All About You-פרק 3

yaelsee

New member
אומייגד, אני הייתי בטוחה שהגבתי../images/Emo70.gif

איזה סתומה אני
ועוד קראתי את זה ממש אחרי שפירסמת
ועכשיו אני כבר לא זוכרת מה רציתי להגיב, אבל אני כן זוכרת: שאלי תזרוק כבר את ניק הזבלון הזה ותלך לדאגי
היא לא מבינה מה היא מפספסת?!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifלא נורא,העיקר שהגבת עכשיו../images/Emo13.gif

חחחח היא באמת מפספסת הרבה!! אבל בינתיים היא עם ניק..ודאגי נשאר בדד
תמשיכי לקרוא ובקרוב יהיו התפתחויות
תודה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאיך כולן פה לחוצות חחח D:

הם הכירו לפני יומיים כבר שיהיו ביחד?? חכו רגע,תנו לזה להתפתח ולהיות מעניין
תודה

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifווואיייי מהמם!!!../images/Emo23.gif

כתיבה ממש יפה:) איזה חמודים דאגי ואלייי

McFly My Life

New member
מדהיים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וואי כל כך אהבתי את הפיק שלך!! את כותבת מדהים.. "מי שם?" שאל דני מעבר לדלת בקול של אישה זקנה. "דן תפתח לי!" צעק לו דאגי,כשהוא ואלי עדיין נרטבים מהגשם וקופאים מקור בחוץ. "מה מילת הקסם?" המשיך דני להשתעשע. "אחי אני פה עם אלי והיא קופאת מקור ונרטבת בגשם.על אחריותך!" האשים אותו דאגי. "אז למה לא אמרת קודם??" דני מיד פתח את הדלת והכניס את אלי פנימה. "ומה איתי??" שאל דאגי בטון נעלב. "אתה..תירטב בחוץ" חייך דני. דאגי עשה את הפרצוף החמוד והילדותי שלו. "יואו אני שונא אותך י'קטן.תיכנס כבר" אמר לו דני ודחף אותו פנימה. "אוי ואבוי! תראו איך אתם רטובים!" התפלא טום. "אמרתי לך שהוא מתנהג כמו אישה?" לחש דאגי לאלי.היא גיחכה. "דאגי שים משהו שלי,ואלי,את יכולה לקחת מהבגדים של ג'יובנה,החברה שלי" פקד עליהם טום. "אבל אמא! הבגדים שלך מכוערים!" התגרה בו דאגי. וואי ממש אהבתי את החלק הזה.. אני אשכרה ישבתי פה וצחקתי בקול רם חחח
"היי טום תוריד את היד שלך ממני!" צעק עליו דני. "אני?? תגיד להארי שיעזוב אותי!" ענה לו טום. "סליחה?? אני זה שעצר את הטירוף הזה! החוצפנים האלה פשוט הלכו ואנחנו נשארנו להתחבק פה כמו טיפשים בלי אלי!" צעק עליו הארי. וואי גם זה חלק ממש טוב חחחח
"ידידים?"הוא אמר והושיט את ידו כדי שאלי תלחץ אותה. היא צחקה."לא יכול להיות שהוא כזה חמוד" אלי חשבה לעצמה והושיטה את ידה בחזרה "ידידים" היא אמרה. דאגי לא יכל לעצור את עצמו וחיבק אותה.אלי חיבקה אותו בחזרה והם ישבו ככה דקות ספורות. יאוו איזה חמודים
אני רוצה שהם יהיו ביחדד!!!

Just Shira XD

New member
../images/Emo24.gifחחחח תודה רבה

עכשיו כשאני קוראת את זה אני גם צוחקת לעצמי כי אני מדמיינת אותם.. דייי הם כאלה מפגריםםםםם
תודה!! מקווה שתמשיכי לקרוא,להנות להגיב

