It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
על הדיקסי צ'יקס. טוב אני אסביר מה היה

אני לא זוכרת באיזה הקשר זה היה אבל התחלנו לדבר על מה שהיה עם הדיקסי ועם בוש שבגלל זה עם רשמו את השיר Not Ready To Make Nice והצטלמו לאנטרטיימנט וויקלי ערומות, דרור וחן סתם מצאו את התמונה מצחיקה בגלל שרשום דיקסי סלאטס>< בכל אופן, דרור סתם זרקה הערות מגעילות שהן גרועות
או שהן זכו סתם במלא פרסים שלא הגיעו להן, או שזו חן הייתה בכלל, אז אמרתי שזו הייתה השנה שלהן והיה להם אלבום מעולה והגיע להן כל כך לזכות באיזה כמה פרסים שקרי לקחה במקומן על אלבום שיצא לה ב-2005, ואומנם קרי לא גרועה או משהו אבל הגיע לדיקסי לקחת את הפרס ההוא (שאני אפילו לא זוכרת מה זה היה רק שהתעצבנתי שהן לא זכו) בכל אופן אני יכולה לחפור עוד אבל אני מניחה שהבנת את הרעיון הכללי. אגב בקשר לתמונות, אני ודרור ענינו על השאלון ראשונות היא לא שמה לב שאני שמתי את התמונה ושמה גם, ואז חן הקונפורמית החליטה לשים גם ואני מניחה שגם רעות למרות שהיא לא הבינה למה שמה גם

חחחח אני זוכרת למה דיברנו על הדיקסי

כי בדיוק היתי בבלוג שלך,ודיברת על מישהי מהסרטון הזה מהחברה שלך שנראית כמו הגופה שספרת עליה בבלוג,ואמרתי לך שאין לי מושג על מה את מדברת,אז אמרת לי לקרוא את הפוסט,ואז רפרפתי בין הפוסטים וראיתי את:"זמן נקמה - עשרת שירי נקמה הטובים ביותר" ואז היה שם תמונה של הדיקסי. ואמרתי שהגמדה נראית מטריד ואז היה דיון מרתק נוסטלגיה

LeAnnDylan

Well-known member
אה וואלה../images/Emo6.gif בחיים לא הייתי נזכרת לבד../images/Emo6.gif

איך זכרת
או שבדקת בהיסטוריה

symptoms

New member
יאללה, שיהיה

שיר חרישה של קרי- צ'יקוטה שלי. שיר חרישה לא של קרי- Probably Wouldn't Be This Way של ליאן אלבום ישן שעשה קאמבק- לא נראה לי. אלבום חדש שגילתם- אני גם אגלה את ג'סיקה מחר, זה נחשב? ציטוט השבוע שלכם- אני לא השתתפתי בשיחות ליליות, אין לי ציטוטים או בדיחות. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-אממ, לא מצליחה להיזכר
. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-closer מדד טמפרטורות: היה חם או קר-בעיקר רטוב משהו טוב שאכלתם השבוע-שווארמה הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-יחסית כן. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-ראו ציטוט איש השבוע שלכם בפורום-זו הייתה אמורה להיות דילן, כי היא בידרה אותי השבוע וכאלה, אבל אחרי מה שגיליתי אני לא בטוחה... איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- עזבו, אנשים סאקס. מסר לאומה-אני לא מפחידה תמונת השבוע שלכם- לא רציתי להרוס ולבסוף, תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 7. נפלה עלי באסה, דווקא התחיל טוב. רעות

Guncrazy

New member
מה הקטע של התמונה של הדיקסי../images/Emo12.gif

בדיחה שפיספסתי?

למעלה