אני לא ג'ובניקית
שיר חרישה בקאנטרי- וועו וועו סטאק לייק גלו
וגם מלאנתלאפים שירים של מרטינה. כל האלה שכתבתי בארטיסט אוף דה וויק
שיר חרישה לא קאנטרי- איי סורנדר של סלין דיון (שירלי סו גנבה לי את השיר!) וגם בד רומנס של ליידי גאגא, בטר שייפ אפ - גריז, ליבינג לה וידה לוקה - ריקי מרטין. כן הייתה לנו מסיבת אולדיז בגן
היו צחוקים ושיגענו את הילדים.
אלבום ישן שעשה קאמבק- מרטינה - טיימלס
אלבום חדש שגילתם- טוניה קנדי - לאקי איי לוסט יו
ציטוט השבוע שלכם- "שלום אפשר לדבר עם כרמלה?" "בהחלט!"
קנית השבוע- קניתי רק מתנות לאנשים
יאללה מתי היומולדת שלי|הא| אה אבל קניתי לי שרשרת יפה מ-TNT
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- דקסטר אין דה דארק
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- Covert Affairs
הסדרה החדשה של פייפר פראבו
וגם Pretty Little Liars
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חםםםםםםםםםםם
משהו טוב שאכלתם השבוע- לחם שום עם מוצרלה, זיתים שחוריםועגבניות. זה היה מעולה! וגם החיות מתות שאכלתי עם חן היו מעולות!
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כן! סיימתי למיין את כל המיליון תמונות של הילדים בגן אז אני מזה מבסוטה על עצמי
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- צ'ן אומר/ת (22:46): אני חושבת שדרורית מזה צריכה לתמצת את השאלות טוב שהיא לא שמה שם בגרות מלאה ~~~ דרורית : אלטון הזה גנב את כל הקרדיט לעצמו|הא| כמו וינס גיל ששר איזה 2 שורות ועושה מממממ ובסוף מפרסמים את זה באלבום שלו ולא של ריבה|הא|בריבוע אני: זה שיר שלו אבל דרורית : האו שולד איי נואו, איי ווזנט איבן אקזיסט ~~~ טוב זה ציטוט מהשבוע שעבר אבל הבטחתי לעצמי שאני אזכור אותו להשבוע;; היינו בבית של צ'ן והיא ניסתה להדליק את הגז עם מצית וכמעט שרפה את דאבליו ואז היא אומרת לה "אל תדאגי אם תישרפי יש לי את המנתח שלי בחיוג מהיר" אני: "עלק חיוג מהיר כולו מסנן אותך. את מזה לא מעניינת אותו" צ'ן: "אני מעניינת. רק החור שלי לא מענין אותו"
ואז היא כזה "טוב.. זה לא נשמע טוב"
איש השבוע שלכם בפורום- צ'יינה ביץ';;
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- רווית;;
מסר לאומה- מי שמדבר מאחוריי הגב נמצא בעמדה הכי טובה לנשק לי את התחת...
תמונת השבוע שלכם- אני קורעת את חן ברוקבנד D::
המלצת השבוע- Covert Affairs
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0