|משתלטת לבת דודה שלי על המחשב|
שיר חרישה בקאנטרי- Stuck Like Glue
וכן, נשבעת שבפעם ה-70 בריפיט יומי של ארבעה ימים זה אשכרה נשמע טוב
שוקינג. איי קנואו!
שיר חרישה לא קאנטרי- אני חוששת להודות ש-Band On The Run עושה עליה לפליליסט שלי :S בגרסת דאבליו |האהעהא| אבל חוץ ממנו כמובן שיש את Living On A Prayer בגרסה האגדית שלי ושל חן
(בעיקר מאוהב עליי) ואת Go Your Own Way ובמיוחד הפולולולוללולולוללולולולו בכלל צריך להתייחס לפולולולוללו בתור שיר בפני עצמו
|סגידהעצמית| ושירים נומלים כאלה (אם חייבים) אז: I Touch Myself ולא אני לא נוגעת בעצמי כשאני חושבת עליכן. קישטה! סוטות
היה לי גם ספיישל סטפס/אס קלאב/בי וויטצ'ד/בילי/ווסטלייף ושאר פופיסטים של שנות ה-90
אלבום ישן שעשה קאמבק- Gold - Steps / S Club - S Club 7
אלבום חדש שגילתם- ממ אני לא זוכרת אם זה היה השבוע או בשבוע שעבר אבל האלבום EP של מישל בראנץ' ממש מעולה! הכי
בנוסף, אני וחן האזנו יחד לEP של דה בנד פרי. וואט קן איי סיי. איף איי דיי יאנג יש רק וואנס אין אה לייףטיים.
ציטוט השבוע שלכם- "דאבליו דאבליו דאבליו" "YOU FAIL!!!!!!!!!!" "פולולולוללולולולוללולולולולוללולולוללולולו" דרורית: התמונה שלך בצד מזכירה לי יצירת אומנות אני: אני כולי יצרת אומנות! דרורית: ידוע (חן לומדת לאיית) חן: T כמו תחת |אני בוכה שעה לחן ודאבליו שכואבת לי הבטן ואז| אני: הו הנה דרורה;; היא תעביר את הכאבי בטן;; חן: יופי את רואה את דרורה והגבות באות
מזה NOT
דרורית מנסה לנתח פסיכולוגית את הכאב בטן שלי: דרורית: אולי זה באמת מלחץ או מאיפוק רגשי כלשהו? את מרגישה כאבים שאת לא יכולה להסביר אותם או באמת כאב כאילו איה נפלתי אני: כאב של כאילו איה נפלתי. ממש כאב של מכה כחולה כזו דרורית: ממה לעזאזל קיבלת מכה
אולי מכל התפוחים שלך;; I Like Me, You should too Do I Look Like a people person?! אני: זה לא מצחיק. עם כל הקרינה שספגתי בשנותיי הצבאיות בדוק יצא לי ילד ירוק עם קרניים חן: מסכן, הוא מזה יגמור לבד. תרתי משמע |מגלגלעיניים של המסן| אני: אמרה זו שבחיים לא גמרה
חן: מאיפה לך? אני: לא ידעתי שאת בענין של תירסים;; חן: אני רק אומרת שמה שקרה בארה"ב- נשאר בארה"ב;; הכי לא נשאר בארה"ב עכשיו;; "זה הכי פייל. להיות הסקנד בסט פייל"
קנית השבוע- וול. קנינו תפוחים
וקנינו חולצות שוות!
למרות שחן לא רצתה ללכת עם חולצת ה"מה LIKE תתפשטי!"
לוזרית|הא| קנינו דיסקים
גרמתי לחן לקנות ליאן;; ואני יודעת שקניתי עוד דברים כי חשבון הבנק שלי צועק הצילו אבל אני לא זוכרת אם זה השבוע או שבוע שעבר ובכלל מי זוכר מה הוא קנה כשכל יום יש עוד מינוס 1500 בבנק
אה וואי, קנינו גיטרה D: חן אמרה שעוד כמה שנים הן יהיו בהול אוף פים של הקאנטרי ויהיה כתוב הגיטרות הראשונות של צ'יינה אנד דילן ואנשים ישלמו מלאנת'לפים כסף כדי לראות אותן;; אני חושבת שקודם כדאי שחן תלמד איך להחזיק את הגיטרה שלה...
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- ממ קראתי תווים, זה נחשב?
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ממ הורדתי פריטי ליטל ליירז אבל עדין לא ישבתי לצפות אז נאטינג'
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- וואי חם אש. אני מרגישה בגיהנום
והשבוע דווקא לא עשיתי יותר מידי מעשים רעים
משהו טוב שאכלתם השבוע- אובר-קוקד נודלס!
ואתמול הכנסתי בגן (טוב אולי זה היה שלשום|חושב|) עוגות ביסקוויטים עם מלאמלא צבעי מאכל |ריר| כי לגננת שלנו הייתה יומולדת וחשבתי שיהיה מאוד נחמד (ובעיקר טעים) להכין לה עוגה. במקרה יצאו 2, כי אני מאוד טובה עם כמויות.. מסתבר... קיצר יצא בסט! אה ואם כבר מאכלים וזה אז כמובן שהפנקייקס שלי ושל חן עם היצירות מופת המונצחות עליהם היו מעולים
לשם שינוי...
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- מזה לא. ועם המעבר דירה המעפן הזה אני גם לעולם לא אספיק
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- טוב חוץ מהמג'יק פינגרס של איטי ו-18 שעות סרטונים שצילמתי בבית של חן שכל פעם מחדש לצפות בהם הורג אותי מצחוק
היה גם את הקטע בדרכים עם הפדופיל שניסינו לסדר לאיזה משמשית. אין רק מלהיזכר בזה יורדות לי דמעות של צחוק
איש השבוע שלכם בפורום- צ'ן, אוף קורס
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- חנה
למרות שעכשיו היא גם בפורום
אבל נו בא לי להכניס אותה לקטגוריה הזאת
וגם דאבליו;; שסיפקה לנו צחוקים;;
מסר לאומה- הוא בגד בי. בא לי תפוח.
תמונת השבוע שלכם- הוא בגד בי. בא לי תפוח.
המלצת השבוע- קחי לך תפוחים ותמרים המתיקי את יומך...
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0