יום רביעי-או מה שנשארר ממנו

Little McMickey

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo77.gifיום רביעי-או מה שנשארר ממנו../images/Emo6.gif

שלום שלום ושלא תבואו לי בחלום
סתאם
אני מצטערת שאני עושה את זה כל כך מאוחר, פשוט לא מזמן רק התיישבתי על המחשב. אני שונאת אחים.. XD אתמול בלילה נבהלתי כהוגן.. נחשו ממה... מהיד של עצמי! XDDDD אני כזה שוכבת וזה ושמתי יד מעל הראש... כאשר הסזזתי טיפה ת'ראש פתאום ראיתי משהו מעליי ואני כולי נבהלת! וזו הייתה היד שלי
אני כזאת טיפשה.. חוץ מזה אין לי מה לספר XD אתמול הייתי אצל חברות ועשינו על האש... היה כיף, אני אומרת תעשו כמה שיותר על האש עם חברים, זה הכי כיף XD שאלה יומית 2 פוסטרים של מקפליי יפיפיים או אחד ענקקק של תמונה ישנה אהובה?? XD אני אומרת ענק, למה? כי זה של תמונה ישנה! אני הכי אוהבת את התמונות הישנות שלהם
זה בשביל רייבן
תיקנתי את מה שרצית בערך... לא ממש יכולתי לתקן ת'מילים, זה מסובך.. XD אני אוהבת לנצל את השרשורים שלי לכאלה דברים XD

אור188

New member
../images/Emo62.gif בוווו כל כך משעמםם ! ../images/Emo4.gif

אין לי ממש מה לספר אז אני יענה ישר על השאלה .. אממ נראה לי פוסטר אחד ענקק .. זה הכי מגניב תמונות ישנותת ... =) והפוסטר גם ענק וגם של תמונה ישנה אז מה יכול להיות יותר טוב מזה...

yael0000

New member
להלהלהלה../images/Emo211.gif

סתם החלפתי היום את החזיית בגד ים ואת המכנס שההורים קנו לי. החצופים האלה בהיינס... התפר של המכנס לא היה טוב, כאילו היה בו דפקט. וזה מכנס חדש! אחרי זה הלכתי לקחת משכורת 881 על 7 ימים טווווואוווווב. יאללה עוד יומיים POOL PARTY

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo178.gifשנייייים1!שלא כתבתי כאן..

חח וגם לא נראלי שמישי תיקרא את זה =\.. טוב,אז היום בבוקר קמתי מוקדם כי הייתה לי מורה פרטית. אח"כ ב3 וחצי היה לי תור לגבות + שפם^_^...ואז ב4 וחצי נסעתי עם ההורים לג'רוסלם
. אז..למה פתאום באמצע החיים נסעתי לשם?בשביל לראות את מנהרות הכותל[אבא שלי מתרגם עעככשיו את הספר הרישמי שלהם לרוסית><" אז היו לנו כרטיסים חינם ומקומות שמורים וזה..וגם שהפעם האחרונה והיחידה שהייתי שם זה היה בגיל שנה..עם ביבי נתניהוOO"..כן אבא שלי בליכוד חח
]. בקיצור הסיור היה ממש מאגניב..והייתי במקום שהכי קרוב לאבן השתייה[המקום הכי קדוש וזה]..חח היה מאגניב XD...והיו שם מלא צרפתים
...לבסוךף כשיצאנו כבר היה חשוך וגם היינו רעבים..אז היתנפלנו על החנות הראשונה שראינוXD..חנות של טוסטים וסנדוויצ'ים, הטוסט שלי היה טעים וגם הגלידה [שוקובו לבן
] והייתה שם איזה אחת אמריקיאת שדיברה בעיברית עם מבטא אמריקאי כבד..זה היה כ"כ מגעיייללל!!היא נישמעה כמו סנובה..בקיצור נסענו אח"כ למאה שעריםO___O...לא יודעת איך אבא שלי מכיר אנשים משם אבל הוא היה צריך לקחת משם משו[חח דולרים^_^]. ונמנמנמ...זהו ואז חזרנו הביתה ובאתי למחשב
... חפפררתתיי
..טוב,מותר לי..כבר שנים שלא כתבתי פה כאילו בשירשור שכזה ^_^.. כמה תמונות
.. מי שקראה????מ-ל-כה
^_^

