עידנוש

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifעידנוש../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

למרות שלפני שתיים וחצי שניות אמרתי לך אתזה במסנג'ר-אני אומר לך שוב.. מזלטובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
אני לא אחפור אבל תצפה לברכה נורמלית...במפגש.
[אתה בא, נכון?] אז בקיצור, שיהיה לך יומולדת שמח וכאלה...
אוהבת

פרקשון

New member
גלייייייייייייייי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif|

תודה נשמההההה את אישה טובה! אני אוהב אותך ואני מקווה שאני אגיע לאחד המפגשים :):):)

../images/Emo11.gifאה עידן כן

מאוד חבל שלא תזכור את היומולדת שלך אחרי כל הטקילה שאתה מתכוון לשתות

ManRed

New member
עידן עם התחת הקטן

תהנה ביומהולדת שלך באינפקציה תחטוף קצת שערים במשחק ביומהולדת שלך אל תשתה ותקיא ביומהולדת שלך ושיהיה לך יומהולדת שמח ועוד נרביץ לך מתישהו! מזל טוב ולילה טוב!

../images/Emo121.gifע י ד ן !

מזל טוב מזל טוב מזל טוב שתנגן בהמון מפוחיות <או שתעשן ותסתיר את זה מהמצלמה...
> תאכל הרבה סופגניות ובוא לבקר במחוזינו בצפון התיכון, נו חיפה מממממממ זזזזז לללל טט וווו בבבב עעעעעעייייידדדןןןןןןןן ונצל"ש קטן
אני נוסע היום <נו ב7 בבוקר> לטיול של ארבעה ימים למדבר יהודה.. אז רק שתדעו
בקיצור אני חוזר יום שישי, וביום ראשון המפגש
ד"א-מישהו מפה בא להופעה של היהודים בכ"ס בסילבסטר?

עידן!!../images/Emo77.gif

מזל טוב אחי! אתה עכשיו חוקי!!!!!... אתה יכול להכנ למועדני חשפנות...למרות שתמיד יש את דני. אתה יכול לקנות אלכוהול(לא שלא יכולת קודם) אז זהו מזל טוב!

פרקשון

New member
בן../images/Emo25.gif

את דני אני רואה בעירום כמעט מלא כל יום אז מועדון חשפנות נשמע לי טוב יותר עכשיו ואלכוהול משום מה לא מרגש אותי עכשיו יהיה טוב תודה

dsol

New member
עידן ../images/Emo99.gif מזל טוב ../images/Emo24.gif

עד 120 זקנים ! הרבה אושר ועושר קפיצות לשיחים ועוד דברים !

פרקשון

New member
חחחחח דודי!

אני לא קפצתי לשיחים!!! מישהו דחף אותי! הם היו בערך 15 איש! איך יכולתי להתנגד? תודה בובי

AvtipuS

New member
ערבי ../images/Emo23.gif

*לפני רגע היה פורטיס ב 24* מזל טוב קשיש. אין לי מתנה להביא לך אז תסתפק בפוגו היום בערב

פרקשון

New member
ריח קקמייקה../images/Emo23.gif

לא נורא פורטיס אפשר לשים גם במערכת :) אני אסתפק בפוגו אבל אני מזהיר אותך מראש תודה כפרה

למעלה