חיכיתיD:../images/Emo168.gif
ראשית,רציתי להגיד לך תודה על מה שאמרת על התגובות המושקעות שלי
,לא ידעתי שעוד מישהו קרא חוץ ממיקיXD אוקיי,שתדעי שאני לא עושה את לכל אחת,כלומר להגיב רציני ומושקע! מיקי,הייתה היחידה
,טוב זאת כתיבה שבאמת אהבתי,ותאמיני לי אני מחבבת המון פיקים אבל קשה לי באמת מאוד לאהוב אותם
מיקי הצליחה^^ ועוד מעט אולי
חח,אל תקחי את הדברים ללב,אני סתם אוהבת לתת יותר ביקורות ותגובות. אני אוהב לכתוב מה שאני באמת חושבתD: אז כמובן שמעכשיו אני יגיב לך,זו רק ההתחלה,וכבר נשמע לי מגניבD: אז קודם כל,מאוד אהבתי את המחשבות של הדמיות,אני ממש אוהבת נקודות מבט,כמו ששמת לב,אצל מיקי זה היה הרבה וזה אחד הדברים שהכי אהבתיD: בעייני זה יותר יפה שסיפור מתנהל כל פעם מנקודת מבט,זווית וצורה אחרת האופיינית לדמות כמובן
"מה אלי עושה עם הדביל הזה??" הוא חשב לעצמו. אתזה אהבתי^ XDDדוגי?נשמע מצחיק
כי,הם די שני בנים שאפשר להגיד רבים על אותה בחורה,והוא כבר קורא לו בשם כינוי...חח מהר מדיXD ורואים שאלי לאט-לט מתחילה להתרחק...
"הנה,קחי את המעיל שלי" ס'חמוד דאגי
חח,קשה לי לחשוב עליו בצורה שונה,כי אצל מיקי הוא היה ילדותי
נתגברXD,אני רוצה שיקרה בניהם משהו,טוב אני מצפה אתזה... אז די ברור שיקרה,חח ולא לפי המשפט הספיצי הזה..יש כמה סימנים...
"אוי ואבוי! תראו איך אתם רטובים!" התפלא טום בלי לקרוא את המשפט הבא,חשבתי בדיוק מה שדאגי אמרXDDD חח,די לרדת על טום בפיקים,אני פותחת עצומה
פעם שמן,פעם נשי,פעם שיכור,פעם חופרXDD ולחברה של טום קוראים "גואנה"(עצה לתקן)
כן,דאגי עירום זה לא מראה מלבב במיוחד"|סדגש אני לא הייתי כותבת אתזה,אני בטוחה שהוא נראה שקסי בעירום, טוב אפשר להגיד שראיתי אותו בעירום(בתמונה) והוא נראה טוב
את הארבע ההשורות האחרונות ממש ממש אהבתי^^ תיאורים זה הכי יפה שיש
,תמשיכי עם זה...זה מה שגורם לי להמשיך לקרוא
פרק4(אצל מיקי ההדגשות נעשו יותר מאוחר
) וארבעתם הרימו את אגרופיהם כששמעו את שם החברה חח,זה מצחיק אותי כל פעם מחדש
דאגי יוצא ילד כאפות לכל אורך הפרק
זה פסדר,אני רגילה
עוד פעם?!?!טום חופר
טוב אני סולחת,כיוון שזו רק ההתחלה... החיבוק ממש מצחיק אותיXD חח,איך שדאגי ואלי ברחו מהם
ידידים?חח לא ניראלי
,אני לא רואה אתזה לפחות ככה! אהבתי את הפרקיםD: מאוד נחמדים וקלילים! כמובן שאני מחכה להמשך=] מה יקרה עם אלי ודאגי כי הניק הזה די מעצבן,סתם מפריעXD יש לך כתיבה זורמת,תיאורים כמובן מוסיפים המון
so hope to read moerD: (וסורי על החפירהXD) מקווה שתתירגלי,כי הקטע של הכתיבה החופרת חסרה לי
) כזאת אני,חופרת!