It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

טופ 5 חפרתם
(369) LeAnnDylan (126) the whole shebang (128) And It Feels Like (99) my world 88 (89) blah blah story עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן)
אמריקן איידול ו-The Voice
עקרות בית נואשות (טלוויזיה)
מצעדים וביקורת מוזיקה
זיהוי שירים
האנטומיה של גריי ומרפאה פרטית
בנים בלבד |מתן| טורדנות כפייתית OCD
כוכב נולד
רד הוט צ`ילי פפרס
הביטלס ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

my world 88

New member
ציניות לא מובילה לשום מקום, ואני שונא

אותה בתור תכונה. אני יודע שבתככלס את לא כזאת, אבל באמת דילן - המשפט הזה? תני לי לענות: "כנסו, תגיבו, תעבירו". גם אם אני לא אשיג את המטרות - אני לפחות אשיג חלק מהן. אז את יודעת מה? את לא צריכה לעשות עם זה כלום.

LeAnnDylan

Well-known member
לא הייתי צינית

הבאת קישור נכנסתי אליו ובאמת שלא ראיתי שם שום דבר שראוי להעברה או לדיון. אני חושבת שאולי העמוד לא נטען לי כמו שצריך אבל באמת שבפעם השלישית שאני לוחצת על הקישור כל מה שאני רואה זה את הטקסט הזה: - שלום לכל באיי הבלוג נוספו המטרה ונאומו הנדיר של הארווי מילק (למעלה) יחד עם שלושה סירטונים חדשים ששווים צפייה (צד ימין) עף להתכונן ללשון. וויש מי לאק. שיר הפוסט http://www.youtube.com/watch?v=g3VrggQW7tk אז באמת שאין לי בעיה לתמוך בך ובמטרות שלך ואתה יודע שלא אז אל תהפוך את זה לענין אישי אבל באמת שלא הבנתי שום דבר מהקישור הזה ומה אתה רוצה שאני אעביר בו הלאה. את הקישור שאתה עצמך שמת? את הקישור ליוטיוב שבתוך התוכן? אם אני לא הבנתי את הפואנטה של זה למה שאנשים אחרים שאני אעביר את זה אליהם יבינו? אולי אני סתם טיפשה ולא מבינה אבל באמת שאני אשמח אם תסביר לי מה זה הקישור הזה ואיזה מטרה אתה רוצה לקדם.

נסי דפדפן אחר

הקישור עצמו תקין ומציג את הבלוג המלא אם את לא יכולה לראות אותו נסי לפתוח בדפדפן אחר או לרפרש ידנית את הדפדפן שלך.

LeAnnDylan

Well-known member
הו הנה עכשיו אני רואה את כל הבלוג. תודה../images/Emo45.gif

LeAnnDylan

Well-known member
אוקיי יש לי כמה דברים להגיד

קודם כל אני ממש לא מתכוונת לפגוע או להעליב אבל אני באמת תוהה למה אתה עושה את זה ומה אתה מנסה להשיג בזה? באמת שאני בעד שוויון זכויות להומואים ולסביות ובעיני צריך להתייחס אליהם כאל כל אדם אחר ללא כל אפליה ו/או דעה קדומה. יחד עם זאת, אני חושבת שמה שאתה מנסה לקדם זו לא הכרה בזכויות הקהילה. דגל הינו סמל. זה לא סתם אובייקט מתנפנף ברוח. הנפת דגל במקום מסוים מסמל אחדות ושייכות. כשמניפים דגל מדינת ישראל זה אומר שכולנו תושבי המדינה הזו, כולנו ישראלים. כשמניפים את דגל המועצה האיזורית זה אומר שאנחנו תושבי האיזור. כשמניפים את דגל בית הספר זה אומר שאנחנו משתייכים אליו. זה משהו כוללני. אי אפשר להניף דגל במוסד ציבורי ולהגיד "זה לא בשבילכם כי אתם לא גאים" (אני לא מתכוונת לאמירה מילולית אלא לאמירה סימבולית יותר). זה לא כמו לענוד צמיד כתום לאות הזדהות עם מאבק כלשהו. להניף דגל "כופה" במרכאות מכופלות על כל תלמידי בית הספר לצאת מהארון כביכול. אם שיוויון זכויות זה מה שאתה מנסה לקדם הרי שאתה מחטיא את המטרה. הרי זה לא שמונף בבית הספר שלך דגל שמייצג את הסטרייטים וברגע שבית הספר שלך יחליט להניף דגל גאה, זו תהה אפליה כלפיי הסטרייטים. אתה יודע שאני אוהבת אותך וכפי שאמרתי לך מוקדם יותר היום, אם זה חשוב לך- לך על זה. אל תקשיב לאף אחד. מה שאתה רואה לנכון ומאמין בו, זה הדבר היחיד שחשוב. הדבר היחיד שיש לי לומר הוא שלעניות דעתי, אם הייתי בנעלייך, הייתי בוחרת להילחם בתחנות רוח אחרות. אבל זו רק אני וראית העולם הצרה שלי.

my world 88

New member
מה?! מי דיבר על זכויות!?@$

אני רוצה להעביר מוסד רשמי בישראל קוויריזציה, במיוחד בתיכון שהוא לא אחרת מכור היתוך הרבה יותר מעניין מאשר הצבא. למען עוד ילד שיצא מהארון. לא למען שיוויון מדיני. זה לא יקרה כל עוד הימין בשלטון אז אני לא טורח לנסות.

