It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

טופ 5 חפרתם
(415) LeAnnDylan (321) West Doll (134) the whole shebang (58) Guncrazy (55) And It Feels Like עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) אמריקן איידול פופ גלי - glee גלגלצ אירוויזיון מצעדים וביקורת מוזיקה משחקי מחשב ורשת עקרות בית נואשות (טלוויזיה) מומלצים בפורומים בתפוז ערוצי MTV ו-VH1 ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

הטופ 5 זה שבועי או חודשי?

אם זה שבועי, וואוואה זה טונות. שיר חרישה בקאנטרי- איי דר יו של שידייזי שיר חרישה לא קאנטרי- אקווה
איזה הזוי, אה וטיקטוק
בגלל החיילים
אלבום ישן שעשה קאמבק- כנראה שסוויט רייט היר של שידייזי ואקוואריוס של אקווה אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם- אוף היה לי אחד ממש טוב ושכחתי
קנית השבוע- ממתקי גומי
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- איך מכינים פופקורן בסיר בצורה הטובה ביותר..? סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- פלאש פורוורד. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם
משהו טוב שאכלתם השבוע- דלורית בתנור
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא ממש לא משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- האמת שהיה קטע מצחיק שאח שלי דיבר עם איזה פקיד הודי, וזה הזכיר לי שלפני כמה זמן איזו טלפנית התקשרה וערכה סקר, והאח הגאון שלי תמיד עונה כי זה מצחיק אותו. ציטוטים נבחרים: הפקידה שאלה אותו אם הוא יודע איזו חברה סלולארית משווקת מודמים ניידים למחשב והוא ענה "תדיראן". ------------ היא שואלת:"מה המוצא שלך?" עונה:"אני מרוקאי, אבא שלי מסוריה ואמא שלי מרוסיה. מה אני לא נשמע ככה?" ------------ היא:" איפה אתם עורכים את הקניות שלכם לרוב?" הוא:"אנחנו קונים בזול- פה" היא:" אין יותר זול-פה" הוא:" אבל אנחנו קונים בזול-פה" היא:" אבל זה לא קיים! " הוא" לא לא אנחנו קונים משם" היא:"אתה מסתלבט עליי? " ------------ היא:"מה רמת ההשכלה שלך?" הוא:"בקושי סיימתי 12 שנות לימוד" היא:"רואים.." ------------ כמובן שהוא קינח ב:אוקיי... מממ יאללה... מממ בייייי!" ועוד קולות רקע והיא באופן חוזר ונשנה:" מה אתה מסתלבט עליי?!?!?!" איש השבוע שלכם בפורום- דילן( איזה מצחיק להגיד דילן עכשיו שבפלאש פורוורד יש דילן* מבטא בריטי*). איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- חברתי היקרה מסר לאומה- פלאש פורוורד
תמונת השבוע שלכם- המלצת השבוע- פלאש פורוורד. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8

LeAnnDylan

Well-known member
לא זה ולא זה

לתפוז יש שיטה משונה לחשב מספר הודעת. נגיד בחודש הראשון כתבת 12 הודעו אז יהיה כתוב 12 הודעות, אם בחודש אחרי זה תכתבי עוד 12 הודעות זה לא בהכרח יציין שכתבת 24 הודעות (גם לא 12 של כאילו רק אותו החודש) זה יהיה תלוי באיזה תדירות כתבת את ה-12 הודעות האלה. אם כתבת את כולן באותו היום ועד סוף החודש לא כתבת כלום בסוף החודש מס' ההודעות שלך יהיה רנדומלי ויכול להיות שיהיה כתוב לך כל מספר בין 12 ל-24 אם תסתכלי על הפריידיי איים אין לאב של שבוע שעבר היו לי 472 הודעות. השבוע יש לי 415. מן הסתם לא כתבתי בשבוע הזה 415 הודעות (כתבתי אולי 5
) בגלל זה זה כאילו הוריד לי את מספר ההודעות קיצר זו שיטה דפוקה ולא מובנת שאף אחד עדין לא הצליח להבין איך היא עובדת
מה שכן אני יכולה להגיד לך כמה הודעות סכ"ה כתבת מאז שהפורום נפתח וזה מדע מדויק:) אם מענין אותך מה הטופ 5 הכללי ולא השיט שמוכרים לך אז הנה: (610) LeAnnDylan (564) West Doll (221) the whole shebang (124) Guncrazy (103) symptoms

מה, למה זה כלכך מסובך../images/Emo4.gif

בכל מקרה, עדיף להסתכל על האופן בהם המשתמשים מדורגים ולא המספרים.. הו וול.

West Doll

New member
אייב בין ט'ינקינג אבאוט,ט'ינקינג אבאוט...

