פרק 10

Freak Control

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo58.gifפרק 10../images/Emo58.gif../images/Emo79.gif

סוףסוף חזרנו מפגרה. פרק 10
הודעה בנימה עצובה לאור מה שקורה בחיפה . אז אני מזכירה, ספוילרים לסמן בסמל המתאים על מנת לא להרוס לאלה שצופים בקצב של הוט. צפיה נעימה

Karma Police3

New member
../images/Emo79.gifאיזה פרק.... ../images/Emo10.gif ../images/Emo58.gif

מסכן סטפן.... מילא שהוא תקוע שם, אבל הוא עוד תקוע שם עם קת'רין
וואוההעהאע ובקטעים שאלנה ודיימון רבו היה כל כך הרבה מתח מיני ! רציתי לצעוק להם מול המחשב "kiss kiss kiss kiss !" בוני הייתה מעצבנת כהרגלה אבל קרוליין נהייתה ממש מותק ! מחכה לפרק של שבוע הבא

אהההההההה../images/Emo58.gif

טוב טוב אני מנסה להבין למה אלייז'ה רוצה את אלנה חיה וכרגע היתה לי הארה הרי היתד בלב לא הרג אותו והוא הולך בשמש אולי הוא בכלל לא ערפד אלא רק מתחזה לכזה?? אולי הוא זאב איכשהו?? הייתי חייבת לפרוק אני אכתוב עוד הלאה

Karma Police3

New member
../images/Emo79.gifלא נראה לי .. ../images/Emo58.gif

איך זה שהוא היפנט את קרטר? [זה השם של הערפד שמת בפרק הקודם נכון?
] כאילו, בד"כ ערפדים מהפנטים רק בני אדם ולא ערפדים אחרים, אבל זה עדיין משהו שמייחד ערפדים ולא אנשי זאב. והוא הולך בשמש כי יש לו בטח טבעת אומשהו כזה... יש לו מכשף צמוד אליו והוא בן איזה מיליון שנה, למה שהוא לא יידע על זה?
לגבי היתד בלב אין לי מושג חחח אני מניחה שנגלה הכל בהמשך

Freak Control

New member
פרק לא משהו בכלל. אין לי בכלל כוח לפרט עליו

אבל אני מבינה שזה הכנה לקראת הפרק הבא, שלאחר מכן זה יצא לחופשה ממש ארוכה. נו צריך משהו להנחתה לא?

../images/Emo60.gifפרק טו-אוב! כמה דלנה../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

ומסכן סטפן שתקוע שם עם קת'רין
קרוליין מדהימה אותי מפרק לפרק..ממש כייף לי לראות קטעים שהיא משתתפת בהם לעומת העונה ה1.

Epic!!!../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

במילה אחת-שלמות.פרק דלנה מדהים.,אין יותר מדי מה לפרט
ה"כמעט נשיקה",המכות,הכל....! מצד שני נורא בא לי שיגיע כבר שבוע הבא מצד שני זה הפרק האחרון לפני הפגרה:((

למעלה