יום רביעיייי-חופששששש

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח במיוחד שאני פה כדי להנעים את

זמנךךךךךךך XD שיואו החתימה שלך כלכך מדהימה. מעניין מי עזר לך לחשוב עליה. באמת מישהו ממש חכם.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאין עליי בכל העולם הזה

חולה לך על הטוסקי33>

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif נכון זה מעצבן שהמסן לא מתחבר><?

ארגג... טוב אז ככה.. קמתי בסביבות 11 בגלל שהחתולה שלי לא נתנה לי לישון [שיחקה לי ביד ><]. עזרתי די הרבה לאימא שלי [בנקיונות] עד בשביבות שלוש.. .אכלתי משו.. ואז המשכתי לצייר את דאגי [אתמול התחלתי לצייר קלוז אפ אחד שלו><].. לבסוף סיימתי אותו נמנמ יצא נחמד.. אני לא יעלה אותו כי כי... לא רוצה ^_^ . ואז באה מהנקה וניקתה פה עד 8.. ב8 אמור היה להיות מסיבה של חברה שלי [יומולדת] אבל בשנייה האחרונה שכבר הייתי מוכנה זה התבטל . וזהו.. ראיתי טלוויזיייה מאז, רציתי לצאת לאכול עם חברה שלי והיא הייתה צריכה לנקות והשניה הייתה צריכה לשמור על אחותה ><. ונמנמנמ.. זהו לא משו מיוחד :]..

michalie XD

New member
יום משעמם אז..

אני רק אענה על השאלה: חרשתי היום על השירר A Little Piece Of Heaven Album Version - Avenged sevenfold ומיקי את יכולה לשלוח לי את השיר של כריס בראון With you ?

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifחחחח ~סקסית תמיכת פינות בע"מ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יעליייייייייק פושית שלי גמאני אוהבת אותך וורי וורי מאצ'יס!
וגם עלייך מיקי
כןכן, תתפלאי.
בכל מיק אני יענה רק על השאלה היומית המדהימה שהבאתי לך XDDDD נמנמנמ I AM GHOST- Killer Likes Candy
הכוס הכחולה- עברי לידר memoria- erreway
כנסיית השכל- היינו עושים אהבה
ו...... נינט טייב קח אותי

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gif~ואני רוצה להודות למיקי על השיר

שהיא שלחה לי
שמחה?

sweet shir

New member
חחחחחחח אני חורשת היום על היינו עושים אהבהXDD

עברי לידר.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאומגג השירים האלה היו היום בטרמינל

היינו עושים אהבה
קח אותי

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifנממ..בירושליים ../images/Emo9.gif

ושיר שחרשתי עליו.. Escape The Fate - Situations שיר מדהים ~!

גילולית

New member
../images/Emo205.gifיום רביעי(דיליי רצח)

אממ נפגשתי עם חברה בבוקר לעשות תעבודה בתקשורת(משהו על 60 שנה לישראל) ואז היא לא ידעה כלום על דברים שקראו(מבצע אנטבה דאמיט!) אז הכרחתי אותה לראות גבעת חלפון ועכשיו היא לא גויה
ו..קרהכ עוד משהו בצהריים אחרי שהיא הלכה..אה כן! הכתי ליובס וקרן הייתה שם וא אני ויוב הלכנו לקנות ראש1 וגליזה בד"ר לק^^ ו..זהו בגדול
חרשתי על: פרלל וורלדס- אליוט מיינור לורטה(משהו כזה)- סקוטי דאסנט קנואו וסיילנס.

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif בדיליי כי לא הייתי בבית ../images/Emo9.gif

אתמול לא עשיתי כלום בבוקר [=> לעשות כלום זה מה שאני עושה הכי טוב ! להתבטל ולראות טלויזיה
] באחת וחצי חוג . .ובשבע חזרות .. ואולי היה עוד אבל שכחתי , בכל זאת זה היה אתמול !
לגבי השאלה .. אני לא ממש שומעת שירים אין לי מחשב
אבל מהפלאפון אני שומעת את פרפקט של סימפל פלאן .

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo12.gifאומגאד גמני חרשתי על פארמור אתמול!

חחח איזה גונבבבבב
שיר מהמם
אניואי אתמול הלכתי לעל האש עם חברים...משמונה עד 1 ככה...היה כייייףףףףףףף
היה מישו ממש חמוד ידיד שכל שניה עשה צחוקים והוא ואח שלו חחחחחחחח כאלה מצחיקים.... ואמממ זהו מנקים לפסח

למעלה