It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

טופ 5 חפרתם
(588) LeAnnDylan (357) West Doll (279) the whole shebang (173) And It Feels Like (154) symptoms עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) אמריקן איידול כוכב נולד רוק מוזיקה עברית ישנה וחדשה הורים לפעוטות (בנות.. אתם מצפות לתינוק?) סאונד והפקה מוזיקה שחורה מטאל האח הגדול רגאיי ודאנסהול (מה קרה הראפ של ג'ניפר עשה לכם חשק לרגאיי?
) ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

West Doll

New member
וועו וועו סטאק לייק גלו../images/Emo79.gif

שיר חרישה בקאנטרי- Sugarland - Settlin', Stuck Like Glue Martina McBride - I Just Call You Mine Carrie Underwood - Before He Cheats, Undo It
שיר חרישה לא קאנטרי- The Beatles - I Want To Hold Your Hand The Beatles - Helter Skelter
אלבום ישן שעשה קאמבק- Sugarland - Enjoy the Ride
אלבום חדש שגילתם- אלבומי ביטלס |מתבייש|
ציטוט השבוע שלכם- אני: "איפה המצית שלי?" צליל: "למה את צריכה מצית? תוציאי את הסיגריה מהחלון והיא תידלק מהחום
"
קנית השבוע- ביטלס רוקבנד, העונה השניה של טרו בלאד בבלו ריי ;; וכמה דיסקים וביניהם גולד אנד גרין של שוגרלנד והחלק הראשון של בלייק שלטון ;; והדיסק החדש של דירקס בנטלי
אה וגם מתנה לחברה ;;
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- קראתי מצגת על הצמצם ועל הפלאש מהקורס צילום שעשו לנו
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- טרו בלאד. לגמרי!
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- פאקינג חם
משהו טוב שאכלתם השבוע- חיות מתות עם צליל ;; יאמי. שתינו יצאנו מהמסעדה מפוצצות
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- יאפ.
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- צליל מנסה להרכיב את התופים ברוקבנד
וואי זה היה קורע.
איש השבוע שלכם בפורום- צליל ;;
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- ;;
מסר לאומה- אני חייבת עבודה.
תמונת השבוע שלכם- קרי מכוערת
המלצת השבוע- תשמרו על הגזרה.
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 9+

Guncrazy

New member
איך לא עשיתן וידאו של צליל מנסה להרכיב את

התופים ברוקבנד?
זה היה יכול להיות משעשע!

LeAnnDylan

Well-known member
אני אפילו לא זוכרת מה היה מצחיק בזה../images/Emo12.gif

החלק שחן התחילה להרביץ למקלות כדי שיתחברו ושאגה תוך כדי.. *זה* היה מצחיק! חוץ מזה חן אני במקומך הייתי סותמת
יש לי וידאוים מפלילים שלך במצלמה אז בלי רעיונות מפגרים

LeAnnDylan

Well-known member
חיות מתות../images/Emo99.gif

והתמונות של החיות המתות ושלך מנסה לאכול אותן עם השיפודים;; שירי ביטלס;; ואני קורעת אותך בקאנט ביי מי לאב שוע1

