זה החג הראשון שלנו כהורים ומהבוקר יש לי התרגשות כיפית . מהבוקר אני מסבירה לאביתר על החג ומספרת לו סיפורים (מה שהצלחתי לדלות מזכרוני הקודח...) הלוואי והחג(ושאר ימינו) יעבור בשלום ובאושר.
ט טוטי30 New member 16/4/03 #18 בוקר אור ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo79.gif איזה כייף לי לראות את הפורום רוקם עור וגידים בכזאת מהירות וספונטניות! אני פשוט אוהבת אותכם כל כך!!! אתם עושים לי טוב ב שיהיה חג שמח תשמרו על עצמכם
בוקר אור ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo79.gif איזה כייף לי לראות את הפורום רוקם עור וגידים בכזאת מהירות וספונטניות! אני פשוט אוהבת אותכם כל כך!!! אתם עושים לי טוב ב שיהיה חג שמח תשמרו על עצמכם
V Vicky H New member 16/4/03 #23 ../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולן(ם) שיהיה לנו חג פסח שמח וכשר ועם הרבה ימים יפים לטיולים
ט טל של ניב New member 16/4/03 #24 ../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif יום נהדר וחג שמח ל כ ו ל ם שמחה רבה שמחה רבה אביב הגיע פסח בא
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif יום נהדר וחג שמח ל כ ו ל ם שמחה רבה שמחה רבה אביב הגיע פסח בא
ש שוגי13 New member 16/4/03 #27 חג שמח לכולם../images/Emo24.gif כבר ארבע שנים שלא חגגנו את הסדר בארץ, וזהו גם הסדר הראשון של איה אז אנחנו מאוד מתרגשים.
חג שמח לכולם../images/Emo24.gif כבר ארבע שנים שלא חגגנו את הסדר בארץ, וזהו גם הסדר הראשון של איה אז אנחנו מאוד מתרגשים.
N nush1 New member 16/4/03 #29 בוקר נפלאלהלה ../images/Emo24.gif לכווולם איזה יופי שסוף סוף יש לנו פורום כזה שיהיה לכולם חג שמח וכשר חופש נעים ובילו נעים לכל המטיילים חג פסחא שמח לכל החו"לניקים לטוטי בניהול הפורום ו לכל העוללים המדהימים (ולאמהות והאבות כמובן)
בוקר נפלאלהלה ../images/Emo24.gif לכווולם איזה יופי שסוף סוף יש לנו פורום כזה שיהיה לכולם חג שמח וכשר חופש נעים ובילו נעים לכל המטיילים חג פסחא שמח לכל החו"לניקים לטוטי בניהול הפורום ו לכל העוללים המדהימים (ולאמהות והאבות כמובן)