עידנוש

AvtipuS

New member
מיכלי >.<

אני אבא שלך, אני אמור לשמור עליך, לא את עלי >.<

פרקשון

New member
א-ב-י-ג-י-ל !-!-!-!-!-!-!

תודה רבה נשמה תזכרי מה המתנה שאני רוצה (לראות אותך יא שמנה!!!) גם אני אוהב אותך

עידןןןןןןןןןן../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מזלטובבבבבב
|מתנה| אתה זקן!!חעחעע היום פוגו יומולדת
(+מתנה שלא תחשוב) אוהבת

פרקשון

New member
זוהררררררר

תודה רבה אבל אני לא זקן! :( אגב עדיף בלי מתנות בהופעה זה ממש ממש לא נוח לסחוב ככה כל הלילה

Hezi The One

New member
אה!!!!!1111 מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

טוב אמ,אני לא טוב בזה,אני מזהיר אותך מראש. מזל טוב!!!111111111 עד 982375938027534206347634760346346905467587547045754790 תשתה הרבה ביצים ביומולדת שלך
בלי אלכוהול:( ותהנה לך בהופעה,או וואטאבר שאתה שעושהP: ותזהר במקלחת שלא ירד לך הצבע:] ותזכור שאתה מת עלי!!!!11

פרקשון

New member
חזי ! צ'הצ'הצ'ה! חזי! צ'הצ'הצ'ה

תודה רבה דווקא התכנית שלי היתה לשתות אלכוהול...ולא ביצים אני אהנה בהופעה אל תדאג ואני לא נכנס להתקלח היום אני אוהב את הצבע שלי כמו שהוא ברור שאני מת עליך

LiLdon

New member
עידן !!!!111../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif

מזלללללללל טוב ו.. טוב נגמרו לי הברכות. אמרתי 945053 אלף פעם את הכל. תכפיל את זה ב600
[אתה חוקי.חיחיחעחעח]

עידני!!111../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

מממממממממזזזזזזזזזלללללללללטטטטטטטוווווווובבבבבבב
עידני!אתה כבר זקן
. סתם, את לא... אני סתם קטנה
. שיהיה לך תיומולדת ההכי ההכי כייפ בארץ, ואל תהרוג את עצמך בפוגו!!111 ואם אני שומעת שאבא איכשו נפגע מהפוגו אני מכרכסת אותך ואת דני אתם שומעים?!?!?!?!?!?!?!!!!!!! ו.. אינלי מה לכתוב.. ואת הברה השקונע שכתבתי לך אני אביא לך במפגש.
יומולדת שמייח!
אוהבת!
.

B a m b o o o k

New member
עידןןןןןן../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

מזל טובבבבבבבבב!!!!!!! שיהיה לך יומולדת שמח וכיף!!(והוא יהיה כזה...
) אוהבת

טולייצ

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב פרקשון יקירי ../images/Emo25.gif

המון המון מזל טוב!! הרבה הפתעות,כיף,ואושר
כולם כבר בירכו אותך ולא נשאר לי כלום.

עידן !!!!

מזל טוב!!!!! עד 120
שיהיה לך את היומולדת הכי כיפי בעולם, ואני יודעת שיהיה כי אתה בא להופעה של אינפקציה
ואתה תשתה איתי אלכוהול, ויהיה כיףכיףכיף ו... אני מאחלת לך רק בריאות והצלחה :) ואושר כמובן
זהו, אתה כבר בן 18 ווווואו סבא רבה! תנצל את החיים כי הם עוברים מהר... אוהבת
(פס-לב-פס)-והמבין יבין(הבנת?) טובי.

yardenbm

New member
עידן ../images/Emo99.gif ../images/Emo65.gif

מזל טוב יא אתה בן 18 איזה זקן שלל ברכות וכל השאר שקסון שכמותך לאב ירדן

עידנדוש שיילי!!!!! ../images/Emo140.gif../images/Emo99.gif

מותק שלי!!! אוף אני רציתי לפתוח לך שרשור אבל הייתי בקרייה אז מצטערת :( בכל אופן אני מקווה שאתה שמח ומאושר שהגעת לגיל 18... (באמת שזה ה-גיל!) שיהיה לך יומהולדת כייפי..וברור שהוא יהיה כייפי כי עוד כמה שעות הוא יהיה איתי..דההה בונבון שלי!! הרבה אושר!!
ותזכור שיש מישהי פה באשדוד הערסית שאוהבת אותך הכי בעולם.. (ואם אתה לא מאמין אתה אפילו יכול לחפש..) מזל טוב!!!!!

רותמע

New member
אעהההההההההההההעעעעעעעעההההההה

יא חבוב! מזל טוב!!!
יא שמן.! יומולדת שמיח! הפי קריסמס... שיואו יא ענק. - איזה שובע עמוס ימי הולכת...

../images/Emo121.gifאת הברכה שלי כבר קיבלת../images/Emo11.gif

עכשיו למיטה
שיהיה לך המון אושר ועושר, בריאות, כושר, יושר וטוסטר (מצרך חשוב...) ימבה ימבה ימבה של כסף אחרי הכל... חברים זה הכל בחיים

למעלה