פרק 10

Shiri from the block

Active member
פחחחחחחחחחח כל כך נכון!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בכלל לא חשבתי על זה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo58.gif

פרק טואוב
. קרוליין כזאת חמודה! אבל בתכלס הסיפור שלה ושל טיילור לא מעניין אותי בשיט
אלנה עצבנה אותי דווקא.. מנסים להציל לה את החיים והיא דופקת את הראש בקיר והולכת להרוג את עצמה.
אני מבינה את העניין של להציל את כל האנשים שחשובים לה אבל שתתן קצת קרדיט לסטפן ודיימון.. גם ג'רמי - אותו דבר. כנראה משהו בחינוך שלהם
דיימון, אין מילים
. הם שמים לב שיש 100% מתח מיני בין אלנה לדיימון ו0% בין סטפן לאלנה?! סטפן מסכן. :( אבל שיישאר תקוע שם קצת, לא נורא. והקטע שהמכשף עושה כישוף כדי למצוא את אלנה ממש מפגר. ממש אבל. חחח. איזה כייף שחזר
.

mikej007

New member
../images/Emo58.gifפרק אלוף!

הסיפורי רקע של קרוליין וטיילר או ג'רמי ובוני לא מעניינים בגדול.... זה כזה ברור שעכשיו שסטפן בקבר (ומתפרפר עם קתרין..לפי הפרומו של הפרק הבא) שיקרה איזה משהו סופסוף בין דיימון האלוהי לאלנה- הגברת עם הטייץ השחור... אין ספק שהכותבים של התוכנית קוראים את הפורום הזה..

אחרי צפיה שניה ותשומת לב לפרטים../images/Emo58.gif

קודם כל הסיסמא של סלייטר
כמעט נחנקתי מהצ'יפס כששמעתי את זה
חוצמזה נראה שהסיבה שאלייז'ה היה צריך את הכישוף כדי למצוא את אלנה זה בגלל שהוא ציפה שהיא תנסה להקריב את עצמה והרגיש שהוא צריך לעצור אותה (לא מובן עדיין למה הוא צריך להגן עליה) סטפן טיפש טיפש טיפש טיפש אבל הולך לצאת מזה רק טוב
בוני כלבה מגעילה ג'רמי מסכן
כזה חמוד
רוז כלבה וטיפשה... אפילו שדיימון יוצא קצת רע בגללה... ממשיך להינות אפילו שהוא טוען שהוא אוהב את אלנה (טוב אנחנו יודעות שזה נכון אבל עדיין) ודלנה... הו דלנה
תתנשקו כבר אינעל העולם!!!! אם זה יהיה בפרק הבא שניה לפני פגרה אני אשתגע! (כל כך רואה את עצמי רואה מפרק 8 עד פרק 11 ברצף לאורך כל הפגרה הזאת
כל כך הרבה דלנה
) יש בינהם כזאת כימיה שהם חייבים להיות יחד במציאות! זה היסטרי! בקיצור חפרתי
אחלה פרק

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifהסיסמא הייתה קריסטין סטיוארט

השחקנית שמשחקת את בלה בדמדומים.. :)

דידושה94

New member
../images/Emo58.gif

פרק גרוע!!! לפחות רובו... ג'רמי הוכיח שוב שהוא ממש לא קשור לסדרה... (בוני לא מוכנה לצאת איתו וכל הזמן אומרים לו על תתערב בעלילה שהיא לא שלך ..) ואליזה הזה (או איך שלא קוראים לו..) קלאוס הזה מוכן בטובו להרוג אותו כבר??? נמאס ממנו... חוץ מזה שכל הקטע איתו לא היה ברור בכלל... הסיסמא הרגה אותי ודלנה 3> אבל בכללי לא היה משהו... באמת.. לא חיכיתי שלושה שבועות בשביל זה.. נקווה שפרק הבא לא יאכזב(למרות הטיזר המותח)

../images/Emo207.gif

אז ככה לא ראיתי את שתי הפרקים האחרונים אבל קיבלתי ספויילרים אז רציתי לשתף אותכן איך זה נשמע לי אליס זאת אליס קאלן שבמקרה רוז מאוד דומה לה אז אליס מתעצבנת על רוז ואומרת שתשנה אותה לערפד כמוה כדי שהיא תוכל להשיג את המקום שלה בחזרה ודיימון ואלנה רבים והוא רוצה לשבור לה את היד אבל בגלל שסטפן הפסיד לתערבות עם דיימון הוא קבר את עצמו באדמה ועכשיו אלנה משועממת והיא רוצה לנשק את דיימון XD

../images/Emo58.gif פרק 10

טוב, אין לי הרבה מה להוסיף, כתבתן בערך הכל
אני משערת שאליז'ה רוצה להגן על אלנה, כי אולי יש איזו מלחמה בינו לבין קלאוס... וחוצמזה, כל הבנות שדיברו על מתח בין דיימון לאלנה, לדעתי רואות מהרהורי ליבן.... (זה אולי נכון במציאות שיש כימייה מטורפת או מתח מיני בין שניהם!) אבל בסדרה, היא מאוהבת בסטפן וכמעט הרביצה לדיימון כדי ל היכנס לקבר ולהיות עם סטפן. ועוד משו, היה דווקא נחמד כל הקטעים שכאילו לא שייכים ספציפית לאלנה\סטפן\ דיימון גמו למשל מאט \קרוליין\טיילור ג'נה\אלאריק ג'רמי\בוני, זה הזכיר לי את העונה הראשונה שהיצה נהדרת לטעמי! ועוד אחד קטן, גמני מתתי מצחוק מהססמא- קריסטין סטיוארט.... נראלי, כולם עכשיו במגמה להסתלבט על דמדומים..

lady blah blah

New member
חחח גם בסופרנטורל ../images/Emo6.gif

עשו פרק אדיר כאילו פארודיה על דמדומים ..

האמת שכבר בעונה 5

בעל טבעי, בפרקים הדיי ראשונים היה איזה קטע שדין היה בחדר מתים בביה"ח והוא חשד באיזו "גופה" שהיא ערפד, אז כשההוא פתח עליו ניבים, דין הכניס לו את היתד בלב ואמר לו "goodbye twilight "

למעלה