It's Friday I'm In Love

West Doll

New member
../images/Emo79.gifIt's Friday I'm In Love../images/Emo79.gif

רק כי הבטחתי לצליל שאפתח. טופ 5 חפרתם
נו השבוע אין את המידע הזה אז חכו לשבוע הבא ;; אתם יכולים להמר
עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) אמריקן איידול פופ גלי - glee דיאטות ואורח חיים בריא רוק אופנה אלטרנטיבית מוזיקה עברית ישנה וחדשה ערוצי MTV ו-VH1 חתונות מטאל ויאללה תנו אותה בסיכומיישן:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

West Doll

New member
אני בטוחה שצליל תמסור את התוצאות בשניה

שהאינטרנט יחזור אליה ;;

Guncrazy

New member
שבת שלום

שיר חרישה בקאנטרי- Stuck Like Glue שיר חרישה לא קאנטרי- None אלבום ישן שעשה קאמבק- None אלבום חדש שגילתם- שמעתי את של בלייק שלטון. כן לא חדש אני יודעת אבל חדש בשבילי ציטוט השבוע שלכם- אני לא זוכרת כלום שווה קנית השבוע- 2 חולצות ושמלה ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- משעמם אני יודעת אבל רק חומר לימודי סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- פלאש פורוורדס מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם משהו טוב שאכלתם השבוע- סטייק הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- בערך משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- לא זוכרת
איש השבוע שלכם בפורום- חן;; איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- חבר שלי מסר לאומה- תשתו הרבה מים תמונת השבוע שלכם- אני במהיר המלצת השבוע- תשתו הרבה יין ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 7 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

West Doll

New member
יו אני בעננים../images/Emo99.gif

סטייק
אני אכלתי אתמול |ריר| התירוץ של "אני במהיר" עומד להסתיים בקרוב

Guncrazy

New member
התירוץ של אני במהיר משרת אותי כבר שנים../images/Emo3.gif

יאללה מהר אני צריכה לעוף

שיר חרישה בקאנטרי- הכי ס[ט]אק לייק גלו! גם כשהוא מעפן הוא נדבק (אירוניה..) שיר חרישה לא קאנטרי- הראפ של סטאק לייק גלו
אלבום ישן שעשה קאמבק- אחד של שוגרלנד שבו הם לא נשמעו כמו גוון סטפאני על סטרואידים אלבום חדש שגילתם- לא מגלה. מה אני קולומבוס. דילן מגלה לי ועכשיו דילן בלי מחשב
ציטוט השבוע שלכם- משהו מטומטם של דילן קנית השבוע- לפטופ. אבל הוא מזה גיי מסתבר. אני הולכת לקנות חדש ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- פריטי ליל לירס;; אני יודעת את הסוף;; סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- פריטי ליטל ליירס! מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חםםם משהו טוב שאכלתם השבוע- המבורגר. סביר להניח שהיה בפנים איזה גמל אבל מה שאני לא יודעת לא הורג אותי הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כן משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- "אם היה לי זין הוא היה כזה |__________________________| גדול והית מזה מקבלת כאפה עם הגב שלו!" (דילן פואטית..) איש השבוע שלכם בפורום- דילן, איך אפשר שלא איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- לא סובלת אנשים אז לתת להם את תואר איש השבוע שלי? מזה לא מסר לאומה- מגרד לי בגב תמונת השבוע שלכם- דמיינו מישהי מהסתומת (שיודעות מי הן) עם תפוח המלצת השבוע- תאכל תפוח. גם אם לא בגדו בכן ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

West Doll

New member
אמאלה אחד הסיכומים שלך../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ישר להעתיק את הכל למחברת של צליל
ולמה את צריכה את צליל...אני אשלח לך שירים ;;

LeAnnDylan

Well-known member
|גזור והדבק|

איפה דאבליו שתעביר הלאה את הגאוניות של האייקון הזה;;

LeAnnDylan

Well-known member
הנה כדי שלא תרביצו לי

לפני שהנט סטיק יוציא אותי מדעתי שוב (497) LeAnnDylan (285) West Doll (220) the whole shebang (147) And If Feels Like (91) symptoms

Guncrazy

New member
מה? אני אפילו לא בחמישיה הפותחת../images/Emo7.gif

לא פייר! תפוז רמאי! אני דורשת ספירה מחודשת של הקולות

symptoms

New member
תאשימי את חן, אני עושה את זה

כל הזמן, זה עובד ממש טוב. ואם לא, תמיד אפשר לטעון לזיוף קולות. רעות

symptoms

New member
אני לא מאמינה

כל כך השתדלתי ורק 91? אין בעיה, אני פותחת במבצע השתלטות עוינת. אבל לזכותי יאמר שלפחות נכנסתי לרשימה השבוע
רעות

למעלה