It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

טופ 5 חפרתם
(90) LeAnnDylan (61) the whole shebang (39) And It Feels Like (16) blah blah story (9) Light Warrior עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) פופ זיהוי שירים פאנק מצעדים וביקורת מוזיקה ג`אז ובלוז אמריקן איידול רוק ישראלי מוזיקה שחורה רוק ערוצי MTV ו-VH1 ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

LeAnnDylan

Well-known member

טופ 5 חפרתם
(93) LeAnnDylan (70) the whole shebang (54) And It Feels Like (14) blah blah story (13) Light Warrior עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) מצעדים וביקורת מוזיקה סאונד והפקה מוזיקה שחורה עקרות בית נואשות (טלוויזיה) פופ רוק ישראלי ג`אז ובלוז אמריקן איידול פאנק מטאל ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-

יאללה הרבה זמן לא הייתי כאן

שיר חרישה בקאנטרי- Who Are You When I'm Not Looking - Blake Shelton
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק- Sugarland - Enjoy The Ride
אלבום חדש שגילתם- לא גיליתי אבל החדש של ליטל ביג טאון עובר בימים האחרים חרישה מסיבית. אלבום מעולה.
ציטוט השבוע שלכם- עייפה מידי מכדי לזכור
קנית השבוע- קניתי מגפיים חדשות כי בניגוד אליכם כאן יורד קצת גשם
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- התחלתי לקרוא את הספרים של דקסטר. אני בראשון עדין אז לא לספיילר.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- דקסטר! וואו העונה הזאת פשוט מעולה!
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קריר
משהו טוב שאכלתם השבוע- רביולי
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כן
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- ישבנו כמה חברים בדירה ואיזה אחד ניסה להסתלבט על מישהו אחר שם שהוא קטן אז הוא אומר לו כזה "אז מה, הגיע הזמן לשיחת אב ובן על הפילים והג'ירפות..." אז אותו בחור עונה לו "Dude עם מי אבא שלך מזדיין?!" הייתם צריכים לשמוע אותו אומר אז זה, זה היה אחד הדברים הכי קורעים אבר
איש השבוע שלכם בפורום- לא הייתי פה שנים אז כולכן
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- דייב
מסר לאומה- איזה מעצבן זה שנתקע תירס בין השיניים
תמונת השבוע שלכם- עזבו אתכם תמונות. אין כוחות.
המלצת השבוע- הספר של דקסטר, למי שעדין לא קרא. פשוט מבריק. הכתיבה של ג'ף לינדסי גאונית!
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

מסכמת שבוע בוער

שיר חרישה בקאנטרי- Firecracker נראה לי הולם שיר חרישה לא קאנטרי- Hot In Herre אלבום ישן שעשה קאמבק- האמת שהאלבום הראשון של ליידי איי נתפס לי באייפוד אלבום חדש שגילתם- לא משהו מענין ציטוט השבוע שלכם- כותרות עיתונים: "אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת" שנונים אצלכם.. קנית השבוע- מטריה. יש מקומות הגשם לא מפסיק לרדת בהם... גו פיגר ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- דילן המליצה על משהו של הרלן אז אני קוראת סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- דקסטר!! ראיתי שפתחתם שרשור. מיד אגש להגיב מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קר משהו טוב שאכלתם השבוע- לזניה הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כן משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- המצעד של דילן
איש השבוע שלכם בפורום- דילן
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- דילן מסר לאומה- יאללה תכבו כבר את האש תמונת השבוע שלכם- אין כוחות המלצת השבוע- גשם. ממליצה בחום... ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
יאללה

שיר חרישה בקאנטרי- American Honey - Lady Antebellum
שיר חרישה לא קאנטרי- Candy - Mandy Moore
אלבום ישן שעשה קאמבק- I Wanna Be With You - Mandy Moore
אלבום חדש שגילתם- Amanda Leigh - Mandy Moore
ציטוט השבוע שלכם- היו הרבה ציטוטים השבוע אבל אף אחד מהם לא שווה ציטוט
קנית השבוע- קניתי כדורים ב-90 ש"ח וכשהגעתי הביתה ובלעתי כבר 3 מהם וכל אחד בקושי רב מאוד גם בגלל שכל אחד בגודל של דינוזאור וגם בגלל שיש להם ריח וטעם של גוויה. גיליתי שהתוקף שלהם פג לפני חצי שנה ואין לי קבלה :\
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- האחרון של הרלן
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- דקסטר, מדיום ומחשבות פליליות
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חום אימים ביום קור כלבים בבוקר
משהו טוב שאכלתם השבוע- סופגניה מעשה ידיי. פעם ראשונה שעשיתי וכולם אמרו שהיא הייתה מעולה! מחר אני אכין לי סופגניות עם קרם פטיסייר
|ריר|
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- ממש ממש לא. הייתי צריכה לנסוע למשרד הפנים להוציא ת.ז חדשה ולא היה לי זמן. הייתי צריכה לנסוע להחליף את הכדורים האלה ובגלל השריפה הזו אנחנו כלואים בבית כל היום כי אמרו שאסור לצאת ועוד כל מיני תיכנונים קטנים שנדחו בגלל סיבות מעצבנות.
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- שיחקנו בגן טוק טוק מי אני ומה שמי ואחת הבנות ישבה על הרצפה בישיבה מזרחית וכל פעם קראה לילד אחר שיבוא אליה לשים ראש ואז ילד אחר דופק לו על הגב. אחד הילדים דחף את הראש שלו למטה מידי והמטפלת פלטה צעקת בהלה ועושה לו כזה "הלו, אתה מנסה להיכנס לשם חזרה?!" לא נשמתי איזה כמה דקות
איש השבוע שלכם בפורום- רווית
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- אמא אחת מהגן אצלנו. כזאת נשמה.
מסר לאומה- גשם בוא רד עליי בוא כסה אותי עכשיו אותי ואת ימיי
תמונת השבוע שלכם- יש לי רק תמונות אש ותמונות אחרי בדיקת דם. לא יודעת מה כדאי אבל נראה לי ראינו יותר מידי אש אז הנה תמונת בדיקת דם שהשתבשה קצת
המלצת השבוע- שירד גשם!
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 1 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

יו מזה צריך להביע

אני רואה שהאחות שעשתה לך את זה חסרת כיוון לחלוטין. לכי תדעי, אולי גם המזרק מזוהם... רשלנות. תמיד רציתי להכין סופגניות, אבל נה..

