Good Charlotte - I Just Wanna Live
S SainTonix New member 4/2/07 #47 דווקא זה? יש הרבה יותר טובים.. the river, moving on, the anthem... ואני יכול עוד להמשיך P=.. חכו.. חכו לGood Morning Revival..
דווקא זה? יש הרבה יותר טובים.. the river, moving on, the anthem... ואני יכול עוד להמשיך P=.. חכו.. חכו לGood Morning Revival..
S sha na na revol New member 6/2/07 #63 חפשי את הגרסה האקוסטית שלו... שווה לו רק בשביל הפוזה של ג'ואל.
F FallOutGirl New member 4/2/07 #48 ../images/Emo80.gif Lostprophets - Kobrakai כי עוד 73 ימים אני בהופעה שלהם וTBS מחממים...
C CitizenErased New member 4/2/07 #50 את... תכתבי לנו ביקורת ותביאי לנו תמונות והכל נכון? ("לנו" פחח)
M MoonyAvFreak New member 4/2/07 #51 למה. איך. גר. אני אגנוב את אדם ואז לא יהייה TBS אני לא יכולה אני חייבת לראות אותם אני משתגעת. סעמק באלי לבכות מרוב שאני אוהבת אותם.
למה. איך. גר. אני אגנוב את אדם ואז לא יהייה TBS אני לא יכולה אני חייבת לראות אותם אני משתגעת. סעמק באלי לבכות מרוב שאני אוהבת אותם.
M MoonyAvFreak New member 4/2/07 #52 black mamba - the academy is.. ואו אני זוכרת אותם עוד לפני שהם נהייו כאלה מפורסמים.