יפעת זה שם של בן?
ק קיי בנט New member 14/7/05 #25 יפעת!../images/Emo24.gif את זוכרת אותי? (שהייתי עם שטיצה?) נו זו אני "התאומה" שלך, דר.
• •••SeXy BoY••• New member 14/7/05 #26 ברוכה הבאהה!! אני תום!! חולה מת שרוף על אמנדה בהצלחה! נקווה שתשרדי אותנו.. אנחנו לא קלים..חח..
J JULI4561 New member 14/7/05 #22 תהנייייי בקרואטיהההה תעשי המון כיףףףף.... ושבועיים עוברים מהר אז תנצלי כל יום
T tOmMy GiRl 1 New member 15/7/05 #30 הילית מאמי, תהני לך תעשי חיים, ותחזרי מהר!!! ד"א את מקליטה את משהו כזה??? לא נראה לי שכדאי לפספס!
P purple rain2 New member 15/7/05 #33 תודה רבה לכולם!../images/Emo24.gif זהו, עוד חמש שעות וקצת אני כבר אמורה לקום לקראת הנסיעה לשדה"ת, ומסיבה לא ברורה אני על המחשב
תודה רבה לכולם!../images/Emo24.gif זהו, עוד חמש שעות וקצת אני כבר אמורה לקום לקראת הנסיעה לשדה"ת, ומסיבה לא ברורה אני על המחשב
I IkMfNiY New member 15/7/05 #35 נתגעגע אלייך =+= ../images/Emo42.gif תהני -_- . ברוכה הבאה יפעת =+= . יעל
D Dark Force New member 15/7/05 #36 היליייתה../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif|פגרה| באיחור קל- אבל תהני המון ותמצאי שם טופמודליות קרואטיות חחחחחחח אוהבים אותך, ותחזרי מהר והיי יפעת ברוכה הבאה קוראים לי שיר ואני בן חיחי
היליייתה../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif|פגרה| באיחור קל- אבל תהני המון ותמצאי שם טופמודליות קרואטיות חחחחחחח אוהבים אותך, ותחזרי מהר והיי יפעת ברוכה הבאה קוראים לי שיר ואני בן חיחי