All About You-פרק 3

Just Shira XD

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo63.gifAll About You-פרק 3../images/Emo63.gif../images/Emo79.gif

קודם כל תודה ענקית לכל מי שקראה והגיבה שבוע שעבר! אתן לא מבינות כמה זה משמח לקרוא את זה! אז תודהההההההה
מקווה שתאהבו ותהנו גם מהפרקים האלה D: פרק 3: פרק 3: "אוחח לא הולך לי עם פתיחת דלתות בזמן האחרון" מלמל דאגי. "סליחה?" שאל ניק. "אממ שומדבר.דיברתי לעצמי" חייך אליו דאגי חיוך מזויף. "ניק.מה אתה עושה כאן?" שאלה אלי ועקפה את דאגי. "מה זאת אומרת מה אני עושה כאן? באתי להגיד לחברה שלי בוקר טוב.אסור? ואני חושב שהשאלה היא מה הוא עושה כאן.." ניק הפנה את מבטו לדאגי. "להוא יש שם.וקוראים לו פוינטר.דאגי פוינטר" התרגז דאגי. "אוקיי..אז מה אדון פוינטר עושה כאן?" שאל שוב ניק הפעם בטון מזלזל כשהוא סוקר את דאגי מכף רגל ועד ראש. דאגי הרגיש את הדם עולה לו לראש."מה אלי עושה עם הדביל הזה??" הוא חשב לעצמו. "דאגי בא לאסוף אותי לבית של טום.זאת פגישת עבודה" הסבירה אלי. "פגישת עבודה? את רוצה שאני אסיע אותך מאמי?" הציע ניק וניסה להתקרב לאלי שרק נסוגה אחורה. "לא,זה בסדר ניק.תודה." היא ענתה בקור. "בסדר,אני בכל מקרה ממהר לעבודה.בהצלחה אל" חייך אליה ניק והתקרב לנשק אותה,אך היא הפנתה לו את הלחי.היא לא ידעה למה עשתה את זה אבל זה פשוט יצא ממנה. "הכל בסדר?" שאל ניק. "כן מצוין למה?" היתממה אלי. "לא,שומדבר..טוב אני זז.ביי אל,ביי דוגי" הוא הפריח לאלי נשיקה,נכנס למכונית הספורט הקטנה שלו ונסע משם. "שלא תעז לקרוא לי שוב דוגי!" קרא אחריו דאגי,אבל ניק כבר נסע משם. "אני מצטערת,הוא יכול להיות קצת מעצבן לפעמים". התנצלה אלי. "לפעמים?" מלמל דאגי.אבל אלי לא שמעה אותו. שניהם יצאו והתחילו ללכת."הבית שלי לא רחוק מכאן" אמר דאגי. "חשבתי שאנחנו הולכים לבית של טום" אמרה אלי. "כן,פשוט ארבעתנו גרים אחד ליד השני באותו רחוב".הסביר דאגי. "וואי איזה מגניב.בטח אתם רק מתנחלים אחד אצל השני כל הזמן." חייכה אלי. "את האמת אני זה שמתנחל.אל תספרי לאף אחד,אבל אני פוחד להיות לבד בבית" אמר דאגי בביישנות. "באמת?" צחקה אלי "טוב,אם אתה מפחד תרים לי טלפון ואני אבוא לארח לך חברה" "אז כדאי שתתכונני לשמוע את הטלפון מצלצל דיי הרבה" צחק דאגי ואלי הצטרפה. "כמעט הגענו.קר לך?" שאל דאגי ששם לב שכנראה בגלל שאלי התארגנה כל כך מהר היא שכחה לקחת מעיל באמצע החורף. "קצת..אבל זה בסדר".ענתה אלי. "הנה,קחי את המעיל שלי" הציע דאגי וכבר הוריד מעליו את המעיל. "תודה דאגי,זה מאוד נחמד מצדך" חייכה אלי את חיוכה המתוק.ובדיוק אז התחיל טפטוף שלאט לאט התחזק למבול של ממש. "בוא,ניכנס יחד מתחת למעיל.הוא ממש גדול" הציעה אלי כשהיא מתחילה לרוץ. דאגי הצטרף לאלי מתחת למעיל ועכשיו שניהם רצו בגשם,קרובים אחד לשני.מאוד. "טוםםם! תפתח את הדלת!" צעק דאגי כשהוא דופק באגרופיו על הדלת. "מי שם?" שאל דני מעבר לדלת בקול של אישה זקנה. "דן תפתח לי!" צעק לו דאגי,כשהוא ואלי עדיין נרטבים מהגשם וקופאים מקור בחוץ. "מה מילת הקסם?" המשיך דני להשתעשע. "אחי אני פה עם אלי והיא קופאת מקור ונרטבת בגשם.על אחריותך!" האשים אותו דאגי. "אז למה לא אמרת קודם??" דני מיד פתח את הדלת והכניס את אלי פנימה. "ומה איתי??" שאל דאגי בטון נעלב. "אתה..תירטב בחוץ" חייך דני. דאגי עשה את הפרצוף החמוד והילדותי שלו. "יואו אני שונא אותך י'קטן.תיכנס כבר" אמר לו דני ודחף אותו פנימה. "אוי ואבוי! תראו איך אתם רטובים!" התפלא טום. "אמרתי לך שהוא מתנהג כמו אישה?" לחש דאגי לאלי.היא גיחכה. "דאגי שים משהו שלי,ואלי,את יכולה לקחת מהבגדים של ג'יובנה,החברה שלי" פקד עליהם טום. "אבל אמא! הבגדים שלך מכוערים!" התגרה בו דאגי. טום נתן בו מבט ודאגי רץ למעלה. "תודה טום" חייכה אלי."איפה החדר של ג'יובנה?" שאלה. "תעלי במדרגות,שני משמאל" כיוון אותה טום "אבל תיזהרי לא להיתקל שם בדאגי,כי זה החדר המשותף שלי ושל ג'יו אז סביר להניח שגם הוא מחליף שם בגדים" אמר טום. "כן,דאגי עירום זה לא מראה מלבב במיוחד" צחק הארי. "אני לא רוצה לדעת מאיפה אתה יודע את זה" חייכה אלי ועלתה להתלבש. הדלת הייתה חצי פתוחה ואלי רק הציצה פנימה כדי לראות אם דאגי בפנים.הוא היה שם. בטנו הרזה והחטובה הייתה רטובה מהגשם,ושיערו הבלונדיני גם הוא היה רטוב ופרוע.היא הבחינה בקעקוע גדול ומוזר על ידו. דאגי הסתובב וראה את אלי עומדת בדלת.שניהם לא ידעו מה לומר.. דאגי שהיה עדיין עם החולצה בידו התקרב לעבר אלי.גם היא התקרבה אליו. הוא הניח את ידו על מותנה. אלי הרגישה צמרמורת עוברת בכל גופה.. פרק 4 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo63.gifפרק 4../images/Emo63.gif../images/Emo220.gif