שיר חרישה בקאנטרי- אמאלה אני מנסה לחשוב על שירים ששמעתי השבוע ואני לא זוכרת! טוב אבל בטוח היה את ג'וליאן האף עם איז דאט סו וורנג
שיר חרישה לא קאנטרי- אוייש אממ שמעתי כמה שירים של לינקין פארק ומיסי אליוט באוטו
אלבום ישן שעשה קאמבק- הפסקול של חופשיות על הבר
אלבום חדש שגילתם- למי היה זמן
ציטוט השבוע שלכם- "זה הלסת שלך באמת או שערכת את זה בפוטושופ? כי אם זה שלך...אחותי יש לך פה ענק"
זה מזה הצחיק אותי
קנית השבוע- אוף באתי לרשום את הדיסקים אבל נזכרתי שזה היה שבוע שעבר! אממ השבוע לא חושבת שקניתי משהו...
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- מדריכים בפוטושופ?
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- האנטומיה של גריי והפריטי ליטל ליירס שצליל אמרה לי לראות
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם כמובן
משהו טוב שאכלתם השבוע- פיצה
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- יאפ
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- מה מצחיק מה?
איש השבוע שלכם בפורום- צליל
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- אחותי
מסר לאומה- שמתם לב שלג'וליאן האף יש הרגל לחזור על משפט אחד מליון פעם בשירים שלה?
תמונת השבוע שלכם- כל השבוע הייתי עסוקה בלבהות בתמונה הזאת בשביל השיעורי בית שלי. עכשיו תסבלו גם אתם |הא|
המלצת השבוע- תקראו את הספרים של טרו בלאד
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 9

LeAnnDylan

Well-known member
נו אל תיהי סלאט../images/Emo7.gif

גם ככה המורה שלך ובטח כל חברייך לספסל הלימודים ראו. מה אכפת לך להראות לי

ווהוו טופ 5!

שיר חרישה בקאנטרי- If I Die Young שיר חרישה לא קאנטרי- I Stand אלבום ישן שעשה קאמבק- Dixie Chicks - Home אלבום חדש שגילתם- Idina Menzel - I Stnad
ותודה לדילן
ציטוט השבוע שלכם- "לא משנה כמה את מרגישה מכוערת באותו יום, תזכרי שהתחת שלך תמיד יפה"‬ קנית השבוע- פיפ טואוז ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- מצחיקה את סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- Pretty Little Liars. ממש התמכרות קבוצתית פה
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חמים משהו טוב שאכלתם השבוע- לא חושבת שאכלתי משהו כבר שבוע
אולי חסה הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כן אלא אם כן לאכול נחשב לתכנון ואז לא משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- נכנסתי לסופר פה והמוכר אמר לי "סורי נגמרה החסה, איזה מוזרה אחת קנתה אתמול את כל החסות" וזה כי יום לפניי רציתי לעשות סלט חסה אז קניתי 5 חסות כי ידעתי שבטוח אחת משהן תהיה מרה. אז תמיד טוב שיש תחליף. הייתם צריכים לשמוע אותו כדי להבין למה זה מצחיק איש השבוע שלכם בפורום- דילן שהכירה לי את אידנה
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- דילן. מה נו היא גם מחוץ לפורום
מסר לאומה- חסה זה לא משביע תמונת השבוע שלכם- תדמיינו תמונה של חסה המלצת השבוע- סלט חסה עם רוטב ויניגרט. לא שאכלתי ממנו בסוף אבל יש מלא במקרר אם מישהו רוצה
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 9 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
אידינה../images/Emo23.gif

דיקסי
איף איי דיי יאנג
פיפטואוז
פריטי ליטל ליירס
ידעתי שאני אוהבת אותך מסיבה מסוימת

MiriOrit

New member
|שבוע טוב|

שיר חרישה בקאנטרי- all i want to do - Sugarland שיר חרישה לא קאנטרי- עדיין Drummer Boy-Debi Nova אלבום ישן שעשה קאמבק- אין אלבום חדש שגילתם- אין ציטוט השבוע שלכם- קנית השבוע -קניתי השבוע מתנה לחבר מאוד טוב שלי - כרית ששמים מסביב הצוואר והיא רוטטת..ויש מקום לחבר את ה MPS בשביל לשמוע מוזיקה. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- משהו ישן...אבל לאחרונה מסתובב לי בראש יותר מדי:
Lorelai: Voices in my head... totally normal, right? Linny: What? Lorelai: There's only two. That speak English.​
מעניין מה זה אומר
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- גם אני נדבקתי ב Pretty Little Liars - תוכנית מותחת ביותר. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם!!!! משהו טוב שאכלתם השבוע- אמא שלי הכינה גלידה וניל עוגיות - יאמי. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כן למרות שהיו עיכובים מדי פעם. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- יש לי משהו..זה קשור לשיר שחרשתי השבוע. אתמול הייתי במסיבת יומולדת של חבר טוב שלי (זה שקניתי לו מתנה) וישבנו בחוץ כולם ושיחקנו כל מיני משחקים ושמענו מוזיקה. הלכתי להביא משהו וכשחזרתי שמעתי את השיר drummer boy והתלהבתי ואמרתי דיי בקול -"אוי, אני אוהבת את השיר הזה" ואז קלטתי שזה בכלל הטלפון שלי שמצלצל.כמובן שכולם שמעו ולא הפסיקו לצחוק עלי כל פעם שהטלפון שלי צלצל הם התחילו לצחוק
איש השבוע שלכם בפורום- איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- אחיינית שלי מסר לאומה- תיזהרו בכבישים. זה מסוכן
תמונת השבוע שלכם- זה השולחן עבודה שלי בעבודה...התמונה הזו פשוט מרגיעה אותי..יש בה כ"כ הרבה שלווה המלצת השבוע- ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 הוא היה טוב עד היום...

LeAnnDylan

Well-known member
וואי כרית רוטטת נשמע כמו משהו.. מענין?

איפה קונים דבר כזה? אני חייבת לנסות!

למעלה