להלהלהלה.
L lestatgirl New member 2/2/07 #5 Ruby Rudy Ruby Rudy באמת צריך לציין של מי?.. בכל מקרה הטעות היא מכוונת ואני רואה עכשיו את קייזרס נגד מאקסימו פארק..אני אישית לא יכולה לבחור ביניהם.. השיער של פול מול הרגליים של ריקי..
Ruby Rudy Ruby Rudy באמת צריך לציין של מי?.. בכל מקרה הטעות היא מכוונת ואני רואה עכשיו את קייזרס נגד מאקסימו פארק..אני אישית לא יכולה לבחור ביניהם.. השיער של פול מול הרגליים של ריקי..
F FallOutGirl New member 4/2/07 #49 ../images/Emo80.gif ראיתי את הקליפ ועוד לא שמעתי חחח הטלויזיה הייתה מוחלשת אבל אני עוד אשמע. אני מצפה למשהו טוב ;]
../images/Emo80.gif ראיתי את הקליפ ועוד לא שמעתי חחח הטלויזיה הייתה מוחלשת אבל אני עוד אשמע. אני מצפה למשהו טוב ;]
G GoldenBabe New member 2/2/07 #7 Fall out boy - Hum Hallelujah../images/Emo109.gif א טינאייג' וו אין א פארקינג לוט טיל טונייט דו אס פארטטטטט
Fall out boy - Hum Hallelujah../images/Emo109.gif א טינאייג' וו אין א פארקינג לוט טיל טונייט דו אס פארטטטטט
C CitizenErased New member 2/2/07 #8 Muse/Ian - Take a Bow גרסת מיקס שמעריץ של מיוז עשה לשיר הזה ומתעלה על המקור פי כמה ואני חורשת עליה קצת יותר מדי ועכשיו התחלף לRadiohead - Paranoid Android
Muse/Ian - Take a Bow גרסת מיקס שמעריץ של מיוז עשה לשיר הזה ומתעלה על המקור פי כמה ואני חורשת עליה קצת יותר מדי ועכשיו התחלף לRadiohead - Paranoid Android
O oshriti123 New member 2/2/07 #9 fall out boy-im like a lawyer with the way im always trying to get you off
G Gadook New member 2/2/07 #17 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אני מעדיפה לשיר את זה- 15, your only 15...
M Mardy Bum New member 2/2/07 #15 headfirst for halos- my chemical ro mance [זאת רוזי השתלטתי פה קצת ]