פרק 4: פרק 4: אלי הבינה מה היא עושה ומיד התעשתה. "אז..מה זה הקעקוע הזה?" אלי חייכה והפנתה את מבטה אל הכתף של דאגי,עליה היה הקעקוע. "אה זה.." דאגי חייך והתעשת גם הוא.הוא הזיז את ידו ממותנה של אלי והעביר אותה לקעקוע. "את האמת,אני לא ממש יודע" הוא צחק והסתכל עליה בעיניו התכולות ואלי חשבה שהיא עוד רגע נמסה. "דאגי? אלי? אתם מוכנים? אנחנו רוצים להתחיל" שמעו שניהם לפתע את קולו של הארי. דאגי חייך חיוך קטן ונבוך ויצא מהחדר. הארי ראה את דאגי יוצא מחדר והחולצה בידו. "אחי איפה אלי?" שאל אותו הארי. "מה? אממ..אלי? היא מחליפה בגדים" ענה דאגי בבלבול. "הכל בסדר? אתה נראה קצת מוזר..קרה משהו ביניכם? " שאל הארי בדאגה. "טוב האמת היא.." התחיל דאגי לומר אבל אז שמע את טום. "נוו מה קורה שם? אתם יורדים או לא?" הוא צעק. "אני כבר אספר לך אח"כ" אמר דאגי וירד במדרגות. "אוקיי" הסכים הארי וירד אחריו. אלי עמדה מול הארון הגדול ובחרה בגדים.מחשבות התרוצצו בראשה ללא הפסקה. מצד אחד היא הרגישה רע עם עצמה על מה שכמעט קרה בינה לבין דאגי כשיש לה חבר.היא ידעה שזה לא בסדר.אבל מצד שני..היא נהנתה להרגיש את ידו של דאגי על גופה,אותו כל כך קרוב אליה.. "חוץ מזה,שום דבר לא קרה,ובטח גם לא יקרה.." היא חשבה לעצמה והתעצבה מעט. היא סיימה להתלבש ויצאה מהחדר. כשאלי ירדה למטה הבנים כבר ישבו בסלון.טום ודני משחקים ב-X בוקס כשהם צועקים אחד על השני ועל המסך,הארי משחק עם המקלות תופים שלו ודאגי ישב על מן כורסת סבתות כזאת,מתנדנד קדימה ואחורה. "הו אלי,סוף סוף.יאללה חבר'ה בואו נתחיל כבר" אמר טום והניח את שלט המשחק. "עכשיו?? אני עוד שניה קורע אותך!" התעצבן דני והניח גם הוא את השלט ברוגז על השולחן. "עוד שניה?" גיחך הארי "כאילו לא קרעת אותו כבר כל הפעמים הקודמות ששיחקתם!" "אפשר לא לצחוק על כישורי המשחק שלי עכשיו??" התרגז טום "ודאגי תפסיק כבר להתנדנד בכורסה הישנה הזאת.הסכמתי שתביא אותה לכאן אבל אם זה כל מה שאתה מתעסק בו אני זורק אותה בחזרה לזבל!" אמר טום לדאגי. "לא לא! בבקשה! הנה אני מפסיק!" התחנן דאגי והתיישב על הרצפה שלוב ידיים כמו ילד טוב. "למה דאגי הביא לבית שלך כורסה?" שאל הארי בתמיהה. "אתה הרי יודע שדאגי מפחד להיות לבד בבית,ובגלל זה הוא רוב הזמן אצל טום משחק X-בוקס.אז הוא חשב שעדיף שהכורסה הזאת תהיה כאן,כי הוא בכל מקרה מבלה פה את רוב הזמן" הסביר דני ואלי חייכה. דאגי ראה שהיא מחייכת מה שגרם גם לו לחייך.