LeAnnDylan

Well-known member
טוב לא יודעת

נראה לי מוגזם מידי לתלות דגל גאווה בבית הספר. אבל מה אני כבר מבינה. כשאני הייתי בבית הספר הייתה מישהי ממגמת אומנות שהחליטה שפרוייקט הגמר שלה יהיה לצבוע את תחנת האוטובוס הראשונה בכניסה לבית הספר (שזו התחנה הכי גדולה) בצבעי הגאווה ולכתוב שם כל מיני משפטי אהבת אחים וכאלה. בעיניי זה עשה אפקט גדול כי כולם עוברים ליד התחנה הזו מידי יום, אי אפשר להתעלם ממנה וזה גם לא "כופה" את הדעות שלה וראיית העולם שלה על אף אחד. אני לא אומרת שאתה צריך לצבוע תחנות עכשיו להנאתך אבל יש המון דרכים יצירתיות להביא את האג'נדה שלך לשולחן היום. ככה שגם אם לא ילך ענין הדגל יש אפשרויות אחרות. חוץ מזה שכבר סוף השנה. לא היה צריך להתחיל עם הענין לפניי סוף השנה כדי שיספיק לתפוס תאוצה?

my world 88

New member
דגל כזה עולה בסביבות 100 ש"ח

ככה שנאי רוצה שזה יכנס לתקציב שנה הבאה. ובית הספר שלי הוא מרכז חינוך כזה ומסביב יש יסודי, גן, וחטיבה כשהתיכון שלי הוא הכניסה הראשית ויש מין שביל כזה אליו... והוא באמצע כולם. ככ שזה ימשוך הרבה תשומת לב.

LeAnnDylan

Well-known member
אין לי בעיה עקרונית עם האג'נדה שלך

זה הדגל שאני נגדו. אני בכלל נגד הנפת דגלים שלא קשורים למקום, לא משהו ספציפי נגד הדגל שלך. אבל אם יצליח לך זה גדול! איך הולך בנתיים?

my world 88

New member
זה גורם לאנשים לחשוב "אני שייך לכאן." הדגל

הרבה יותר קשור משנדמה לך. בינתיים - הופנתי ע"י כל המורות למנהלת ביום ראשון כי הם לא יכולים לחתום על עצומה כלשהי בלי האישור שלה. הקיצר בראשון אני הולך לקבל את האישור ולהחתים 12 מורים, ללכת לשכנים ולבעלי עסקים בסביבה ולהשיג עוד 10, ללכת לבית הספר של אמא שלי כדי שיחתמו כאנשי חינוך אז זה עוד 20. הקיצר, בסוף היום הראשון - 32 חתימות.

Guncrazy

New member
אלו רעיונות פוריים יש לנוער בימינו...

אין לי באמת למי להעביר כיוון שאני חיה בלונדון ואנשים פה לא באמת יבינו את מה שכתוב בבלוג שלך והאנשים היחידים שמדברים עברית שאני עוד מדברת איתם נמצאים פה בפורום ככה שאני מניחה שהעברתי שיתפתי והנה אני מגיבה. שיהיה לך בהצלחה וספר איך הלך.

LeAnnDylan

Well-known member
מסכמשת שבוע

שיר חרישה בקאנטרי- יש כמה Blake Shelton - Honey Bee
Dierks Bentley - Am I The Only One Little Big Town - Shut Up Train The Band Perry - Quittin You The Band Perry - Double Heart Ashton Shepherd - Look It Up Jason Aldean - Dirt Road Anthem Margaret Durante - Maybe Tonight Katie Armiger - Best Song Ever Danielle Car - Walk Of Shame Martina McBride - Teenage Daughters Martina McBride - When Somebody Loves You Faith Hill - Stronger Faith Hill - Like We Never Loved At All
שיר חרישה לא קאנטרי- Ingrid Michaelson - Maybe
אלבום ישן שעשה קאמבק- Faith Hill - Cry
אלבום חדש שגילתם- אין
ציטוט השבוע שלכם- לא זוכרת
קנית השבוע- קניתי נעלי נייק, שני זוגות סנדלים, שני מכנסיים וכמה חולצות. הו וקניתי שני פאנלים חתיכים לאייפון החתיך שלי. אבל הזמנתי אותם מאיביי אז הם עדין לא הגיעו.
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- Lies That Chelsea Handler Told Me
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- Body Of Proof וכמובן Platinum Hit
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם אלוהים!
משהו טוב שאכלתם השבוע- לא זוכרת שאכלתי משהו ממש טעים ששוה להזכיר השבוע אבל שבוע הבא שבועות
אני כבר רואה את עצמי עולה 5 קילו ><
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- נראה לי|חושב|
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- בטח היו קטעים מצחיקים אבל למה שאני אזכור משהו? :S
איש השבוע שלכם בפורום- משמש מקנטייר
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- המוכרת בחנות נעליים שאמרה שאני חמודה
מסר לאומה- אני לא חמודה!
תמונת השבוע שלכם- נפשפש בארכיון המחשב עוד מעט
המלצת השבוע- תאכלו מלא בשבועות זו מצווה.
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

לגמרי שבועות../images/Emo99.gif

זה חג שאי אפשר לא לאהוב|ריר| מלא עוגות גבינה
דווקא מהאלבום של בנד פרי קצת פחות אהבתי את קוויטינ' יו. אבל באובר אול זה אלבום מוצלח בעיניי.

Guncrazy

New member
יו דילן שלוש הנשים שלך בתמונה אחת../images/Emo23.gif

ועוד אלו בובז יש על הימינית. בטח קיבלת אורגזמה משולשת...

למעלה