It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
והנה חמישיית כל הזמנים;;

(1073) LeAnnDylan (836) West Doll (411) the whole shebang (241) And If Feels Like (223) Guncrazy כולכן טעונות שיפור! |הא|

LeAnnDylan

Well-known member
אז תתחילי לחפור../images/Emo46.gif

חסרות לך עוד 141 הודעות;;

symptoms

New member
אוף נו, אני מתחילה להגיב על הכל

לא משנה כמה זה לא קשור. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
|משתלטת לבת דודה שלי על המחשב|

שיר חרישה בקאנטרי- Stuck Like Glue
וכן, נשבעת שבפעם ה-70 בריפיט יומי של ארבעה ימים זה אשכרה נשמע טוב
שוקינג. איי קנואו! שיר חרישה לא קאנטרי- אני חוששת להודות ש-Band On The Run עושה עליה לפליליסט שלי :S בגרסת דאבליו |האהעהא| אבל חוץ ממנו כמובן שיש את Living On A Prayer בגרסה האגדית שלי ושל חן
(בעיקר מאוהב עליי) ואת Go Your Own Way ובמיוחד הפולולולוללולולוללולולולו בכלל צריך להתייחס לפולולולוללו בתור שיר בפני עצמו
|סגידהעצמית| ושירים נומלים כאלה (אם חייבים) אז: I Touch Myself ולא אני לא נוגעת בעצמי כשאני חושבת עליכן. קישטה! סוטות
היה לי גם ספיישל סטפס/אס קלאב/בי וויטצ'ד/בילי/ווסטלייף ושאר פופיסטים של שנות ה-90
אלבום ישן שעשה קאמבק- Gold - Steps / S Club - S Club 7 אלבום חדש שגילתם- ממ אני לא זוכרת אם זה היה השבוע או בשבוע שעבר אבל האלבום EP של מישל בראנץ' ממש מעולה! הכי
בנוסף, אני וחן האזנו יחד לEP של דה בנד פרי. וואט קן איי סיי. איף איי דיי יאנג יש רק וואנס אין אה לייףטיים. ציטוט השבוע שלכם- "דאבליו דאבליו דאבליו" "YOU FAIL!!!!!!!!!!" "פולולולוללולולולוללולולולולוללולולוללולולו" דרורית: התמונה שלך בצד מזכירה לי יצירת אומנות אני: אני כולי יצרת אומנות! דרורית: ידוע (חן לומדת לאיית) חן: T כמו תחת |אני בוכה שעה לחן ודאבליו שכואבת לי הבטן ואז| אני: הו הנה דרורה;; היא תעביר את הכאבי בטן;; חן: יופי את רואה את דרורה והגבות באות
מזה NOT
דרורית מנסה לנתח פסיכולוגית את הכאב בטן שלי: דרורית: אולי זה באמת מלחץ או מאיפוק רגשי כלשהו? את מרגישה כאבים שאת לא יכולה להסביר אותם או באמת כאב כאילו איה נפלתי אני: כאב של כאילו איה נפלתי. ממש כאב של מכה כחולה כזו דרורית: ממה לעזאזל קיבלת מכה
אולי מכל התפוחים שלך;; I Like Me, You should too Do I Look Like a people person?! אני: זה לא מצחיק. עם כל הקרינה שספגתי בשנותיי הצבאיות בדוק יצא לי ילד ירוק עם קרניים חן: מסכן, הוא מזה יגמור לבד. תרתי משמע |מגלגלעיניים של המסן| אני: אמרה זו שבחיים לא גמרה
חן: מאיפה לך? אני: לא ידעתי שאת בענין של תירסים;; חן: אני רק אומרת שמה שקרה בארה"ב- נשאר בארה"ב;; הכי לא נשאר בארה"ב עכשיו;; "זה הכי פייל. להיות הסקנד בסט פייל" קנית השבוע- וול. קנינו תפוחים
וקנינו חולצות שוות!
למרות שחן לא רצתה ללכת עם חולצת ה"מה LIKE תתפשטי!"
לוזרית|הא| קנינו דיסקים
גרמתי לחן לקנות ליאן;; ואני יודעת שקניתי עוד דברים כי חשבון הבנק שלי צועק הצילו אבל אני לא זוכרת אם זה השבוע או שבוע שעבר ובכלל מי זוכר מה הוא קנה כשכל יום יש עוד מינוס 1500 בבנק
אה וואי, קנינו גיטרה D: חן אמרה שעוד כמה שנים הן יהיו בהול אוף פים של הקאנטרי ויהיה כתוב הגיטרות הראשונות של צ'יינה אנד דילן ואנשים ישלמו מלאנת'לפים כסף כדי לראות אותן;; אני חושבת שקודם כדאי שחן תלמד איך להחזיק את הגיטרה שלה... ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- ממ קראתי תווים, זה נחשב? סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ממ הורדתי פריטי ליטל ליירז אבל עדין לא ישבתי לצפות אז נאטינג' מדד טמפרטורות: היה חם או קר- וואי חם אש. אני מרגישה בגיהנום
והשבוע דווקא לא עשיתי יותר מידי מעשים רעים
משהו טוב שאכלתם השבוע- אובר-קוקד נודלס!
ואתמול הכנסתי בגן (טוב אולי זה היה שלשום|חושב|) עוגות ביסקוויטים עם מלאמלא צבעי מאכל |ריר| כי לגננת שלנו הייתה יומולדת וחשבתי שיהיה מאוד נחמד (ובעיקר טעים) להכין לה עוגה. במקרה יצאו 2, כי אני מאוד טובה עם כמויות.. מסתבר... קיצר יצא בסט! אה ואם כבר מאכלים וזה אז כמובן שהפנקייקס שלי ושל חן עם היצירות מופת המונצחות עליהם היו מעולים
לשם שינוי...
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- מזה לא. ועם המעבר דירה המעפן הזה אני גם לעולם לא אספיק
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- טוב חוץ מהמג'יק פינגרס של איטי ו-18 שעות סרטונים שצילמתי בבית של חן שכל פעם מחדש לצפות בהם הורג אותי מצחוק
היה גם את הקטע בדרכים עם הפדופיל שניסינו לסדר לאיזה משמשית. אין רק מלהיזכר בזה יורדות לי דמעות של צחוק
איש השבוע שלכם בפורום- צ'ן, אוף קורס
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- חנה
למרות שעכשיו היא גם בפורום
אבל נו בא לי להכניס אותה לקטגוריה הזאת
וגם דאבליו;; שסיפקה לנו צחוקים;; מסר לאומה- הוא בגד בי. בא לי תפוח. תמונת השבוע שלכם- הוא בגד בי. בא לי תפוח. המלצת השבוע- קחי לך תפוחים ותמרים המתיקי את יומך... ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

