It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
נפלא.. זאת ההזדמנות שלך להתלונן

אגב רק תדעי לך שאני זוכרת שברחת לי באמצע ואמרת שתחזרי באמצע הלילה וחיכיתי לך כל הלילה ולא באת
סלאט |הא|

את סיננת אותי|הא|

וחוץ מזה נרדמתי חח
ועאלק חיכית חשבתי שלא תהיי בלילה!@ ראיתי את ההודעה שלך במסנ' בשעה 7 וחצי בבוקר

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo2.gif שקרנית!!

הייתי ערה כל הלילה הייתי במשמרת כלבה שקרנית זה שראית אותה ב-7 בבוקר אומר שהתעוררת ב7 בבוקר

../images/Emo60.gif

שיר חרישה של קרי-LN
שיר חרישה לא של קרי-המון
אלבום ישן שעשה קאמבק- The Greatest Hits של אטומיק קיטן אלבום חדש שגילתם-Kat Deluna - 9 Lives (French Version 2008) ציטוט השבוע שלכם-why to all good things come to en end? ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-לא ראיתי משהו כ"כ..חוץ מערוצי המוזיקה! מדד טמפרטורות: היה חם או קר-בין לבין משהו טוב שאכלתם השבוע-על האש=] הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-אממ נראה לי שכן משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-לא זוכרת... איש השבוע שלכם בפורום-חן
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-חבר שלי
מסר לאומה-תהיו בריאים! תמונת השבוע שלכם- ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10-10!

LeAnnDylan

Well-known member
יו אטומיק קיטן, איזה נוסטלגיה

איך אהבתי אותן פעם

West Doll

New member
תכלס נוסטלגיה../images/Emo6.gif

אני חושבת שיש לי איזה דיסק שלהן או משו.

טוב לכבוד הסמיילים היפים

שיר חרישה של קרי-לסט ניימ
שיר חרישה לא של קרי- כל האלבום של לידיי איי והשיר של עדי כהן ממ ופורפל ריין של ליאן
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם- טוב אין לי משהו ממש אבל לאחותי הקטנה יש עבודה שהיא צריכה להגיש על מישהו שתרם כאילו לישראל לא יודעת אז אבא שלי אמר לה לעשות על הרצל,ואני מאוד אוהבת ומעריכה את הרצל.אז כזה מחר היא צריכה להגיש את העבודה והיא לא עשתה כלום. אמרתי לה:"הרצל מסכן מחכה שתעשי עליו עבודה" היא:"הרצל מת" אני:"סתמי לפני שאני אשים עליך נעל" חצופה קטנה
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- משהו על ליידי איי נחמד
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- חסינת כאב!@!@#
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-חמקר
משהו טוב שאכלתם השבוע-במבה,פשטידה
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-לא תכננתי כלום
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-חחחח שאלתי מישהו כמה עולה מכתב לחו"ל. והוא שאל למה והם הבטיחו לא לצחוק ובלהלבלב ואמרתי שלכרסיטינה יש יומולדת
וחחח הם לא הפסיקו לצחוק ואמרו שהיא תגחגך עליי והתחילו לצעוק שטויות באנגלית שהיא תגיד ואוי כמה שאני הולכת להרביץ להם
איש השבוע שלכם בפורום-דילן.
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-המורה לאנגלית
מסר לאומה-אל תשימו סוכר הרבה
תמונת השבוע שלכם-נבחר..
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 10

למעלה