בעיקר את The Reason Why

Kiss Goodbye All The Way Down ו- Life Rolls On אבל בעיקרון יש בליבי פינה חמה לכל השירים באלבום. זה באמת אחד האלבומים הטובים ביותר של השנה החולפת.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo261.gif../images/Emo42.gif

שיר חרישה בקאנטרי- Crazy Women - LeAnn Rimes American Honey - Lady Antebellum שיר חרישה לא קאנטרי- כל מיני שירי חנוכה ומחרוזת שירי להקות צבאיות. אלבום ישן שעשה קאמבק- פריום קאוולטי של שוגרלנד אלבום חדש שגילתם- שום כלום ציטוט השבוע שלכם- כל פעם שקשה לך בחיים ואתה חושב להרים ידיים - עצור ! האם שמת דואודורט ? קנית השבוע- קיבלתי שתי חולצות של מירנדה בדואר
קניתי את הספר האחרון של הרלן, קניתי מכנסים וצעיף מגולף וכל מיני ציוד משרדי למיני-משרד שפתחתי לי בעלית הגג פה
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- החלטתי להניח לצ'לסי קצת ולהתחיל לקרוא את הספר של הרלן. חמוד כזה סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- דקסטררררר!!!#@%
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם אש משהו טוב שאכלתם השבוע- קובה של דודה הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- לא זוכרת עזבו איש השבוע שלכם בפורום- דרורה איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- יהונתני מסר לאומה- רופאים זה עם טיפש תמונת השבוע שלכם- החולצות היפות שלי המלצת השבוע- להתאבד זה זול יותר ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 2 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member

טופ 5 חפרתם
(82) LeAnnDylan (64) And It Feels Like (49) the whole shebang (7) blah blah story (5) West Doll עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) מצעדים וביקורת מוזיקה סאונד והפקה מוזיקה שחורה עקרות בית נואשות (טלוויזיה) פופ רוק ישראלי ג`אז ובלוז אמריקן איידול פאנק מטאל ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-

blah blah story

New member
המצב גרוע אם אני נמצאת בחופרים ../images/Emo3.gif

שיר חרישה בקאנטרי- Mine All Mine - SHeDAISY שיר חרישה לא קאנטרי- Strip Me - Natasha Bedingfield אלבום ישן שעשה קאמבק- Pocketful of Sunshine - Natasha Bedingfield אלבום חדש שגילתם- אני כ"כ רוצה להגיד Strip Me - Natasha Bedingfield אבל עדיין לא השגתי אותו. ציטוט השבוע שלכם- Im only one voice in a million - But you aint taking that from me קנית השבוע- עשיתי החלקה יפנית! הקנייה הכי טובה EVER ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- בטוח היה משהו טוב..לא זוכרת כרגע. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- דקסטר
אני לא מאמינה שנגמר השבוע
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- נעים משהו טוב שאכלתם השבוע- שניצל עם פירה בטטה שהכנתי אתמול - היה מעולה. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- איכשהו - כן משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אתמול בעבודה היה לקוח על הקו שרצו להעביר למישהי ובדיוק היה טלפון. היא חשבה שזה הלקוח וענתה לטלפון "שלום אברהים" ומסתבר שזו הייתה בכלל לקוחה אחרת אז אמרתי לה להעביר אלי את השיחה ואני עניתי לטלפון "שלום, זו אורית". אז הלקוחה אומרת לי "איך את יודעת את השם שלי?!" והסברתי לה שאמרתי שאני זו אורית. אז היא אמרה "אהה, טוב. אני דורית". איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- האחיינים המדהימים שלי
מסר לאומה-
גשם,גשם משמים. כל היום טיפות המים
תמונת השבוע שלכם- במקום תמונת השבוע יש לי קישור השבוע - קלי פיקלר מראיינת על השטיח האדום (סכנת צפייה למי שצריך פיפי) המלצת השבוע- הדיסק החדש של נטשה - עדיין לא שמעתי אותו אבל אין לי ספק שהוא מעולה. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 9.5 ורק בגלל ההחלקה היפנית
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
המצב גרוע בלי שום קשר../images/Emo3.gif

לנטשה יש אלבום חדש? |הולכת לנסות להשיג בדרכים לא כשרות| תתחדשי על ההחלקה היפנית. אני גם מתה לעשות אבל אני חוששת שלא ישאר לי שיער בתום התהליך. יש לי שיער מאוד דק שלא עומד בסטנדרט :\ הלקוחות שלכם נשמעים טיפשים מאוד
וואי הוידאו של קלי
היא כזאת עמה

blah blah story

New member
נו? שמעת את האלבום החדש?

אני השגתי אותו...אבל עדיין לא שמעתי. בנוגע להחלקה- אם יש לך שיער דק- למה את צריכה החלקה?!

LeAnnDylan

Well-known member
דק זה לא אומר חלק... :p

ועדין לא השגתי. אני לא בבית. כשאהיה בבית מול המחשב שלי אוכל להשיג אותו. אבל אם יצא לך לשמוע לפני ספרי חוויות..

למעלה