It's Friday I'm In Love

ג'אז ובלוז בפורומים הנצפים? סרייסלי?

שיר חרישה בקאנטרי- Turn On the Radio - Reba McEntire לא סתם , Only Prettier עבר חרישה די גדולה ב-CMT אז שיהיה זה. אה וגם Katie Armiger - Best Song Ever שיר חרישה לא קאנטרי- לא משהו מיוחד אלבום ישן שעשה קאמבק- שום דבר מענין אלבום חדש שגילתם- Beverley Mahood - Unmistakable נחמד כזה. דילן את בטח תאהבי, תחפשי אותו אם לא תמצאי אני אשלח לך. ציטוט השבוע שלכם- It's Vivier. It's worth a hell of a lot than a glass slipper קנית השבוע- iPad ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- לא משהו שלא קשור ללימודים. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- שקר לי מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קר משהו טוב שאכלתם השבוע- לא משהו מענין. בעיקר הרבה שוקולדים כדי להשאיר אותי ערה. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא. חייבים להוסיף לשבוע עוד ארבעה ימים לפחות! משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- היינו בשיעור ואיזה מישהו מאחורי דיבר עם מי שישבה לידו ואז המרצה שאלה אותו אם הוא רוצה לשתף את שאר הקורס בשיחה אז הוא ענה לה "אוקיי" נעמד והרים את החולצה שלו ואמר לה שהוא בדיוק דיבר על כמה גדלו השרירים שלו אחרי שהוא התחיל ללכת לחדר כושר. רק המבט של המרצה היה שווה את כל העצבים שנלוו לשבוע הזה... איש השבוע שלכם בפורום- אלך גם על דרורה שחוגגת 12 אביבים.. :) איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- אותו בחור מהקורס. מסר לאומה- מרי כריסמס תמונת השבוע שלכם- אין לי זמן לתמונות. החלפתי כבר 4 כרטיסי זכרון במצלמה בגלל שאני עצלנית במקום פשוט להעלות למחשב ולמחוק מהם תמונות. המלצת השבוע- אל תשתו ליקר ביצים לא משנה כמה משלמים לכם ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 1 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

טופ 5 חפרתם
(74) LeAnnDylan (41) the whole shebang (32) And It Feels Like (23) Guncrazy (20) blah blah story עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) פופ עקרות בית נואשות (טלוויזיה) אמריקן איידול טייק דאת כריסטינה אגילרה ליידי גאגא האח הגדול מצעדים וביקורת מוזיקה האנטומיה של גריי ומרפאה פרטית אמנות ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

LeAnnDylan

Well-known member
לא יכולה להשאיר את הסכמ"ש הזה יתום...

שיר חרישה בקאנטרי- בערך כל מה שהמלצנו עליו כאן בשבוע שעבר יחד עם Waking In Memphis של לב"ט ושוגרלנד שעבר חרישה מטורפת
שיר חרישה לא קאנטרי- Heal The World - Michael Jackson (דונט אסק:S)
אלבום ישן שעשה קאמבק- ממ שום דבר מיוחד
אלבום חדש שגילתם- של בוורלי ההיא
ציטוט השבוע שלכם- "מה שלום הסלעים שלך" (חברה מתקשרת לדרוש בשלומי)
קנית השבוע- התחלתי השבוע תוכנית מפורטת בה אני רושמת כל שקל שאני מוציאה כדי לעקוב אחרי הוצאות ולראות מה ואיפה אפשר לצמצם. הממצאים שלי די נוראיים תוך שלושה ימים (ופחות משעתיים במאוחד) ביזבזתי 1763.9 ש"ח. הדבר היחיד שמענין שקניתי שם זו חליפה מאימפוריום ליהונתני שלי שעוד מעט יש לו יומולדת 3. אפרוחון קטן
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- אני באמצע של שלושה ספרים שאין בכוונתי לסיים בזמן הקרוב אז אני בטח אחליט להתחיל עוד כמה עד שאני אסיים משהו מהם
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- וואו כל כך ליי טו מי. אפילו שדרורה הבטיחה לי שהעונה השניה טובה יותר מהראשונה (סו פאר זה לא ככה) אבל אני כל כך מאוהבת (סייב דה סרקזם) בג'יליאן
בגללה אפילו התחלתי לצפות במדיקל אינבסטיגיישן אבל היא לא מהממת שם כמו בליי טו מי
טוב וגם היה את הפרק של פריטי ליטל ליירז שראיתי והיה נחמד וגם בקרוב אהבה שזה אחלה וגילי מהממת.
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- גם וגם
משהו טוב שאכלתם השבוע- שוגי
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא ממש
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- יש איזה ילד אחד בן שנה וחצי בגן ויש לו שיער מזה מושלם אז איזה יום אחד אחת המטפלות באה אליו כזה ועושה לו "איפה, איפה קנית את השיער המדהים הזה??" אז הוא עושה לה כזה "רמי לוי" יואו לא נשמתי אחרי זה שעה
איש השבוע שלכם בפורום- דרורה
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- רווית
מסר לאומה- הולד און
תמונת השבוע שלכם- אהובתי
המלצת השבוע- תראו ליי טו מי
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