הוא סימן לה עם הראש שתבוא לשבת לידו והיא הסכימה. בעקבותיהם כולם התיישבו על השטיח וטום התחיל לדבר. "אוקיי,קודם כל,הנה חוזה שהכנו מראש לאלה שנחתים בחברה,ולך יש את הכבוד להיות הראשונה שחותמת" טום חייך והגיש לאלי קובץ דפים. "פשוט תקראי ותחתמי איפה שצריך.קחי את הזמן" הארי אמר והתרווח אחורה. כשאלי סיימה לקרוא ולחתום,היא הגישה לטום את הדפים בחזרה והוא התחיל לדבר. "אני רוצה להגיד בשם כולם שאנחנו מאוד שמחים שבחרנו בך להצטרף לסופר רקורדס"(וארבעתם הרימו את אגרופיהם כששמעו את שם החברה) וטום המשיך. "יש לך קול נפלא ואכויות הופעה אדירות,וחוץ מזה את גם אחלה בחורה ונראה לי שאנחנו הולכים מאוד ליהנות ביחד" חייך אליה טום ואלי הסמיקה. "בקיצוררר,החופר מנסה להגיד שאת מדהימה ואנחנו הולכים להפוך אותך לכוכבת!" אמר דני. "תודה תודה!" אלי קפצה בהתרגשות וקמה לחבק את דני. דאגי לא נשאר חייב והצטרף גם הוא לחיבוק ותוך שניה קמו גם טום והארי,וחמישתם מצאו את עצמם קופצים שמחים בסלון. דאגי משך את אלי מתוך החיבוק הקבוצתי המרגש הזה ושניהם יצאו בשקט מהבית. "נראה לי הם עוד ממשיכים להתחבק שם" צחק דאגי ואלי הצטרפה אליו. **בתוך הבית:** "היי איפה אלי?" שאל הארי פתאום. "ודאגי?" שאל גם טום. "היי טום תוריד את היד שלך ממני!" צעק עליו דני. "אני?? תגיד להארי שיעזוב אותי!" ענה לו טום. "סליחה?? אני זה שעצר את הטירוף הזה! החוצפנים האלה פשוט הלכו ואנחנו נשארנו להתחבק פה כמו טיפשים בלי אלי!" צעק עליו הארי. דני התחיל לצחוק את צחוקו המתגלגל. "היי טום,אתה בא לעוד סיבוב?" חייך אליו דני בערמומיות. טום לא היסס וקפץ על הספה "בטח!" ענה לו וחטף את השלט. "אני לא יודע למה,אבל אני מהמר שדני ינצח.מן תחושת בטן כזאת" חייך הארי ונשען אחורה על הכורסה של דאגי. **בחזרה החוצה:** דאגי ואלי התיישבו על המדרגות המובילות לדלת ביתם של טום וג'יובנה. "תשמע" "תשמעי" אמרו דאגי ואלי ביחד.שניהם חייכו. "תתחיל אתה" אמרה אלי. "אל,אני לא רוצה לגרום לך אי נעימות או משהו.אני אומר את זה בגלל מה שהיה מקודם בחדר של טום וזה..אני רוצה להיות רק ידיד שלך" הוא חייך אליה חיוך מתוק. "כן ברור,גם אני" אלי החזירה לו חיוך. "ידידים?"הוא אמר והושיט את ידו כדי שאלי תלחץ אותה. היא צחקה."לא יכול להיות שהוא כזה חמוד" אלי חשבה לעצמה והושיטה את ידה בחזרה "ידידים" היא אמרה. דאגי לא יכל לעצור את עצמו וחיבק אותה.אלי חיבקה אותו בחזרה והם ישבו ככה דקות ספורות. מקווה שאהבתן ושתמשיכו להגיב כאלה תגובות מדהימות
שני הפרקים הבאים ביום שבת :) תהנו