m o r 1 0 2

New member
חיכיתיD:../images/Emo168.gif

ראשית,רציתי להגיד לך תודה על מה שאמרת על התגובות המושקעות שלי
,לא ידעתי שעוד מישהו קרא חוץ ממיקיXD אוקיי,שתדעי שאני לא עושה את לכל אחת,כלומר להגיב רציני ומושקע! מיקי,הייתה היחידה
,טוב זאת כתיבה שבאמת אהבתי,ותאמיני לי אני מחבבת המון פיקים אבל קשה לי באמת מאוד לאהוב אותם
מיקי הצליחה^^ ועוד מעט אולי
חח,אל תקחי את הדברים ללב,אני סתם אוהבת לתת יותר ביקורות ותגובות. אני אוהב לכתוב מה שאני באמת חושבתD: אז כמובן שמעכשיו אני יגיב לך,זו רק ההתחלה,וכבר נשמע לי מגניבD: אז קודם כל,מאוד אהבתי את המחשבות של הדמיות,אני ממש אוהבת נקודות מבט,כמו ששמת לב,אצל מיקי זה היה הרבה וזה אחד הדברים שהכי אהבתיD: בעייני זה יותר יפה שסיפור מתנהל כל פעם מנקודת מבט,זווית וצורה אחרת האופיינית לדמות כמובן
"מה אלי עושה עם הדביל הזה??" הוא חשב לעצמו. אתזה אהבתי^ XDDדוגי?נשמע מצחיק
כי,הם די שני בנים שאפשר להגיד רבים על אותה בחורה,והוא כבר קורא לו בשם כינוי...חח מהר מדיXD ורואים שאלי לאט-לט מתחילה להתרחק... "הנה,קחי את המעיל שלי" ס'חמוד דאגי
חח,קשה לי לחשוב עליו בצורה שונה,כי אצל מיקי הוא היה ילדותי
נתגברXD,אני רוצה שיקרה בניהם משהו,טוב אני מצפה אתזה... אז די ברור שיקרה,חח ולא לפי המשפט הספיצי הזה..יש כמה סימנים... "אוי ואבוי! תראו איך אתם רטובים!" התפלא טום בלי לקרוא את המשפט הבא,חשבתי בדיוק מה שדאגי אמרXDDD חח,די לרדת על טום בפיקים,אני פותחת עצומה
פעם שמן,פעם נשי,פעם שיכור,פעם חופרXDD ולחברה של טום קוראים "גואנה"(עצה לתקן)
כן,דאגי עירום זה לא מראה מלבב במיוחד"|סדגש אני לא הייתי כותבת אתזה,אני בטוחה שהוא נראה שקסי בעירום, טוב אפשר להגיד שראיתי אותו בעירום(בתמונה) והוא נראה טוב
את הארבע ההשורות האחרונות ממש ממש אהבתי^^ תיאורים זה הכי יפה שיש
,תמשיכי עם זה...זה מה שגורם לי להמשיך לקרוא
פרק4(אצל מיקי ההדגשות נעשו יותר מאוחר
) וארבעתם הרימו את אגרופיהם כששמעו את שם החברה חח,זה מצחיק אותי כל פעם מחדש
דאגי יוצא ילד כאפות לכל אורך הפרק
זה פסדר,אני רגילה
עוד פעם?!?!טום חופר
טוב אני סולחת,כיוון שזו רק ההתחלה... החיבוק ממש מצחיק אותיXD חח,איך שדאגי ואלי ברחו מהם
ידידים?חח לא ניראלי
,אני לא רואה אתזה לפחות ככה! אהבתי את הפרקיםD: מאוד נחמדים וקלילים! כמובן שאני מחכה להמשך=] מה יקרה עם אלי ודאגי כי הניק הזה די מעצבן,סתם מפריעXD יש לך כתיבה זורמת,תיאורים כמובן מוסיפים המון
so hope to read moerD: (וסורי על החפירהXD) מקווה שתתירגלי,כי הקטע של הכתיבה החופרת חסרה לי
) כזאת אני,חופרת!

Just Shira XD

New member
וואיי כ"כ כ"כ תודההה!../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

איזה כיף לי איזה כיף לייי! DD: אני ממש שמחה שאת משקיעה מזמנך בשביל להגיב ככה,זה כזה משמח שאת לא מבינהה! שומדבר לא לוקחת ללב! הרעיון הוא שגם תיתנו ביקורת בשביל שאני אוכל להשתפר
חחחח כנראה ניק מקנא בדאגי כי הוא גם שם לב למשהו..וגם דאגי יותר חתיך ממנו XDD מיקי כתבה את הפיק שלה כשהם היו רק בתחילת דרכם,מן הסתם יותר ילדותיים.. אצלי הפיק מתרחש בהווה ואפילו בעתיד הקרוב כשהם מתחילים להחתים אומנים נוספים ב"סופר רקורדס" אז הם התבגרו קצת אבל דאגי עדיין נשאר טיפש וילדותי..וגם קצת דני
חחחחחחחחחחחחחחחח מה לעשות שטום פשוט דורש שיירדו עליו! זה כלכך מצחייייק
אממ לפי מה שאני יודעת לחברה של טום קוראים ג'יובנה(Giovanna).. אם יש לך רדיואקטיב או מושיין תסתכלי בתודות של טום ותראי שככה הוא כתב את השם שלה :) ברווווור שדאגי נראה טוב בעירום,אבל אני לא בטוחה שבנים אוהבים לראות אותו ערום כמו שבנות אוהבות
אני אוהבת לכתוב דברים שגם הגיוניים במציאות,ובמציאות דאגי כאפות וטום חופר XDD בינתיים הם ידידים כי ניק באמת מפריע
אבל חייבים משהו כזה שקצת יהרוס כי אם הכל יהיה מושלם זה יהיה דיי משעמם..לא ככה? אני נהיית כל כך מאושרת מהמחמאות על הכתיבה כי זה פיק ראשון שלי אז ממש כיף לשמוע את זה
אין על מה להצטער כי אני מתה על חפירות!! זה מראה שאת קוראת,מתעניינת ומשקיעה! חוצמזה,גם אני חופרת לא קטנה D: ^^ תודה ענקיייייייית

m o r 1 0 2

New member
יאיי../images/Emo9.gif,איזה כיף שאהבתD:../images/Emo168.gif

סו גאט רידי פור מור חפירות
חח ברור שדאגי יותר חתיך בניק
חח,הוא מתולתלXD אני צריכה לראות אותו
כן,ברור שזה שונה,כי אצל מיקי זה היה ישן
טוב מאוד ישן... ת'אמת,לי לא כ"כ משנה,אבל זה אחלה שזה עכשווי ואפילו על העתיד,זה מגניב^^ חח,טוב את צודקתXD ירידות על טומי זה מצחיק
וואלה?אפעם לא שמתי לב שכתוב גיובנה,אני עוד אבדוק=] תודה שאמרת,יש לי מושן ותיכננתי לקרוא את התודות
ברור,אין טוב בלי רע
חח אני אוהבת דרמות,כולם יודעים אתזה
^ חח,אני לא החופרה היחידה,יששXDD שמחה שאת אוהבת את התגובות שלי,זה כמובן מניע אותי לכתוב עוד...

../images/Emo214.gifמוכשרתת !! כ"כ אהבתייי ../images/Emo99.gif

איזה חמוד דאגייייייייייי
שאלי תזרוק כבר ת'חבר המפגר הזה שלהה XDD טוםם י'נקבהההההה XDDDDD פיק מדהיםם מחכה להמשךך ! :]]

למעלה