West Doll

New member
אמאלה כל הציטוטים שלך קברו אותי../images/Emo6.gif

שכחתי לגמרי מה-T כמו תחת
וזבל, מה את מגלה ציטוטי ארה"ב
איזה כיף, סקנד וויק אין אה רואו שאני אשת השבוע שלך ;; אני מרגישה כבוד גדול ותודה לעצמי שהבאתי אותי עד הלום

West Doll

New member
כל עיגול? כל עיגול? כל עיגול? כל עיגול?

שיר חרישה בקאנטרי- Stuck Like Glue - Sugarland If I Die Young - The Band Perry Is That So Wrong - Julianne Hough
שיר חרישה לא קאנטרי-W - Band On The Run Sia - Breathe Me, Buttona
אלבום ישן שעשה קאמבק- Some Hearts של קרי והדה בסט אוף של The Doors
אלבום חדש שגילתם- Jerrod Niemann - Judge Jerrod & The Hang Jury והאיפי של דה בנד פרי.
ציטוט השבוע שלכם- אמאלה, בערך מחצית מהציטוטים של צליל
קנית השבוע- כמה דיסקים, צליל קנתה לי שתי חולצות
וכמובן תפוחים! (איך אין אייקונים של תפוח?
העיקר של ביצת עין יש)
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- מי קרא, הייתי עסוקה בלהסתכל על סרטונים בריפיט.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- טרו בלאד!!!! כ"כ ובדיוק עכשיו סיימתי לראות פריטי ליטל ליירס
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- היה סבבי.
משהו טוב שאכלתם השבוע- אוברקוקד נודלס שמיסס דאבליו הכינה וצליל עזרה בתיבול
ואני כמובן עזרתי רק בנוכחות שלי ;;
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- אני חושבת שכן. חוץ מזה שהברזתי מהלימודים ביום שני כדי שאוכל להסתובב עם צליל בת"א...אבל ששש לא מגלים.
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- כאילו כל הביקור של צליל ודאבליו אצלי בבית?
זה היה הכי מצחיק אבר
איש השבוע שלכם בפורום- צליל כפרות ;;
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- דאבליו
היא גם תצייר לי את קרי אז בכלל דאבל/טריפל סגידה
מסר לאומה- קניתי מלא דברים וחסר להם אם הם לא מגיעים השבוע!!!!$@^@%$#@^
תמונת השבוע שלכם- איף הייתי מעלה את תמונת התפוח שלי אבל אני נראית שם סו
(הא, האמת שמרחוק האייקון הזה נראה כמו תפוח עם ויבראציות
) בכל מקרה, תסתפקו בקרי כפרות
המלצת השבוע- אתם חייבים לראות את הסרטונים שלנו ;;
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 10

symptoms

New member
כולנו כבר ראינו

את תמונות התפוח, את כל האלפיים. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
וואי לרגע לא הבנתי למה כתבת בנד און דה ראן

באיזה גרסה לא מזוהה ואז נפל לי האסימון;; כאילו אני כל כך רגילו לראות דאבליו בעברית שפתאום ה-W שלך היה נראה רשמי מידי ונשמע כמו איזה שם של להקת לאסביוט שרק את אוהבת;;

סיכום שבועי+מוצ"ש

כי אני לא באמת זוכרת מה היה השבוע, נעשה סיכום של היום
שיר חרישה בקאנטרי- 9 טו 5 של קרי
+ מאמא'ס סונג בלייב שיר חרישה לא קאנטרי- |מהרהר| אלבום ישן שעשה קאמבק- כנראה של קרי, פליי אונ אלבום חדש שגילתם- נוט רילי ציטוט השבוע שלכם- קנית השבוע- היום לא קניתי כלום ספר\\מאמר\\כתבה טובים שקראתם- וואלק כלום סרט\\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ואו השבוע ממש הגזמתי: סיאסיי מיאמי, האוס, פלאש פורוורד, טופ מודל, השעה ה-11, אה ולאס ווגאס היה ממש נחמד. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- גיהנום משהו טוב שאכלתם השבוע- עוגיות שוקוצ'יפס של שופרסל
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- הל נו משפט\\בדיחה\\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אוף נו אני לא באמת זוכרת
איש השבוע שלכם בפורום- כולם איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- כולם מסר לאומה- חם תמונת השבוע שלכם- מלכה
המלצת השבוע- בלעילעלעלעל ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 7 חביב

למעלה