D:

ממש מעניין וקצת מותח כי אני רוצה שיקרה בין דאגי ואלי כבר משהו..
מחכה לפרקים הבאים.. D:

Just Shira XD

New member
אני שמחה לשמוע../images/Emo9.gif

המטרה שלי היא שזה יהיה מעניין ומותח,כדי שתרצו להמשיך לקרוא ולגלות מה יקרה בהמשך D: תודה רבה

McLife135

New member
פיק מושלם!!

זה מהמם!!..ולמה אלי ודאגי לא ביחד?!?....חח..אבל צפוי שבסוף הם יהיו..אני מתה כבר לראות את הפרקים הבאים

מוווווווווושלם :)

כ " כ כ " כ אהבתי . יאו יאו בבקשה שיימי עוד פרק אחד . 3 > רק אחד . O: אני במתח אדיר . ^ הפרקים אבל נורא קצרים יחסית . @ אהבתי תסיפוווווווווור

Just Shira XD

New member
אם עוד בנות יבקשו אולי אני אשים עוד פרק../images/Emo3.gif

אבל גם אם כן אז רק מחר כי אני לא בבית.. קצרים?? כשהתחלתי לכתוב הם היו ממש קצרים אבל החלטתי להאריך אותם D: אני שמחה שאת במתח,זאת המטרה
תודה רבה על הכל

../images/Emo85.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וואי פיק ממש ממש ממש יפפהה ! אני כ"כ מחכה לראות מה יקרהה !! את כותבת ממש יפה ! אני מדמיינת שאני במקום אלי

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאומג, אני רואה קווי דמיון!