אבריוון קולז יו אמייזינג../images/Emo23.gif

שיר חרישה בקאנטרי- Stuck Like Glue- Sugarland I Just Call You Mine- Martina McBride Lesson In Leaving- Jo Dee Messina A Woman's work- SHeDAISY Wishing Well- Jo Dee Messina שיר חרישה לא קאנטרי- It's Oh So Quiet- Bjork Every Rose Has It's Thorn- Miley Cyrus
אלבום ישן שעשה קאמבק-מניין לי אלבום חדש שגילתם- מניין לי ציטוט השבוע שלכם- קנית השבוע- גלידה, אבל לא סתם גלידה! עם כוס, כפית והכל. אהה! והמילקי החדש של טרה
ספר\\מאמר\\כתבה טובים שקראתם- האמת שקראתי קצת על מכניקת קוונטים ותורת היחסות. סרט\\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- טופ מודל, ש.חים של פלאש פורוורד, אחד העם 101
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע- ראה קנית השבוע הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- מזה לא
משפט\\בדיחה\\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אוהוהו! רשמתי לי;;: 1) אז שוב התקשרו ועשו סקר טלפוני
יו קרועים. אח שלי ענה כמו תמיד. הסקר היה על שירותי בריאות. הפקידה שאלה אותו אילו קופות חולים הוא מכיר והוא ענה:" מאוחדת... הקופה עם החסידה ובוהדנה... כללית ויש עוד אחד שאני לא זוכר.." פקידה:" מכבי?" אחשלי:" מכבי, הפועל..". ובהמשך היא שאלה אותו איזו קופה מעניקה את השירותים הכי מתקדמים בעיניו, אז הוא אמר:" יש את הקופה הזאת שעושה השתלות שיער" פקידה:" התכוונתי לשירותים רפואיים... קרדיולוגיה וכדומה.." אחשלי:" טוב לא באה לי בטוב השאלה הזאת, תעברי הלאה, נקסט" * אני מאזינה מהטלפון השני ועושה לו בלחש שהוא דפוק
ואז הוא נקרע מצחוק והפקידה ניתקה
. 2) אח שלי הקטן מסתכל על אח שלי הגדול וזורק:" ממש נשיונל ג'אוגרפיק". איש השבוע שלכם בפורום- כולן איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- שולה הגננת מסר לאומה- מרטינה לנצח
תמונת השבוע שלכם- אל תתחילו
המלצת השבוע- תאפו עוגות בבית ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 סביר 5.5

LeAnnDylan

Well-known member
זה שיר מגניב

ודרורית מוזרה כמעט כמו ביורק אז אני מניחה שהכל אפשרי

MiriOrit

New member
ביורק + שיר מגניב = לא הולך ביחד

היא כזאת מוזרה והמוזיקה שלה יותר מוזרה תמיד חשבתי שאנשים ששומעים אותה הם הכי הזויים בעולם והאמת שזה גם לא מסתדר לי עם מוזיקה קאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
דרורית = הבחורה הכי הזויה בעולם

ג'סט סיינ'... מצא מין את מינו במקרה של דרורית אגב מדובר בהרבה מין ומהסוג הלאסבי אז היא בכלל בקטע

Guncrazy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Guncrazy

New member
שמת לב שביחד עם ביורק היא גם כתה את מיילי

סיירוס? אל תנסי לחפש היגיון בהודעות של דרורית. את תלכי לאיבוד..

Guncrazy

New member
כתבה*

אני אוהבת עילגויות מקלדתיות. ככה יש עוד תירוץ להודעה לסטטיסטיקה

LeAnnDylan

Well-known member
תאכלס!

לדרורית יש חוט מחשבה משלך היא יכולה לדבר איתך על קרי אנדרווד ואז פתאום להגיד "כן ובדיוק היום ראיתי חתול דרוס" ואם תשאלי מה הקשר אז כמובן שלקרי יש עכברוש משלה וחתולים נורא אוהבים עכברושים וסביר להניח שלפני שהחתול שראתהנדרס, הוא בטח אכל איזה עכברוש לארוחת צהריים ואז ספלינטר העניש אותו ודחף אותו לכביש סואן.... או משהו בסגנון...
אבל אנחנו מתים על דרורה;;

../images/Emo6.gif זה באמת שיר טוב../images/Emo6.gif

האמת שהתמכרתי לזה בגלל פלאש פורוורד
הנה תראי את הקטע: http://www.youtube.com/watch?v=NafNsKKfQ3E אני מניחה שאם לא הייתי שומרת שבת הייתי מזמן את החוסכת את המבוכה בהמשך השרשור
|הא|

Guncrazy

New member
אם לא הובכת לפחות פעמיים באותו שרשור

את לא חברת פורום אמיתית

Guncrazy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאת אחת ההזויות!

ציטוט השבוע שלך

LeAnnDylan

Well-known member
LOL איזה יום אחד אני אתקשר אליך ואתחזה לאשת

סקרים רק כדי לשגע את אחיך קצת;; ומה קרה נגמרו לך המורות הקשישות אז עברת לגננות?;; רוצה שאכיר לך את הגננת שלי? אם כי היא לא מספיק קשישה בשבילך |חושב| היא בקושי בת 30 התמונה של מרטינה
ושירי השבוע שלך

בחופש אין מורות../images/Emo7.gif

בקשר לטלפון, תעבדי על המבטא הרוסי שלך
היא אשכרה שאלה את אח שלי מתי הוא עלה לארץ מברה"מ

למעלה