It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
זה בסדר קנית לי מספיק דברים רוטטים בחיים../images/Emo69.gif

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הקטע עם הפלאפון
יאמי וניל עוגיות

LeAnnDylan

Well-known member
אין לאב../images/Emo99.gif

שיר חרישה בקאנטרי- If I Die Young - The Band Perry Follow Me Down - Ladies Of The Canyon Lonely Enough - Little Big Town Swingin - LeAnn Rimes Hillbilly Bone - Blake Shelton I Think About Us - Jo Dee Messina Why Haven't I Heard From You - Reba McEntire |עומד בפינה מבויש| I Pray For You - Jaron & The Long Road To Love I Got Your Country Right Here - Gretchen Wilson
שיר חרישה לא קאנטרי- I Stand - Idina Menzel According To You - Orianthi
אלבום ישן שעשה קאמבק- I Stand - Idina Menzel
אלבום חדש שגילתם- Court Yard Hounds - Court Yard Hounds
ציטוט השבוע שלכם- "לא חשבתי שב-2010 המקרנה תהיה חלק מהפלייליסט של ימי הולדת, אבל הליצן חשב אחרת"
קנית השבוע- וואי פשטתי על איביי. אם לומר לכם את האמת אני לא באמת זוכרת מה קניתי כי כל יום קניתי איזה 3 דברים. אבל בין היתר היו שם כל מיני דיסקים, שרשראות וחולצות.כשזה יגיע בדואר יהיה לי מושג טוב יותר על מה קניתי
אבל הקניה האחרונה שלי הייתה שרשרת עם מפרט של גיטרה שכתוב עליו שוגרלנד. היא מהממת
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- איילת מטיילת
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- Pretty Little Liars למרות שהיה פרק פילר האנטומיה של גריי - למרות שהפרק האחרון לא היה משהו. ראיתי איזה 6 פרקים ברצף כי כולם ספיילרו לי ת'צורה
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם ברמות לא אנושיות!
משהו טוב שאכלתם השבוע- וואי הייתי בייביסיטר וההורים אמרו לי להרגיש חופשי ולקחת מה שאני רוצה מהמקרר (טעות מס' 1) הייתה שם עוגת קרם קצפת מעלפת עם שוקולד למעלה. 5 ס"מ שכבות של תענוג צרוף (טעות מספר 2) השעה הייתה 12 בלילה (טעות מספר 3) והעוגה פשוט קראה לי. וכן היא לא ביאסה. כאילו ביאס לי ת'צורה שהעלתי איזה 12 קילו בכל ביס, כן. אבל העוגה עצמה הייתה מושלמת!
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- איי גס.
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- יש שניים: הייתי אצל בת דודה שלי וביקשתי ממנה לשתות אז דודה שלי מזגה לי איזה סודה בטעמים. אני בכלל לא אוהבת סודה והיה לזה צבע של כימיקלים אבל אמרתי יאללה נשתה, אני צמאה. בת דודה שלי בדיוק נכנס למטבח וראתה את הכוס שלי עם איזה נוזל בצבע זרחני והיא כזה: "איכס ברבור, מה את שותה, יש לזה טעם רדיואקטיבי" זה כל כך הצחיק אותי באותו רגע שכל הגזים עלו לי לאף בניסיון לא להשפריץ אותם החוצה
הציטוט השני שייך לחברה של חן;; דאבליו: "דווקא היה ממש נחמד עשינו קבלת שבת וזה" אני: "יאא. היית אמא שבת?" דאבליו: "וג'אג אבא שבת, מסתבר..." רק חן תבין
אלא אם כן לא קראת את ההסבר שנתתי לה על מה ההבדל בין עומואית ללאסביט
איש השבוע שלכם בפורום- רווית;;
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- רווית;;
מסר לאומה- לפני שאתם מצלמים מלא תמונות תחשבו אם יהיה לכם כוח למיין אותם אח"כ ותסגרו ת'מצלמה!
תמונת השבוע שלכם- השרשרת שלי
אגב יש עוד שרשרות של אקדחים שקניתי כי לא מצאתי את הקודמת שלי
אני אצלם כשהיא תגיע
המלצת השבוע- תתרחקו מאיביי! איביי זה השטן!
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

וויי הבנט איי הרד פרומ יו../images/Emo12.gif

הגיהנום קפא??
הקליפ קורע תודי
יאמי הרגת אותי עם העוגה
תתחדשי!!

LeAnnDylan

Well-known member
מי ראה את הקליפ../images/Emo12.gif ../images/Emo5.gif יש גבול!

נדבקתי לשיר אחרי הגרסה של קלי קלרקסון ואכן הגהינום קפא ביום שהעברתי אותו לנגן שלי ואני טוענת לחוסר שפויות זמני בזמן ששמעתי אותו ולעובדה שאהבתי אותו אין תירוץ. שוט מי נאו

לאלא זה בסדר, הגרסא של קלי טובה

גם אני הייתי שומעת את המקורי
זה כמו דה נייט דה לייטס וונט אאוט אינ ג'ורג'ה וג'ניפר

רק שהגרסה של ג'ניפר הרבה יותר טובה../images/Emo3.gif

חוץ מהתקפי הפרקינסון שהיא חווה באמצע ההופעה זאת אמרת...

כן אבל בהופעה זו ספציפית זה היה ממש מוגזם

ממש חששתי שהיא עומדת להתפגר על הרצפה וקצף לבן יתחיל להשפריץ לה מהעיניים ומהזווית של הפה

LeAnnDylan

Well-known member
אני חושבת שאת מתבלבלת עם התקף אפילפסיה../images/Emo6.gif

למעלה