ותמיד הפרידה היא קשה...

purple rain2

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifותמיד הפרידה היא קשה...../images/Emo79.gif

לחבריי הוירטואליים שלומות! (הכינו את הממחטות
) בצער רב וביגון קודר (
) הריני להודיעכם כי גם לי החופש קורא מכל הכבישים. בתום י"ב שנות לימודיי (שנראו כמו נצח
) ארזתי את פקלאותיי ומחר (שישי) אשכים קום, אפרוש כנפיים ואטוס לי (תחזיקו חזק:) לכשבועיים ימים (פלוס יומיים, אל תתפסו אותי במילה
) בשבועיים האלה תחליף אותי יפעת בעלת הכינוי הכי שווה בתפוז- סירופ מייפל מקולקל
, אז תהיו נחמדים אליה, טוב?
ותרגישו חופשי לפנות אליה בכל בעיה/שאלה/טענה שהיא. אז זהו, תשתדלו לא להתגעגע יותר מדי
(ואם אתם מוצאים את עצמיכם נתקפים געגועים עזים אתם תמיד מוזמנים לשלוח לי מכתבי אהבה במסרים
) אוהבת אתכם המון המון ואף יותר (וכבר מתגעגעת
)
ה י ל י ת

Avichai Dei

New member
מאמי היליתוש../images/Emo24.gif

היה לי מאוד נעים להכיר אותך העיקר שתהני שם מאחל מכל הלב אביחי

purple rain2

New member
אנשים אני חוזרת!../images/Emo6.gif

אתם מדברים כאילו שאני הולכת למות!

קיי בנט

New member
הו אני יודעת מי זו^^

פעם אמרו שאני דומה לה XD למרות שאנחנו לא כ"כ דומותXD. אז הילית תהני לך שם^^ נתגעגע;[

../images/Emo8.gif../images/Emo142.gifאיך אפשר להנות בטירונות?

לא שהייתי אבל אחותי הייתה ולפי מה שהיא אמרה זה מה זה לא חוויה.. ואני גם מתארת לעצמי.. אבל לא משנה.. העיקר שהילית לא תשברי ושיהיה לך קל
ממני ומפוקי

oOBAGIRAOo

New member
איייייייייייייייייייי|נושמת בכבדות|

קרואטיה? זה המקום הכי יפה שקיים! אל תשכחי לקחת משקפת
ובגד-ים

oOBAGIRAOo

New member
קר?

ממש אבל ממש אבל ממש אבל ממש לא! כשאני הייתי שם (לפני שלוש שנים בערך) 70 אחוז מהזמן שהייתי ערה הייתי עם בגד ים, 90 אחוז מהם צללתי. המים של החוף ים שם מדהימים! את יכולה לשחות למקום שבו העומק 10 מטר ולראות את הקרקעית בבירור. לים ליד הבית שלי אני פוחדת להכנס בגלל שהמים כאלה מגעילים, אבל שם.........לא יכולתי להוציא את הראש מהמים. ובקיצור-מקום קר, זה לא! מקום עם ים מושלם-זה כן! כן! כן! (למה אני מסחרית?)

../images/Emo12.gif

שלום :) אני יפעת, ואני אעשה אתכם שבועיים של כיף
סתם ;[ אמ אני מקווה שמה שהיה עם הילית יהיה גם איתי בשבועיים האלה, ושיהיה לנו רק כיף ביחד
היי לכל אלה שאני מכירה
וטיסה נעימה בובה

למעלה