~מתחילה לקרוא~ "אוחח לא הולך לי עם פתיחת דלתות בזמן האחרון" מלמל דאגי. XDDD הניק הזה לא נראה לי
"הנה,קחי את המעיל שלי" הציע דאגי וכבר הוריד מעליו את המעיל איזה קלישאהה חחחחח חמודדד "מי שם?" שאל דני מעבר לדלת בקול של אישה זקנה. "דן תפתח לי!" צעק לו דאגי,כשהוא ואלי עדיין נרטבים מהגשם וקופאים מקור בחוץ. "מה מילת הקסם?" המשיך דני להשתעשע
דניייייייייייייייי חמודי שלייייי
הוא מזכיר לי פה את הדני מהפיקים שלי
"אוי ואבוי! תראו איך אתם רטובים!" התפלא טום. "אמרתי לך שהוא מתנהג כמו אישה?" לחש דאגי לאלי.היא גיחכה. אומג זה בול כמו בפיקים שלי
אני תמיד מוציאה את טום אישה
כמו שאמרתי בפיק שלי "הזדמנות שנייה": אישה בחליפת גבר שמן
"אז..מה זה הקעקוע הזה?" אלי חייכה והפנתה את מבטה אל הכתף של דאגי,עליה היה הקעקוע התחמקות טובה! זה כל כך ברור שהיא נדלקה על דאגיייייי ודאגי עם ההדלקויות שלו... אחחח שקרן דאגי שקרן! ידידים עלקק חחחחחח איזה פיק חמוד
תמשיכי כך!

Just Shira XD

New member
חחח אם את אומרת.. ../images/Emo9.gif

חחחח כן אני יודעת שזאת קלישאה אבל אני אוהבת לדמיין את דאגי ג'נטלמן חמוד למרות שלא נראה לי שהוא ממש כזה
בקשר לדני,יכול להיות,אבל זה פשוט הוא-שטותניק כזה XDD אין מה לעשות,טום הוא אישה
אבל התחלתי לכתוב את הפיק הזה ממשששששששש מזמן,כאילו לפני שקראתי את הפיק שלך בכלל.. אז שחס וחלילה שלא תחשבי שזה העתקה או משהו! D: ואני דווקא לא אוהבת להוציא אותו שמן,כי זה היה מזמן ועכשיו הוא חתייייך
תודה רבה על התגובה,זה כל כך משמח לקרוא את זה :) מקווה שתאהבי ותמשיכי לקרוא ולהגיב

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאיזה העתקה!

מה פתאום פשוט אמרתי שכאילו אנחנו באותו ראש
וזה כיף להוציא את טום שמן כי אפשר לצחוק עליו הרבה
או סתם שהוא אישה חחחח

Just Shira XD

New member
אהה חחחחח XD

יאיי איזה כיף! אני באותו ראש עם מיקי
חחחחחחחחחח תכלס XDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחח וואי חמוד ביותר

מצחיק, קיטשי וכייפי. החומר ממנו עשוי פיק טוב חחחח נהניתי לקרוא, יש פה קטעים ממש כיפייםDD: מחכה לפרקים הבאים

Just Shira XD

New member
יאיייי תודה רבה DD:

אני משתדלת שזה יהיה כמה שיותר כייפי לקריאה ואני שמחה לשמוע שזה עובד
אבל בתכלס..אי אפשר שפיק על מקפליי לא יהיה מצחיק כי הם פשוט כאלה מפגרים XDD הפיק שלי טוב? יאייי תודה!!
מקווה שתמשיכי לקרוא,להנות ולהגיב

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif איזה יפה ../images/Emo99.gif

אהבתי מאוד
מחכה להמשך

McGirl For Life

New member
אני אוהבת את הפיק שלך../images/Emo9.gif

דאגי כזה מתוקון
וטום.. כל כך מתאים לו כל ההתנהגות הזאת
וגם ממש מתאים לו להפסיד ב X בוקס וואי אני ממש צחקתי בקול בקטע של החיבוק