הווו ביג ספנדר ספנד א ליטל טיים וויט מי../images/Emo152.gif

נכון שאת שמחה שהמלצתי לך על אישתך החדשה?;;

Guncrazy

New member
טוב גם אני לא אשאיר אותך בודד

שיר חרישה בקאנטרי- Farm Girl שיר חרישה לא קאנטרי- Big Spender אלבום ישן שעשה קאמבק- לא שמעתי אלבום שלם אבל יצא לי לשמוע די הרבה שירים של מדונה השבוע אז אולי משהו שלה. אלבום חדש שגילתם- ניסיתי את האלבום שדילן ורווית המליצו עליו אבל שמעתי אותו רק פעם אחת אז לא יודעת אם זה נחשב. ציטוט השבוע שלכם- דילן עשתה לי חשק למרתון ליי טו מי אז נזכרתי בכל מיני קטעים מצחיקים ויש את הציטוט שאני הכי אוהבת מהעונה הראשונה שג'יל אומרת לקאל I say he is a narcissist, and you make this about you? ואז הוא עונה לה Oye, that reminds me I want a big wanky picture of myself to hang in my office.
קנית השבוע- קניתי כמה ספרים אם משהו מהם יהיה מענין אני אדווח לכם ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- ראה תגובה קודמת סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ליי טו מי מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קר משהו טוב שאכלתם השבוע- שלג... (לא מרצון אבל מסתבר שאני לא חזקה במלחמות שלג
) הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כן ולא משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- Painter: You know what they say. When life gives you lemons... Lightman: chuck em' at people. איש השבוע שלכם בפורום- מי שהגיב פה יקבל את התואר
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- ידיד לי שעזר לי להחזיר לאלה שגרמו לי להפסיד במלחמת שלג. (נשבעת שעברתי את כיתה ג' בהצלחה.) מסר לאומה- לאכול שלג זה לא הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לכם... תמונת השבוע שלכם- המלצת השבוע- שקר לי זה ממכר. עד שנגמלתי דאמ ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 9 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

יו כפרות הגבתי לדילן לפני שקראתי את ההודעה של

ך!! אנחנו מזה אין סינק
היי ביג ספנדר
אגב לא להיות פראטי פופר אור אניט'ינג אבל הציטוטים שרשמת הם מעונה 3 ולא הראשונה
אבל לא נורא אני אסלח לך ככה זה כשמתקרבים לגיל 30.. הזיכרון אינו כתמול שלשום...

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

טופ 5 חפרתם
(184) LeAnnDylan (133) And It Feels Like (65) the whole shebang (58) Guncrazy (22) blah blah story עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) פופ עקרות בית נואשות (טלוויזיה) מדונה האח הגדול מצעדים וביקורת מוזיקה שיחת נשים בריטני ספירס כריסטינה אגילרה טייק דאת זיהוי שירים ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

LeAnnDylan

Well-known member
יאללה שיהיה

שיר חרישה בקאנטרי- טוב השבוע הרשיתי לעצמי לשמוע רק 3 שירים כדי לשנות להם את המיקומים באייטונס
Martina McBride - Where Would You Be Lady Antebellum - I Was Here Lady Antebellum - Never Alone
שיר חרישה לא קאנטרי- גשם בעיתו - רותי נבון
אלבום ישן שעשה קאמבק- אני מניחה שהאלבום ליידי אנטבלום, היה בא לי הרבה על הום איז וור דה הארט איז ולונג גון אז חזרתי אליו קצת.
אלבום חדש שגילתם- שום דבר וגם לא בא לי לגלות כלום. טובלי עם הפלייליסט שלי.
ציטוט השבוע שלכם- לא יודעת מי זוכר ציטוטים על הבוקר
קנית השבוע- קניתי את הבושם שלי
פליי של ג'יבנשי. אפילו שהדיילת המעצבנת ניסתה להציק לי ולהכריח אותי לקנות משהו אחר. מה הסרט שלהן, אני יודעת מה אני רוצה ומה אני אוהבת למה לנסות לשכנע אותי לא לקנות את זה><
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- גרין קארד - רם אורן
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ליי טו מי
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- לא יודעת, הייתי בבית כל השבוע :(
משהו טוב שאכלתם השבוע- אממ שווארמה?
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- אם הרף היחיד שהצבתי לעצמי זה רף שינה אז כן אין ספק שהצלחתי מעל למצופה
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- בטוח היה משהו אבל אני לא זוכרת. גם כל החפיאת פייסבוק עם אורית ודרורה הייתה משעשעת בסופו של דבר...
איש השבוע שלכם בפורום- כל מי שכתבה כאן
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- יהונתני שהייתה לו השבוע יומולדת 3
מסר לאומה- היר קאמז דה סאן אנד איי סיי איטס אולרייט
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע- תשתו מרק
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 5 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Guncrazy

New member
גרין קארד זה ישן אני זוכרת שקניתי אותו עוד

כשהייתי בארץ
תתחדשי על הבושם

למעלה