יום רביעי-או מה שנשארר ממנו

adiozery101

New member
כיףף לכםם !!

אתם מתחילים יומים לפניי ויש לכם יותר משבוע חופש

../images/Emo95.gifאופס התבלבלתי ../images/Emo9.gif

עושים לנו גשר בין כיפור לסוכות שזה יומים וצריכים להחזיר לנו את היומים האלה, אז אנחנו מתחילים ב-29.8 אבל עדיין זה נראלי יותר עדיף ...

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifבאיחור ><" ../images/Emo9.gif

אז הייתי היום בגעש [זה מין בריכות כאלה...] עם ההורים... כן, אני מודעת לעובדה שאני חננה
והיה כיף בתאכלס, אבל כל שניה דאגתי לשיער, ולא נכנסתי לכל הסאונות, ושלל ה-וטפ שהיו שם, כדי שהשיער ישאר אדום
ובחרתי לשבת לי עם הפלאפון [ובלי האוזניות ששכחתי בבית ברוב טיפשותי] ולנסות לפתור אחת ולתמיד את שאלת עתיקת הימים, האם טום אומר Dying to take you home, או שמא Dying to thank you all?? [אני אישית בעד השני, אבל חברותי מתעקשות שזה 'טייק יו הום'...] אניוואי, זה מה שעשיתי בזמן שהורי השתכשכו להם במי הגופרית ו-וואטאבר, וכש[סופסוף] חזרנו הביתה, מה אני מגלה?? שהצבע דהה!
עכשיו זה מין ורדרד-זקנות כזה...
ארררגג... מקווה שבשמש זה יראה אדום... שאלה יומית לי אישית לא אכפת, כי כל פוסטר טוב לי
אבל אני אאלץ לבחור ב-2 קטנים, כי אמא שלי לא מרשה לי לתלות פוסטרים בשום מקום חוץ מהדלת.
ובזאת נסתיימה לה החפירה מרובת-השפמים הזאת
מה אתם צוחקים?

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifמה את רוצה... זה חברות שלי...../images/Emo69.gif

אבל ידעתי שזה Thank you all!!!

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif ואאאא יש לי את AXM !@#$%&

חברה שלי חזרה מאנגליה והיא קנתה לייייייי D::: כשהיא הביאה לי אותו התחלתי לקפוץ והידיים שלי אשכרה רעדו XD אז בשער יש את דאגי כמובן
ובפנים בתוכן עניינים יש את הארי עם תמונה חמודה ואחר כך יש ריאיון של 2 עמודים ו4 פוסטרים של כל אחד מהלהקה
אה וגם יש את התמונה שלהם עם התמונות פספורט האלה, אני אוהבת אותההה
אני עדיין חושבת איפה לתלות הכל XD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gifאה ו..../images/Emo27.gifמיקי ואלכס כנסו P: ../images/Emo37.gif

הייתי בחו"ל אז לא יכולתי לאחל לכן מזל טוב
אז סורי ושיהיה לך המון כיף, אושר, והמון בריאות בחיים! מקווה שעשיתן חיים ביומולדת, ותנצלו מעכשיו את היותכן אזרחיות

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הוו תנקיו!../images/Emo24.gif

ואני לא הספקתי לאחל לך ברוכה השבה וזה חחחח אין ממש מה לנצל את גיל 18 אני לא מרגישה שיני כלשהו, אין משהו שאני עושה עכשיו שלא עשיתי לפני...

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהוו תודה כפרעעע../images/Emo24.gif

זה באמת לא כזה שונה חחח חוץ מזה שעשיתי ת'קנייה הראשונה שלי של אלכוהול שלשום XDD ושאלו אותי.. "יש לך 18?" אני כזה מוציאה ת.ז ואומרת: "כן. יש לי"
תווווודה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח כנ"ל ואני אפילו עשיתי פדיחות

כי התרגשתי כמו טיפשה

למעלה