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifרייבן, הרקע השני שלך

פה.. למקרה ולא פתחת את ההודעה הראשונה שם הרקע הראשון מתוקן.. בערך חח מקווה שאת אוהבת, לא יצא לי כל כך טווב.. אבל זהתמיד תלוי בתמונות..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif זה היה היום הכי עמוס בשבוע הזה

קמתי כבר ב-8 התכוננתי זריז ויצאתי לכיוון התחנת אוטובוס לרמת-גן לראיון עבודה. אחרי התעכבויות מטורפות בחנות ספרים עם המוכר, אמא ואחותי קצת איחרתי, חיכיתי וכתבתי את הפרטים שלי. חחחח הייתי צריכה לתקן שגיאות כתיב בקטע וזה מספר על יוסי שנסע במסאית שלו ופגע בברבזים
בקיצור היה סביר ביותר ומחר יש לי הדרכה של 4 שעות
היינו בקניון אילון, אכלנו הסתובבנו וחזרנו לת"א לסנטר - ג'ינס חדש מפול&בר שהיה בסייל והמונמון שטויות אז אולוויז. ואחרי ששכחתי את הפון אתמול באוטו של ידיד נאלצתי לגרור את עצמי לפגוש אותו ולהמשיך לשכנע אנשים לבוא לווליום כינרת.זה מייגע ברמות. כן חפרתי
וויש מי לאק טומורו

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifבהצלחה../images/Emo70.gif|| אני מתה ללכת לוויליום

רק המחשבה של לראות את ישראל... בלייב.. מול הפנים שלי.. [כןכן אני מאמינה שהוא יגיע!!] אין לי מושג מי הודח בכוכב נולד... השבוע..פפ שנה שעברה הייתי והיה כל כך כיףףף.. ומייגע.. שנאתי להתקלח שם ולישון באוהל! ישנתי איזה 20 דקות יום אחד... והתעוררתי כי הייתה הופעה של סינרגיה באיזה 6 וחצי בבוקר.. או 5 וחצי.. תתחדשי על הג'ינס

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח כמו שזה נראה עכשיו, הווליום

רחוק מחיי בשנות אור! כולם מרוששים ובקשיים להגיע, ועכשיו אמא שלי כועסת שוויתרתי על העבודה ולא מוכנה לשלם לי על זה
אין מצב שתבואי? אני מתה לראות אותך!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif וכמובן ששכחתי לענות על השאלה../images/Emo3.gif

אממ נראלי 2 פוסטרים חדשים, סורי אבל אני אוהבת יותר את התקופה הנוכחית של איך שהם נראים. למרות שבהתנהגות וזה אני מתגעגעת לפעם..
ולא הלכתי להדרכה היום ויצאתי ביץ' והפסדתי את העבודה, גרייט פור מי.

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifהייתן בקניון איילון ?!?!!??

תמותו למה לא אמרתן לי ?!?!?!?!? מלאני אני יהרוג אוווותךךךךךךךךך

Lex 1

New member
../images/Emo41.gifגולגולת| חחח ../images/Emo24.gif

היינו עם אמא.. קצת לא מתאים ^^ חחח ועוד הייתי אמורה לעבוד באיזור.. אם זה תלוי בי אנחנו עוד ניפגש! DDD:

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gifגאדדדד מיקי.. זה כלכך יפההה!@#$%

תודהתודהתודה
זה יצא מדהים! שתי הרקעים!!
השאלה היומית 2 פוסטרים שונים. יותר פוסטרים, יותר מגניב ^^

McGirl For Life

New member
תפוז טיפש!!!!@!#%!@^~

זוכרת שאמרת שתעשי לי רקע של האחים ושל מקק? ושאני אשלח לך תמונות כדי שתעשי... אז הנה המסן שלי
[email protected] תוסיפי ואני אשלח לך
אהה ותודה מראש חח לגבי השאלה....2 פוסטרים

adiozery101

New member
חחחחחחחחחח נבהלת מהיד שלךך גמלי זה קורהה ...

ניראלי אחד ענק
(ואני יגיד לאח שלי שיקח תשנים השנים

למעלה